Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom láttátok e már az Axe oldalát de most felkerültek az Axe party-s képek. Ide egyszer el kell menni:) Debreceni Zita is ott volt;)

én már láttam...Le is ragadtam ott egy félórára:)
így gondolod?
http://www.youtube.com/watch?v=nEyiQavfXfk
:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=nEyiQavfXfk
:D:D:D
Amúgy láttátok már az Axe oldalát van raja pár jó nõ:) Nézzétek meg a reklámokat,jópofák:)
Az sem rossz...:D Ezt ellehet nevezni "alkoholos feromonnak" :)
Én inkább leitatom a csajt :) Jobban használ mint a feromon :)
Az illatát én sajnos nem ismerem még,de majd holnap megyek az Arénába ruhát venni,benézek majd a dm-be is:)
Az tény hogy az Axe nak jók a filmjei meg a marketingje de ez még nem jelenti azt hogy maga a dezodor jó. Nekem régebben bejött de mostanában már mást használok. Ezt az új illatot viszont mindenképp ki fogom majd próbálni mert érdekel ez a feromonos dolog. Amúgy az önbizalomnövelés része nem hülye dolog....lehet hogy csak ez a lényege
...akkor már valakinek ,csak ezért is érdemes használni ilyet...Egyébként van valaki,aki már kipróbálta az új Axe-t.Milyen az illata?Mert gondolom,hogy olyan illat nincs ,hogy "testszagnövelõ illat" :P:D
Igen, eléggé önbizalom növelõ lehet. Gondolj bele csak határozottabb leszel, kiállásod is más lesz.
Én is inkább a parfümök oldalán állok,de azért ezt kipróbálnám szívesen...Szerintetek van abban az elméletben valami,hogy ez csak önbizalom növelõ?
Az axe-nak tényleg jó a marketingje, mindig tuti csajokat raknak a filmjeikbe, de ettõl függetlenül nekem az illata is bejön
ez a feromon dolog érdekes, még nem próbáltam
ez a feromon dolog érdekes, még nem próbáltam
Hehe.. Axe? Annak csak a marketingje jó.. nem az illata. Egy semleges illatú dezo + egy hozzád illõ finom parfüm a nyerõ páros. Persze ez nem azt jelenti, hogy buknak rád a nõk, hanem azt, hogy kellemes lesz az illatod. A kellemes illat nem egyenlõ a kellemes megjelenéssel és nem egyenlõ a kellemes személyiséggel.
Nem tudom de ezt jó lenne tudni. Érdekelne.
Állítólag igen...Sajnos azt én sem tudom,hogy ezt miként teszi.Esetleg valaki tudja?
Elég érdekes is lenne ha olyan illat lenne ami felerõsíti az izzadság szagot:P De ez akkor felszabadítja a test feromonjait?
Szerintem azt jelenti hogy vannak benne olyan összetevõk amik azt a természetes illatot erõsítik fel ami a bõrnek van. Feromon szerû lehet. Amúgy itt gondolom nem az emberszagra kell gondolni.:)
Hát nem tudom, lehet... Vagy az is lehet, hogy az emberi bõrnek alapvetõen ugyanolyan illata van, és csak kisebb befolyásoló tényezõk miatt változhat. Vagy nem tudom:D Utána kéne nézni. Nincs az axe-nak vmi leírása errõl?
is it okay if i think its lame to dance?
Hát ez valószínûleg ezt jelentheti, nem tudományos megfoglamazással. Kíváncsi elnnék az illatára, vagy több féle van?
nekem nagyon bejött ez a termék csak ajánlani tudom mindenkinek,tényleg meg van a hatása <#hawaii>#hawaii>
NEm tudom igazából, ez érdekelne engem is. Elvileg az emberi bõr illatát erõsíti fel. Na de ez nem tudom, mit jelent...
Axe kidobott feromon tartalmú illatszert??? :O Ez valami új cucc?
Axe Instict-tel állítólag tuti bomlanak a csajok, mert vmi feromonos cucc. ÛV ilyesmi...
Ha tudja hogy mi az a Supra, akkor fölösleges, ha nem, akkor meg lényegtelen<#idiota>#idiota>
Akkor nekem Toyotám van mondhatom hogy SUPRA!?? :D
Készits vele (még egy) riportot. :)
mármint nem a garázsból való kiállásra gondolok itt, hanem h mennyire férfias..
az illatomtól volt olyan csaj aki nagyon begerjedt. de sztem a csajokat inkább a pasik kiállása fogja meg, vagy sem.
az egyéniség és a külsõ sztem fontosabb a kocsinál. speciel egyik nõmet sem érdekelte eddig h milyen járgányom van.. pedig elég jó csajok voltak, de tényleg!
Kocsi nélkül is lehet csajozni.Az egyéniség a lényeg...;) Najóóó....a külsõ is:)
nekem eddig még nem nagyon volt gondom a csajozással, a külsõm a helyén és eléggé szeretek ismerkedni. meghívom a hölgyet egy italra, ha elfogadja, onnan már sínen vagyok..:)
Azért eléggé nagy százalék harap a kocsikulcsra <#gonosz1>#gonosz1>
Ha "messze" lakik 120%-os a nyerési esély a kulccsal, Ha csak el akarod vinni kocsikázni, 70-90%, annak függvényében hogy milyen embléma van a kulcsodon. És itt jönnek a kiskapuk: (Lányok ne olvassátok <#idiota>#idiota>)
A lányok nem tudják, hogy a Lamborghini traktorokat is gyárt.
A lányok nem tudják, hogy a Chevi az lehet dévú kalos is.
A Fiat sportkocsi, a kispolák.
A BMW 30 éve is gyártott autókat.
A Merci is.
Az Ifa is turbós és két üléses.
A helyi járat meg 9000 köbcenti :P
Ha "messze" lakik 120%-os a nyerési esély a kulccsal, Ha csak el akarod vinni kocsikázni, 70-90%, annak függvényében hogy milyen embléma van a kulcsodon. És itt jönnek a kiskapuk: (Lányok ne olvassátok <#idiota>#idiota>)
A lányok nem tudják, hogy a Lamborghini traktorokat is gyárt.
A lányok nem tudják, hogy a Chevi az lehet dévú kalos is.
A Fiat sportkocsi, a kispolák.
A BMW 30 éve is gyártott autókat.
A Merci is.
Az Ifa is turbós és két üléses.
A helyi járat meg 9000 köbcenti :P
hát kb mind olyan pedig. Mostanában a playt meg a symbolt dicsérik mondjuk, csak nem túl sznob helyek?
sztem akkor ha nem valami cigifüstös szórakozóhelyen találkoztok
Azért nem minden csaj ilyen elvetemült, hogy csak a BMW kulcsára harap. De a jóféle dezodor, vagy parfüm sokat jelenthet.
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Ha igényesen felöltözöl , magadra öntesz egy kis kölnit, kivillantod a bmw-d kulcsát.. :D tuti siker.
Csajoknak már elegük van a csajozós dumákból :) Max szimplán ha nagyon kiszemeltél egyet, meghívod vmire, azt' kalap kabát..
Csajoknak már elegük van a csajozós dumákból :) Max szimplán ha nagyon kiszemeltél egyet, meghívod vmire, azt' kalap kabát..
azt kell mondani h plasztikai sebész vagy. :) az biztos bejön minden csajnak.
Na ettõl nem hiszem h bármelyik csaj bevadulna:D. Kell hozzá egy tuti duma mindenféleképpen:)
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Bemész, beülsz a pulthoz, szúrsz egy whiskey-t és majdcsak odajön vki :)
fizetõs lányok maradnak, vagy még várj pár évet amig idõsebb leszel :)
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Te leszbi vagy? Én toleráns vagyok, nem gáz, meg nem tehetsz róla, ha így is van, csak kurvaszarul hangzik.
Thrash \'Till Death
http://szeretnemszeret.info/?page=47731 lesetekmeg
bocs nincs ekezetem BOCS NA
bocs nincs ekezetem BOCS NA
Szépen összefoglaltad a lényeget, röviden ennyi szentem is.
Lehettél volna kicsit kíméletesebb a megfogalmazásban.
Nem mindig nyerõ a "sokkterápia"!
Lehettél volna kicsit kíméletesebb a megfogalmazásban.
Nem mindig nyerõ a "sokkterápia"!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
öröm volt olvasni a topicot , visszatérek fél év múlva kiröhögni a következõ lúzer generációt...
Addig se felejtsétek: Ne csajozzatok , legalább több csajjal összejöhetek!
Pá <#integet2>#integet2>
Addig se felejtsétek: Ne csajozzatok , legalább több csajjal összejöhetek!
Pá <#integet2>#integet2>
hogy tudsz becsajozni ? Odamész a csajhoz , elkezdesz vele beszélgetni. -> két lehetõséged lesz: 1. összejöttük 2. elküld a picsába
Add önmagad te szerencsétlen. <#kuss>#kuss>
Add önmagad te szerencsétlen. <#kuss>#kuss>