Hogyan kell Randizni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Végülis ugyanez a szitu nálunk is elõfordulhat,csak nekünk egy
doboz bonbon helyett egy zsír új autóval kéne menni a kávéházhoz.
Tisztelet a (kevés) kivételnek!
Itt olvasom az üziket és a végén kiírja hogy: 2004. nov. 09. 21:56
Hát ez király! <#nemtudom>#nemtudom>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De meg kell hagyni a millencolin, meg a pennywise az kira 😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
És tök jó formásak a mellei 😄
Na mind1, addig biztos hogy jó lesz, míg nincs másik 😊
nagy mellü = szal jo csaj 😉
bocs Szabina
egy idõ után rájön az ember, hogy nem kell feltétlenl bombázónak lennie, csak nézzen ki valahogy, és ha jól meg tudsz vele mindent beszélni ,akkor nem annyira érdekes a kinézet..
mondjuk ennek jó kis cickói vannak, így ellensúlyozza a fejét, ami nem fullos, de átlagos...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
de nincs szal duci vékony fekete szöke barna mind1 csak evelem akarjon lenni! :/
no mind1 várom hogy egy csaj felcsipjen...
amúgy ma szereztem egy új b.nõt 😊
2 hétig voltam szabad, hálistennek nem olyan sok idõ 😄
lol?!?!
föleg ha az ágy közelébe huzod! 😉
nekem a telefon a jobb kezemnél és ha sokályig morog a pocim rendelek kaját 😊
nem tom mikor kelsz de azt az idöpontot nevezd el reggelnek!
ahoz képets kajálj és kész! ha koleszes vagy tök mind1 mert mindig éhezni fogsz ott mert hamar elfogy a hazai kaja a pénz meg piára kell! >😉 szal kell egy nöci aki föz neked a koliban! enyit tudok mondani 😊
van más nö is a világon...
majd találok én is olyat amilyennel ol fogom érezni magam!
nem csak Szabina pasija mákolhat jó nõt! 😉
dehogynem! látod hogy néz ki ? nekeme bejön! 😉
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
és hát sokan ugy gondolják hogy nagy nöcsábász vagyok! (pedig nem)
ez tuti zavarja a csajokat :/
hiába mondom hogy ha tlálok egyet akkor nem probálkozom tovább nem hiszik el :/
20 nég belefér 😉
küldesz képet? a galériában nagyon pici vagy :/
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
sajnos egy csomo csaj összerezzen ha csak a közelembe kerül...
pedig nem vagyok egy nem tom mi (2 percig törtem a fejem :/)
de nem is egy James Bond...
ettöl fügetnlenül probál szépen nézni hogy mekapja amit akar (hát az már nekem kevés) aztán meg besértödik hogy nem kapja meg! pff
mintha nem lenne fogalma hogy kell egy pasit "jobb belátásra birni"
szal 22 alatt enyit a csajokrol :/