Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi. egyet tanulj meg, soha ne izgulj+félj egy lánytól, mert így sosem lesz télleg bnõd, nem te vagy az elsõ aki ilyen....ismerek 1-2 srácot 23-25 évesek de még csaj közelbe nem voltak, és nem amiatt hogy olyan nyomik lennének, hanem egyszerûen félõsek, ha hozzájuk szól vagy rájuk mosolyog egy csaj rögtön zavarban vannak...gõzöm nincs ezzel lehet e vmi kezdeni, ezt csak te tudod fejben eldönteni magadnak....de ne izgulj mert azzal télleg elrontol mindent!

Varikova
Bocs, siettem, egy kis javítás 14 vagyok és 2 hónap múlva 15. Csak MSN-en beszétünk és már ott is eléggé izgultam. Kedves és megértõ, de én valahogy semmit nem tudok kezdeni a nõkkel. Tudna valaki segíteni?

Varikova
Bajban vagyok, légyszives segítsetek. Nem én csíptem fel a csajt, hanem õ engem. Ez valami MSN átka lehetett, mert azon keresett meg. Õ 15 éves én meg 1482 hónap és 15). Nem vagyok az a csajozós típus, de még látatlanban is rám kattanat. Nincs barátnõm meg semkim, de még csak csajozni sem csajoztam soha. Mit csináljak most?

Danny1987
"Még mindig kinyírhatod a fószert"

Ez k.rva jó😊

Live for nothing or die for something.

Chocho
Még mindig kinyírhatod a fószert. XD (Kedvesek vagyunk, ahogy látom.)

Komolyra véve: csak akkor nyomulj rá, ha tényleg akarsz tõle valami komolyabbat is a digiduginál. Mert amennyiben nem, elszeded a barátjától majd jól átvered, egy kis köcsög leszel, semmi más.

Gaming is believing.

Molnibalage
Pofátlanság magabizotossá tesz?<#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Danny1987
"Nézz ki jobban a barátjától"

Bassza meg.
És ha nem nézek ki jobban akkor bukta??

Nézz ki jobban a barátjától, + nyomulj mint egy vadállat😊

Danny1987
Milyen modszer van olyan csaj felszedéséhez akinek van barátja?

<#kocsog>
<#duma>
Egy slag milyen romantikus is tud lenni ! 😄 Biztos azért sikerült mert be voltál fújva axe darkkal! 😄
én egyszer füvet nyírtam a kertben, és átmentem a szomszédék slagján mert ott volt átvezetve, így az elvágódott, és jött a víz mindenhonnan, akkor jött ki a kiscsaj a házból, hogy mi a f*sz van, azóta járunk
mi van ?
te így csajozol ????? fúúúújjjj !
A vacsorán van a hangsúly !!!!!
manome
Igen, elvileg olyanban is van, meg még 2 féle hónalj-kenõs deó is, de maradjunk a témánál, én multkor úgy csíptem fel egy csajt, hogy elmentem melette és fenékbe csíptem. Majdnem kaptam egy pofont. Mondtam neki: -Sajnálom, nem tehetek róla, hogy ilyen hátsója van!

Az axe Dark az uj csokis tusfûrdõ?
manome
Itt egy videó, hogy csábítja el az egyik kiszemelt célszemély hölgyet egy úriember csoki-csaj , de ez titkos. <#nevetes1><#nevetes1>

manome
akkor lassan afrodiziákum számba megy, ez a termék máá, ha ennyien szeretik<#beka3>

hellobello
Kutatások bizonyítják, hogy a nõk számára az egyik legcsábítóbb dolog a világon a csokoládé.
Ezért semmi más dolgod nincs mint venni egy Axe Dark-ot!<#integet2><#integet2><#integet2>

Ez igy van s azt megfigyeltem amúgy h a két videóban a srácok nem is köszönnek a lányoknak csak leülnek melléjük.! Mert lehet Eredményesebbek lennének ha köszönnek vagy nem ??
katakpult
A szerencse kártyásban a srác tök bunkó, mert a csajnak kell elõször kezet nyújtania a bemutakozásnál.
De az ötlet nem rossz.

katakpult
Én inkább a csokikenõset próbálnám meg!!. szerintem az hatásosabb
meg aramyosabb is. !

Tegnap láttam egy ilyen videót a neten, most itt a folytatása!.
Sztem ez jobb ilyen szerencse sütis!
Videó
HEHE Ez egy axe reklám ! De fuuu nagyon tetszik , köszi a tippet ezt én is kipróbálom na de persze axe illattal.
Jó kis videó! D:
Felcsípni egy csaj! ? Hm! Bekened az arcod csokival, odamész a kiszemelthez és megkérdezed h merre van mondjuk a pályaudvar, ha elmosolyodik nyert ügyedvan és fog szólni h csokis vagy, ekkor megkéred h törölje le vagy tréfásan h le is nyalhatja, innen meg már nyert ügyed van..
De videón is tudom szemléltetni 😄 ! VIDEÓ
makik<#mf1>
No advertisement please

ghost cb
😄D sok sikert 😄DDDdd dé

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

EZT NÉZZÉTEK!

IDE KATT

Get a life!

Királylány
vagy több. mint egy

vegicsek
ÁÁ, nincsenek tuti módszerek.Add önmagad, aztán vagy összejön vagy nem.Minden csaj felszedésére kellene egy külön topic, az a biztos<#hawaii>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

L7wy
Szerintem is ez a legjobb link:Csajozz a legjobb nõkkel.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Na ezek a srácok tudják mi az élet <#love11> : kretens riszpekt <#worship>
Szijasztok!

Itt tuti találtok megoldásokat dögivel!:
www.csajozasitanacsok.hu
IvanovicsTech
Hmm vices bár én ciril irást nem tanultam a (mivel 7-éves voltam mikor ide költöztünk)De várj bátyám biztos le tudja fórditani ha haza ér de ha nem tetszik neki amit lát akkor neked se fog tetszeni amit tenni fog.
A Te érdekedbe remélem hogy nem valami "csúnyát" írtál.

Mercedes CLK 270

Ja igaza van ivánnak.
IvanovicsTech
Neked nem fogok mentegetõzni mivel nem az a fajta vagyok,örülj hogy igazat adtam.

Mercedes CLK 270

IvanovicsTech
Hunter ismer mivel együt (is) jártunk bulizni.Amúgy az anyanyelvem orosz mivel ott születem és éltem 7évet.Úgyhogy ne szapuld a gyereket.

Mercedes CLK 270

t0mmy
nem kell mentegetõzni...

t0mmy
ha orosz névvel regisztrálok már orosz is leszek???

<#lama>
<#kocsog>

IvanovicsTech
Igazad van 22:30
legalább is tavaly nyáron

Mercedes CLK 270

t0mmy
rosszválasz nem 11kor nyitnak
köszi
szia

IvanovicsTech
1.Nem pofázok hanem hozzá szólok

Jah és még annyit hogyha csak a helyes írásomat tudod szapulni az ijen idõsen elég nagy problem.
Ha én pofázok az régen rossz.

Mercedes CLK 270

IvanovicsTech
Ebben igazad van de itt van 3db.

Palace,Flört,Baracuda.

Mercedes CLK 270

Bazz nem látod ,hogy orosz örüljél neki ,hogy érti a nyelvünket.
Magyarországon nincsenek "vanak" "ojan" "szórakózó" helyek amik 23:00 nyitnak...! Jah, és ha már ilyen szinten pofázol, akkor nem ártana helyesen írni, mert ez így nagyon kevés!
t0mmy
semmi probléma.. én nem vitatkoztam itt... sõt nem is neked írtam az elõzõeket!
a szûk látókörûségrõl annyit hogy ha azt feltételezed hogy hétköznap akárki kiutazik moszkvába és "horvátba" akkor gondolkodj el...
tudnál nekem olyan szórakozó helyet mondani ami 23:00 után nyit?? mondj kettõt...
Soha nem állítottam magamról hogy kurvapoecér vagyok vagy hogy hûdenagyszám... nem tudom hogy honnan vetted. meg azt hogy te akárkicsoda beletudsz gázolni ezzel a kis semmiséggel akárkinek a lelkébe!

ja és nem tudom de szerintem nem csak én gondolom ugy hogy azért külföldre nem sokan járnak CSAK szórakozni egy-egy napra...

IvanovicsTech
Hmm...Nézegetem a fórumokat és gondolom megnézem ezt a témát is.Elárulom neked lamerkám ,hogy Moszkvában Horvátban és Holandiában , 23:30-kor nyitnak a disckok.Az a szomorú tény hogy Te csak lakóhelyedhez közeli szórakózóhelyeket keresel fel akkor ez van.(Ha jól értesült vagyok 22-éves vagy)ez a szûk látókörûség ilyen idõsen elég szomorú.Jelzem itt magyarországon is vanak ojan szórakózó helyek amik 23:00 után nyitnak csak Te valószínû nem tudsz róla.Ja csajózáshoz meg anyit hogy ha ojan nagy k**va pecér lenél nem itt vitatkoznál.
Remélem nem gázoltam bele az érzékeny lelki világodba.

Mercedes CLK 270

Hegeace

Heló szia remélem hogy vagy

sz4bolcs
új írásjel: .LOL 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.