RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van már ilyen, team cape bigyuszom 😊

jó dolog ez a tõzsde vagy mi...

Mehetsz bh-zni 😊
Az a lényege h egy nagy multi area, van egy randomba kijelölt ellenfeled, ha nem õt ölöd meg akkor 3 percig nem tudsz kilogolni, kimenni, vagy protolni itemet.
Clan wars meg egész jó warokhoz, és ott nem vesztesz semmi cuccot.
van még PvP? (vagyis PK) mert úgy hallotam hogy nincs. helyete valami clan wars van... vagyis ha nem vagyok klánba, és kimegyek nem ölhetnek meg? vagy mi?

Tarhonya
Máskor is jön az
bardocz
random esemény,de csak kavisvagdosás közben jön elõ😛
Mutogatom unokahúgomnak a játékot, kivágtam két zafírt, picit itthagytam a gépet, és ledobott valami barlangba.

Oszlopokat kellett megérintenem, tíszer, olyanokat amik körül zöld gyûrûk lebegtek. Ha megcsináltam kaptam 5 emerald note-ot.

Ez valami random esemény, mint a dzsinn? Vagy elõ lehet hozni azzal hogy kavicsokat vágdosok? 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Disno
hát akkor volt a legjobb 😄 a mostani RL trade elleni update elött is csak úgy lehetett ha odaadtad vki másnak az anyagot \ eldobtad = idöpazarlás!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Requiem88
már megy... kicsit átszabdák a kezelõfelületet és egy új skillt is elkövettek, természetesen csak membereknek. idézés vagy miahalál...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
mi van most az rs-el? senki sincs online, engem se enged be, és ahogy látom meg is újul(t).

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Tarhonya
Úgy látom rsc óta nem powerminingótá' 😛
Disno
-.-

régi idökhöz képest elég gyatra powermining volt...
de úgy néz ki már a powerminingot is tönkretették <#gonosz2>

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Czdano
Lol miért nem lehet ugyanolyan szintü embert támadni wildernessben? :s

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Hol van a pék stand-ja?
Czdano
Hali..ugytünik ujra elkezdtem tolni a játékot..vki tud adni egy linket arról h mik az uj dolgok? (lehetöles magyarul) Thx

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Nem tudjátok, hogy lehet-e valahol ingyen deszkát szerezni?
Közben utánanéztem és kössz a tippet!
A duel Tournament nem member cucc?
Sose foglalkoztam vele eddig, merthogy ugysem tudom kiprobálni...
bardocz
törpebányában falladorban,a legvégén egy csóka mindenfélét árul
Hol lehet iron csákány-t venni?
Tarhonya
Duel tournament?
Hát úgy tûnik inkább xboxozok, mint runescapezek mostanában, de itt melohelyen jólenne játszani, viszont nem jut eszembe semmisem amit szivesen csinálnék, mi a jó a mostani runescapben? ki mit csinál? egyedül a clanwars tûnik jónak, csak az meg tét nélküli, így egy idõ után kellene valami más is.

Béke. Sonaaj
Tarhonya
Azt takarja hogy tradelésnél 3000gp eltérés megengedett a te és a másik tradelõ játékos ajánlatának értéke között. Mindez 15 percenként.
Requiem88
na ezt én sem vágom. annyit jelentene hogy van 33 küldipontod, tehát veszthetsz vagy nyerhetsz 3000 érmének megfelelõ vagyont minden 15 percben. de hogy ez mit takar nem vágom... nekem is kiírja...

Requiem88
nincs mit 😊

Fülüke
Nagyon köszönöm szépen mindenkinek, sikerült belépni, komolyan ha ez most nem sikerült volna akkor szidtam volna ezt a játékot rendesen. 😊 de még mindig úgy vagyok szerencsére hogy ez egy nagyon jó játék😄 Köszönöm mégegyszer a segítséget!<#vigyor2><#vigyor4><#circling><#wave>

ÜDV: Gombaember

De k*rvajó géped van istenem....

Nem tudjátok, hogy ez mit jelent: You have 33 Quest Point so you can gain or lose 3000 coins' worth of wealth every 15 minutes.
Requiem88
"a jelszavad visszaszerzésére irányuló kérésed aktiválva lett. Kérlek ellenõrizd a 'kérés (nyomon) követõt (query tracker)' az oldal Password Support részénél, ha látni akarod hol tart kérésed feldolgozása." ez nehezebb szöveg volt, de nagyjából ezt jelenti.

Fülüke
KÖSZÖNÖM SZÉPEN! 😊

Úgy töltöttem ki ahogy leírtad, a megerõsítéshez leírtam még a BArát listámon szereplõ embereket is és azt hogy mit tartok a bankban.

amikor elküldtem ezt az üzenetet ezt írta ki, remélem jót jelent.

Requiem88
Ha csak egy nagy szürke négyzetet látsz lejjebb, kattints ide.

Helyreállító válaszaid (ha beállítottál párat, legalább 3-ra válaszolnod kéne.)
Válasz a (jelszó)visszaállító kérdésedre 1:
Válasz a (jelszó)visszaállító kérdésedre 2:
Válasz a (jelszó)visszaállító kérdésedre 3:
Válasz a (jelszó)visszaállító kérdésedre 4:
Válasz a (jelszó)visszaállító kérdésedre 5:
nem állítottam be visszaállító kérdéseket

Elõzõ jelszavak (legalább egyet meg kell adnod)
Az eslõ jelszó amit ezzel az accal használtál:
Egy másik elõzõleg használt jelszó:
Egy harmadik elõzõleg használt jelszó:

Utolsó sikeres bejelentkezés
Nagyjából mikor jelentkeztél be utoljára?:

Az új jelszód
Írd be az új jelszód:
Ismételd meg:

És végül, kérünk informálj minket egyéb hasnols információkkal annak bizonyítására, hogy te vagy a felhasználónév jogos használója:

Fülüke
Az nagyon jó lenne!!! 😊😊😊

Tarhonya
Jaja, le is van oda írva.
Magyarul: A zárolás feloldásához menjél a runescape.com-on a "recover a locked account" menüpontra. Ott töltsed ki a mezõket (egyébként asszem ilyesmiket kérdeznek mint korábbi jelszavak, recovery kérdéseid, stb.)
Aztán ha sikerrel jársz visszakapod az accountodat.
Ha nem érted a recovery formot akkor copy paste ide azt ami nem megy és lefordítjuk neked 😛
Fülüke
és ez ellen mit lehet tenni? fel lehet oldani valahogy azt a Zárlatot?

Tarhonya
Az accountodat lockolták (zárolták) mert úgy tûnik valaki más tudja a jelszavad.
Fülüke
Meg az üzeneteimnél ezt látom:

Fülüke
Üdv! Amikor lépnék be a Runescape-be, akkor mindig ezt írja ki. És nem enged belépni. Ez mi az isten akar lenni? HELP!

Sziasztok!

Én nekem van egy kissebb,de fejlett klánom,ahova akárki jöhet fórumozni,ha kedve támad fórumozni más magyarokkal.Nekünk van az egyetlen Segédlet-Rendszerünk az összes többi klán közül,amelyik nem az rshunról lopott.Gyeretek,beszélgessetek velünk,kereskedjetek,nézzétek meg segédleteinket,kérdezzetek ha valamit nem tudtok!<#vigyor2>

unitxonline.extra.hu
Tarhonya
oké...😄
de nekem akkor is új

Tarhonya
majdnem egy éve jött ki a quest
ja de. az speciel ÚJ.

Nem tudom csak aworld map-ban feltûnt, hogy mintha még nem lett volna ott.
az mi? gondolom nem ingyenes hely

Tarhonya
Nem igazán 😄
Requiem88
jah akkor jó köszi ^^

A Fremennik Isles nem új?
mien új helyek?

Láttátok az új helyeket?
férre érteted. Õ 3k aranyért megváltoztattaj a bõrszinde amienre kéred, illeteve át konvertál másik nembe ha kéred.

Requiem88
halihó!

falador városa mellett nyugatra találtam ezt a kis házikót, amelyben eme varázsló él. Azt mondta nekem hogy 3k aranyért fel tudná túrni az erõmet (ha jól értelmeztem). van már valakinek tapasztalata vele?