Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyra véve: csak akkor nyomulj rá, ha tényleg akarsz tõle valami komolyabbat is a digiduginál. Mert amennyiben nem, elszeded a barátjától majd jól átvered, egy kis köcsög leszel, semmi más.
Gaming is believing.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bassza meg.
És ha nem nézek ki jobban akkor bukta??
Live for nothing or die for something.
Live for nothing or die for something.
te így csajozol ????? fúúúújjjj !
A vacsorán van a hangsúly !!!!!
Ezért semmi más dolgod nincs mint venni egy Axe Dark-ot!<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
De az ötlet nem rossz.
Sztem ez jobb ilyen szerencse sütis!
Videó
Jó kis videó! D:
De videón is tudom szemléltetni 😄 ! VIDEÓ
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
A Te érdekedbe remélem hogy nem valami "csúnyát" írtál.
Mercedes CLK 270
Mercedes CLK 270
Mercedes CLK 270
Jah és még annyit hogyha csak a helyes írásomat tudod szapulni az ijen idõsen elég nagy problem.
Ha én pofázok az régen rossz.
Mercedes CLK 270
a szûk látókörûségrõl annyit hogy ha azt feltételezed hogy hétköznap akárki kiutazik moszkvába és "horvátba" akkor gondolkodj el...
tudnál nekem olyan szórakozó helyet mondani ami 23:00 után nyit?? mondj kettõt...
Soha nem állítottam magamról hogy kurvapoecér vagyok vagy hogy hûdenagyszám... nem tudom hogy honnan vetted. meg azt hogy te akárkicsoda beletudsz gázolni ezzel a kis semmiséggel akárkinek a lelkébe!
ja és nem tudom de szerintem nem csak én gondolom ugy hogy azért külföldre nem sokan járnak CSAK szórakozni egy-egy napra...
Remélem nem gázoltam bele az érzékeny lelki világodba.
Mercedes CLK 270
Heló szia remélem hogy vagy