RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.runehead.com/clans/ml.php?clan=hungary
az amerikai postával nem is kell hogy legyen kapcsolata, mivel jagexék az egyedült királyságban laknak. Ha bankkártyád nincs akkor lehet készpénzt is postázni nekik, de az lassú.
Egy másik (gyorsabb) megoldás a western union átutalás, postán és utazási irodákban általában igénybe lehet venni, feltéve hogy betöltötted a 14-et.
Mindenkinek boldog ünnepeket kivánok.
Azt szeretném megtudni,hogyan tudnék memberzes lenni.
A postai utalvány nem megy.A Magyar postának ilyen kapcsolata nincs az Amerikai postával.
Elõre is köszönöm.
androidus.freeblog.hu
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Persze, sorra veszi az ajánlatokat a teljesítéskor, de ebbõl te csak annyit fogsz érzékelni, hogy vagy összejön az üzlet, vagy nem. Az ár annyi lesz, amennyit megadtál. (Kivéve, ha vennél valamit, és van olcsóbban, mert akkor az utóbbi árfolyamon teljesül az üzlet, de ez más tészta.)
androidus.freeblog.hu
Szerintem túlszabályozták az egészet startból. Egyetlen beavatkozásra lenne szükség: a lassításra. A többit rá kéne bízni a piac törvényeire.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Ügyeskedjetek olyannal, amire van kereslet.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
vagy csak úgy nézegetni nem lehet egy listán mi eladó?csak a buy-ra megyek grand exchange-ben?
androidus.freeblog.hu
Azt meg óvatosan, mert ha csak tesztelsz valamit és van eladó, akkor meg is vetted, nincs visszaút...
pk: nyisd meg a world map-et és nézd meg a wildyt, találsz rajta bounty hunter feliratot és clan warst, ezeket a helyeket keresd fel...
Team cape nekem személy szerint még csak red van, de bnõm mindegyik fajtából beszerzett 50-et, amit ne kérdezd miért, én sem tudom😊
BigBossHu, legyen igazad, reméljük lesznek még javítások a közeljövõben. Én úgy gondolom hogy valamennyire átlátom, hogy mit miért csináltak, de legalábbis megértem, viszont persze nem örülök neki, mint a legtöbben, amit viszont biztos, hogy nemértek, azaz hogy miért nem lehetett bountyban szinteket csinálni? kivéve persze a targetet, azt akármilyen szinten megtámadhatnád...Szóval nekem az 1vs1 hiányzik...
Az a helyzet, hogy igen sokan túlreagálják ezt az updatet...
A jagex is tudja, hogy így nem maradhat (most feleannyian játszanak mint múlt héten). Amit most csináltak az tönkrevágta a klánok életét. Amit sokan nem tudnak, hogy rsc-n j modok kérésére a legnagyobb klánok vezetõi topicokat nyitottak, mivel lehetne élvezhetõvé tenni az új wildyt. Visszavonni nem fogják abban biztos vagyok, de szerintem még a héten megoldják a legföbb problémákat.
Az updatekkal személy szerint nincs bajom. Duel tournament egy élvezetes, izgi game, top 100 rank körül mozgok benne 😄 Grand exchange megspórol egy csomó idõt amit w2be töltenék...
De ez...nem rossz volt...túl sok volt egyszerre.
Kedves mod hobagoly-ék (head of content jagexnél, mellesleg magyar) megint alkottak, persze megszokhattuk.
Más. Nem tudsz nekem sárga team köpenyt szerezni? Minél több féle kéne, hogy kiválasszam a nekem tetszõ formát. Nincs kedvem ezért végigbotorkálni wildyban. Jó árat fizetnék érte 😊
(Értelemszerûen edgeville-ben megvettem, amit meg lehetett.)
androidus.freeblog.hu
Ha PK voltál, akárkit gyakhattál, akkor még nem létezett wilderness.
Ha NPK voltál, békénhagytak.
Nem volt jó mikor kezdõként lestem a goblinokat, aztán azon kaptam magam hogy lenyilaznak :|
Ezt vettem -ha úgy tetszik- ellenségeskedésnek, és sztm a hsz-embõl is kiderül h nem csinálok ilyet, de ha szerinted nincs benne semmi lekezelõ, akkor ennyit errõl...
Azért ha valaki a pk témárólis akar beszélni, részletekben is akkor csak hajrá...
androidus.freeblog.hu
Sonaaj
1. Én is azt mondtam h jó a grandexchange, csak én szerettem "tõzsdézni", és a szavaimból kivehetted hogy már nem csinálom így, tehát nem is állok a ge-tõl 2 lépésre h dupla áron áruljam...
2. Ezt a pk-t nehezebb lesz megszokni, mivel nem lesz ember akivel harcolj, amíg el nem érsz egy tekintélyesebb szintet, tehát a kezdõknek ez nemjó, és annak se aki átlépi az 50-et épp, mert semmi esélye, tehát 45-50ig lesz élvezhetõ a pk easyben, és 80+ medben aztán hardban jókat is pkzhatsz... hát köszi de nem... gondold el hogy csak most kezdhetnél el pkzni mire megvan a 120 mert eddig mindenki jóval fölötted volt... vagy csak ha 80-as a magicad akkor engedi a játék pk-ban is hasznalni... Bár Te lehet h egy skiller vagy és tényleg nemérdekel a pk csak h olcsobban smithingelhetsz, akkor meg nem kell hozzászólni ahhoz ami nem érint...
3. nincsen fajtám, egyedi és megismételhetetlen rs player vagyok😄
Sonaaj
A pk-rendszert meg ha jól emlékszem, eddig minden alkalommal temettétek, ahányszor valamit változtattak rajta. Hát, úgy néz ki, hogy át kell szokni, ismét.
androidus.freeblog.hu