Tuti módszerekek csajozáshoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Ha egyértelmû válaszokat akarsz, ne menj csajozni. Ha egy lány érdeklõdik irántad, az jól látszik. Ha nem az még inkább. Sokféle jelet adnak a lányok, van ami nagyon nehezen olvasható, van ami könnyebben, de ha nem érdeklõdik, akkor azt nem lehet félreérteni.
A védelmükben szólva, sok fickó nem ért még a nem-bõl sem.
-Sajnálom, de nem vagy az esetem...
-De miért? Nem vagyok elég jófej, vagy elég jóképû?
Ennél világosabb válasz nincs, és mégis hányszor látom hogy nem értenek belõle.

\"Heroes never die. They just reload.\"

salsoul
De miért nem lehet odafigyelni a másikra?
Oly nehéz ez?
salsoul
És mi lenne ha megtanulnál odafigyelni a másik emberre, észrevenni a reakcióit stb.

A száj lehet, hogy hazudik, de az arc sosem.

Nem néz a szemedbe, félrebeszél, nem látni rajta az érdeklõdést...
Olyan ez mint a természet: ha megtanulsz rá odafigyelni millió dolgot mesél el neked. Ha nem tanulsz meg rá odafigyelni: õt nem érdekli.
Ha nem vagy túl jóképû, humorral kell felszedni egy csajt.
De miért nem lehet azt mondani, hogy bocs, nem jössz be?
Nem merik bevállalni ezt.
odamész a csajhoz, "dugunk?" ha elküld a gecibe akkor szarügy, de egyszer úgyis belemegy valamelyik <#ravasz1>

chhaya
a "kopjálmárle" elég egyértelmû? <#hehe>
amúgy ezt tudom énis, de elég nehéz a nem jelzést úgy elküldeni, hogy közben ne sértsem vérig a srác önérzetét. tudomtudom, a nem akarom megbántani nem jó szöveg, blablabla... de akkoris.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

A csajok úgy gondolják, egyértelmûek a jeleik. Holott ez nagyon nincs így. Férfiember azt érti meg, hogy igen vagy nem.
És nem azt, hogy "ha pöndörgetem a hajam, akkor az azt jelenti, hogy .."
Ezt kéne tudomásul venniük végre.
Molnibalage
Na ez azért sokszor elég nehéz megítélni. A rajtam nevetés velem együtt a saját régi hülyeségemen az melyik kategória? <#idiota>
----

"Vedd észre a jeleket, és lépj le ha a helyzet úgy kívánja."
Na ez elég húzós. Ne vegyétek sértésnek csajok, de szerintem "jelek leadásának módjából" a mai nõk csúnyán kiestek a formából.
----

Még a melóba is vigyorogva megyek. Jó állásom van, az élet szép. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dick Riddick
Ha rajtad nevet akkor automatikusan a "lépj le" részre kell ugranod.

chhaya
csak nem mindegy, hogy veled nevet vagy rajtad. ;)

A legyen humorérzéked és legyél barátságos, ezek nagyon fontosak!
Ha megnevetteted, fél siker!
Dick Riddick
Pár tanács amik nálam beváltak:
-Mindig legyél ápolt. A higiénia az egyik legfontosabb dolog. Értem ezt a hajra, a testre, a szájra, ruhára, mindenre. Rágó, Tic-Tac legyen nálad mindig.
-Szemkontaktus. Lehet hogy még a mellbimbóit is látod a dekoltázsában, de tuti nem fogsz belõle többet látni ha oda nézel. A nõk nem szeretik ha csak húst látnak bennük. Csak a szemébe nézz!
-Mindig mosolyogj, legyél barátságos.
-Ha beszélgettek, inkább kérdezõ legyél, sem mint hogy mindig te beszélj. Sok mindent megtudhatsz róla ha meghallgatod. Nem árt ha figyelsz is egy kicsit.
-Ne lihegj a nyomában, ne vegye észre hogy fülig beleestél, még ha úgy is van. Jó ha tudja hogy érdeklõdsz iránta, de nem kell hogy nagyon nyeregben érezze magát.
-Tiszteld a nõket. Még ha tudod is hogy könnyûvérû, akkor is legyél udvarias, a bunkóságot hagyd otthon. Legfeljebb késõbb nem ér meglepetés.
-Attól hogy õ tetszik neked, nem biztos hogy ez fordítva is így van. Vedd észre a jeleket, és lépj le ha a helyzet úgy kívánja.
-Legyen humorérzéked.
-És még valami: Sok csaj szeret bolondot csinálni a pasikból, kihasználni, vagy ugráltatni õket. Ne engedd. Ha nem is vagy a legjóképûbb vagy legviccesebb fickó, legyen helyén az önbecsülésed. Lépj le. Elég lány van a világban, nem õ az egyetlen.

Amiket leírtam nem kõbe vésett törvények, de nekem segítettek. Mindenki kezelje fenntartással õket. Sok szerencsét! :)

sz4bolcs
Lehet így is játszani, nem kétlem, hogy hatékony módszer, de mindennek ára van.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Mert aki esetleg nem ilyen, az többre hivatott, mint hogy így bezárkózzon valaki elõtte saját magát védve.

De ha sikerültne addig fejleszteni ennek a dolognak az elfogadását, amit leírtál, hogy tényleg nem lenne képes nõ megbántani, akkor garantáltan nem is fog olyan rádakadni, mint akit az elején írtam. Gondolom te is látod, hogy az ilyen fickók milyen nõkkel vannak.

Miért?
sz4bolcs
Megbántani nem fog, de ha véletlenül ez mégsem igaz, akkor te szívsz nagyobbat.

Nekem egyik haver azt mondta hogy ha ezeket elfogadom akkor nõ soha az életben nem tud megbántani:

-minden nõ hülye
-minden nõ ribanc
-minden nõ kihasznál

Különc
A nõket NEM LEHET megérteni xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

A nõket megérteni és szeretni is kell egyszerre!

Weboldal: Szerezd meg a nõt! http://szerezdmeganot.com

chhaya
igenigenigen!!!
azért ti sem vagytok ám piskóták!

salsoul
Mivan?
Mert ugye te megérted õket, azért nem volt 4 éve egy szál kapcsolatod se!?
salsoul
Ez nagyon jó gondolat - tényleg <#eljen><#worship>
Az ember sosem lehet elég egyszerû....
kezgyé' el lottózni!

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetõségekkel foglalkozna. Úgy tünik, õk nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettõl\"

A nõket szeretni kell nem megérteni...próbáld ki!

Csak az lehet igazságos, aki képes magát mások helyébe helyezni.

Molnibalage
És? A szép és jó dolgokra nem jó emlékezni? Vagy csak savanyú a szõlõ? Ha akkor annyi idõs lettem volna mint most és hasonló helyzetben lett volna simán megkértem volna...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sapkafej
ezt kb ötödszörre halljuk

György

Van ilyen is. Ritkán. De nem ez az általános, ahogy te is elismered. Ez egy különleges egynyári kaland volt neked.
Molnibalage
Szó sem volt semmi ilyesmirõl. Egynyári kaland voltam neki. Cirka 7 évvel volt idõsebb nálam. Mai napig életem egyik legpozitívabb élménye. Egy NÕ (nem csaj) saját egzisztenciával ENGEM akkoró csóró egyetemistát válaszott. Azóta látok még egy kis reményt arra hátha összejön megint valami ilyen szép. Azóta sajnos nem volt ilyen...

minigirl
talán próbálj ismerkedni :)

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

hogy tudnék egyszerûen és könnyen becsajozni?
Még valami: nagyobb értékként tekintenek arra a nõre, aki nehezebben adja magát. Ez valami vadászösztön nálunk :)
Ahogy mondod, a férfiak jó része, de nem mindegyik.
Ezért teszik jól a csajok, hogy nem adják oda magukat egybõl, még ha nagyon odavannak is a srácért.

3530: Nemcsak akkor áll fenn ez a veszély. Ha úgy érzi a csaj, hogy túl sok bensõséges dolgot elmondott, már akkor is. Jártam így.
chhaya
a túlságosan hosszadalmas udvarlásnál viszont fenáll az veszély, hogy egy idõ után csak barátként, és nem pasijelöltként fog rád tekintetni a nõ. :D

chhaya
ezzel énis egyetértek. csak (legalábbis nekem úgy tûnt), hogy a hímek jó része nem gondol tovább, és könnyûvérûnek mondja általában az ilyen nõket. fõleg, ha nem is jön össze a kapcsolat, akkor ugye nincs esély rá, hogy megismerje... csak a negatívum marad meg.

Egyébként azért tényleg jobb a hosszadalmasabb udvarlás. Van idõ megismerni valamennyire a másikat. Kiépíteni egy kapcsolatot, nem fejest ugrani egybõl.
Molnibalage
Nekem egyszer volt olyan, hogy a második randi után / közben. Elég meredek volt. :) Hej, a régi szép idõk...

minigirl
Ezzel nagyon is egyetértek! :)
Volt olyan srác, akivel 4 hónapig jártam, és nem feküdtem le vele. A mostani barátommal viszont már a 3. randin. :) Bár, ebbe lehet, hogy az is belejátszott, hogy egy albérletbe kényszerültünk... :D

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Azt mindenki maga ítéli meg.
Attól, hogy a 2. randin lefekszik egy számára szimpatikus, vonzó fiúval, egyáltalán nem biztos hogy könnyen kapható.
Mert ez nem azt jelenti automatikusan, hogy bárkivel lefeküdne!
Az is lehet, hogy pont férfi- és szeretethiánya van. Mert mondjuk egy éve nem volt senkivel ...
Attól még nem kurva.
chhaya
és akkor jön a lenézõ duma, hogy fúj de könnyen kapható? cccc

Hát, ha az elsõn minden rendben volt és tetszett a másik mindkét félnek ..
le

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

chhaya
második randira? s rögtön letámadni?

2. randira pld. el lehet hívni egy dvd-t megnézni. Valami romantikus filmvígjáték vagy érzelmes film jó hatást tesz. Elõbbi a nevetés miatt jó, a másik a sírás miatt :)
Mindkét esetben érzelmek hullámzanak és ez sokaknál "gyenge pont" amikor támadni lehet :)
Ha még megbolondítod picit a helyzetet egy kis hûtött félédes, édes borocskával, valami kis édességgel, desszerttel, nyerõ leszel.
Na elmondtam a tutit, szegény csajok, mindet el fogjátok kapni! <#nevetes1>
EnZsolt
Nem feltétlenül, nagyon sok olyan lánnyal beszélgettem, akik elég határozottak ahhoz, hogyha meglátnak egy jó pasit, akkor odamennek. Mert imponáló, határozottságra utal, kettõ ha úgy megy oda, hogy veszel nekem egy sört, akkor már nem lehet rossz :)

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Maximálisan egyetértek. Annyiban viszont módosítanám, hogy az 1. pontnál ha nem mész oda, biztos bukás! Nagyon ritka az a lány, aki odamenne egy férfihoz. Szerintem õk még jobban félnek ettõl, ráadásul ugye a férfinak kéne kezdeményezni.
damondesign
Nem olvasom vissza az összes hozzásszólást, de errõl eszembe jutott valami, lehet, hogy volt már.
Szóval ha kiszemelsz egy csajt, és odamész hozzá, akkor hány százalék az esély, hogy összejön?

75% !!!

Miért?
Mert kettõtök közül te már akarod, ez már 50%
A csaj meg vagy akarja, vagy nem, 25%
Ez 75% <#idiota>

EnZsolt
Több dolog kell ahhoz, hogy ismerkedj és felszedj egy nõt, de a lényeg:
1) bátorság (ha félsz odamenni, nem biztos, hogy bukás, de sanszos)
2) a szemkontaktus (nézd a csajt, aztán mikor beszélgetsz vele a szemét nézd, még akkor is, ha életedben nem láttál még ekkora melleket)
3) mosolyogj (ha nem szépek a fogaid, akkor csukott szájjal)
4) humor

ha ez mind megvan, már fél sikered van, a másik fele meg azon múlik, hogy mennyire tetszel a csajnak, mert ha nem talál vonzónak egy kicsit sem, bárhogy törheted magad.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Varikova
Hát, kössz a tanácsot, egyenlõre már azon gondolkozom, hogy csak szivatott, mert már az MSN címe is elég bizarr és azóta sem volt fenn. De hát, amíg élünk remélünk. Egy tuti, a csaj bejön nekem.