RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a lényege h egy nagy multi area, van egy randomba kijelölt ellenfeled, ha nem õt ölöd meg akkor 3 percig nem tudsz kilogolni, kimenni, vagy protolni itemet.
Clan wars meg egész jó warokhoz, és ott nem vesztesz semmi cuccot.
Oszlopokat kellett megérintenem, tíszer, olyanokat amik körül zöld gyûrûk lebegtek. Ha megcsináltam kaptam 5 emerald note-ot.
Ez valami random esemény, mint a dzsinn? Vagy elõ lehet hozni azzal hogy kavicsokat vágdosok? 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
régi idökhöz képest elég gyatra powermining volt...
de úgy néz ki már a powerminingot is tönkretették <#gonosz2>#gonosz2>
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Sose foglalkoztam vele eddig, merthogy ugysem tudom kiprobálni...
Béke. Sonaaj
ÜDV: Gombaember
De k*rvajó géped van istenem....
Úgy töltöttem ki ahogy leírtad, a megerõsítéshez leírtam még a BArát listámon szereplõ embereket is és azt hogy mit tartok a bankban.
amikor elküldtem ezt az üzenetet ezt írta ki, remélem jót jelent.
Helyreállító válaszaid (ha beállítottál párat, legalább 3-ra válaszolnod kéne.)
Válasz a (jelszó)visszaállító kérdésedre 1:
Válasz a (jelszó)visszaállító kérdésedre 2:
Válasz a (jelszó)visszaállító kérdésedre 3:
Válasz a (jelszó)visszaállító kérdésedre 4:
Válasz a (jelszó)visszaállító kérdésedre 5:
Elõzõ jelszavak (legalább egyet meg kell adnod)
Az eslõ jelszó amit ezzel az accal használtál:
Egy másik elõzõleg használt jelszó:
Egy harmadik elõzõleg használt jelszó:
Utolsó sikeres bejelentkezés
Nagyjából mikor jelentkeztél be utoljára?:
Az új jelszód
Írd be az új jelszód:
Ismételd meg:
És végül, kérünk informálj minket egyéb hasnols információkkal annak bizonyítására, hogy te vagy a felhasználónév jogos használója:
Magyarul: A zárolás feloldásához menjél a runescape.com-on a "recover a locked account" menüpontra. Ott töltsed ki a mezõket (egyébként asszem ilyesmiket kérdeznek mint korábbi jelszavak, recovery kérdéseid, stb.)
Aztán ha sikerrel jársz visszakapod az accountodat.
Ha nem érted a recovery formot akkor copy paste ide azt ami nem megy és lefordítjuk neked 😛
Én nekem van egy kissebb,de fejlett klánom,ahova akárki jöhet fórumozni,ha kedve támad fórumozni más magyarokkal.Nekünk van az egyetlen Segédlet-Rendszerünk az összes többi klán közül,amelyik nem az rshunról lopott.Gyeretek,beszélgessetek velünk,kereskedjetek,nézzétek meg segédleteinket,kérdezzetek ha valamit nem tudtok!<#vigyor2>#vigyor2>
unitxonline.extra.hu
falador városa mellett nyugatra találtam ezt a kis házikót, amelyben eme varázsló él. Azt mondta nekem hogy 3k aranyért fel tudná túrni az erõmet (ha jól értelmeztem). van már valakinek tapasztalata vele?