Tuti módszerekek csajozáshoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A védelmükben szólva, sok fickó nem ért még a nem-bõl sem.
-Sajnálom, de nem vagy az esetem...
-De miért? Nem vagyok elég jófej, vagy elég jóképû?
Ennél világosabb válasz nincs, és mégis hányszor látom hogy nem értenek belõle.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A száj lehet, hogy hazudik, de az arc sosem.
Nem néz a szemedbe, félrebeszél, nem látni rajta az érdeklõdést...
Olyan ez mint a természet: ha megtanulsz rá odafigyelni millió dolgot mesél el neked. Ha nem tanulsz meg rá odafigyelni: õt nem érdekli.
Nem merik bevállalni ezt.
amúgy ezt tudom énis, de elég nehéz a nem jelzést úgy elküldeni, hogy közben ne sértsem vérig a srác önérzetét. tudomtudom, a nem akarom megbántani nem jó szöveg, blablabla... de akkoris.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
És nem azt, hogy "ha pöndörgetem a hajam, akkor az azt jelenti, hogy .."
Ezt kéne tudomásul venniük végre.
----
"Vedd észre a jeleket, és lépj le ha a helyzet úgy kívánja."
Na ez elég húzós. Ne vegyétek sértésnek csajok, de szerintem "jelek leadásának módjából" a mai nõk csúnyán kiestek a formából.
----
Még a melóba is vigyorogva megyek. Jó állásom van, az élet szép. :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha megnevetteted, fél siker!
-Mindig legyél ápolt. A higiénia az egyik legfontosabb dolog. Értem ezt a hajra, a testre, a szájra, ruhára, mindenre. Rágó, Tic-Tac legyen nálad mindig.
-Szemkontaktus. Lehet hogy még a mellbimbóit is látod a dekoltázsában, de tuti nem fogsz belõle többet látni ha oda nézel. A nõk nem szeretik ha csak húst látnak bennük. Csak a szemébe nézz!
-Mindig mosolyogj, legyél barátságos.
-Ha beszélgettek, inkább kérdezõ legyél, sem mint hogy mindig te beszélj. Sok mindent megtudhatsz róla ha meghallgatod. Nem árt ha figyelsz is egy kicsit.
-Ne lihegj a nyomában, ne vegye észre hogy fülig beleestél, még ha úgy is van. Jó ha tudja hogy érdeklõdsz iránta, de nem kell hogy nagyon nyeregben érezze magát.
-Tiszteld a nõket. Még ha tudod is hogy könnyûvérû, akkor is legyél udvarias, a bunkóságot hagyd otthon. Legfeljebb késõbb nem ér meglepetés.
-Attól hogy õ tetszik neked, nem biztos hogy ez fordítva is így van. Vedd észre a jeleket, és lépj le ha a helyzet úgy kívánja.
-Legyen humorérzéked.
-És még valami: Sok csaj szeret bolondot csinálni a pasikból, kihasználni, vagy ugráltatni õket. Ne engedd. Ha nem is vagy a legjóképûbb vagy legviccesebb fickó, legyen helyén az önbecsülésed. Lépj le. Elég lány van a világban, nem õ az egyetlen.
Amiket leírtam nem kõbe vésett törvények, de nekem segítettek. Mindenki kezelje fenntartással õket. Sok szerencsét! :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De ha sikerültne addig fejleszteni ennek a dolognak az elfogadását, amit leírtál, hogy tényleg nem lenne képes nõ megbántani, akkor garantáltan nem is fog olyan rádakadni, mint akit az elején írtam. Gondolom te is látod, hogy az ilyen fickók milyen nõkkel vannak.
-minden nõ hülye
-minden nõ ribanc
-minden nõ kihasznál
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Weboldal: Szerezd meg a nõt! http://szerezdmeganot.com
azért ti sem vagytok ám piskóták!
Az ember sosem lehet elég egyszerû....
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetõségekkel foglalkozna. Úgy tünik, õk nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettõl\"
Csak az lehet igazságos, aki képes magát mások helyébe helyezni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezért teszik jól a csajok, hogy nem adják oda magukat egybõl, még ha nagyon odavannak is a srácért.
3530: Nemcsak akkor áll fenn ez a veszély. Ha úgy érzi a csaj, hogy túl sok bensõséges dolgot elmondott, már akkor is. Jártam így.
Volt olyan srác, akivel 4 hónapig jártam, és nem feküdtem le vele. A mostani barátommal viszont már a 3. randin. :) Bár, ebbe lehet, hogy az is belejátszott, hogy egy albérletbe kényszerültünk... :D
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Attól, hogy a 2. randin lefekszik egy számára szimpatikus, vonzó fiúval, egyáltalán nem biztos hogy könnyen kapható.
Mert ez nem azt jelenti automatikusan, hogy bárkivel lefeküdne!
Az is lehet, hogy pont férfi- és szeretethiánya van. Mert mondjuk egy éve nem volt senkivel ...
Attól még nem kurva.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Mindkét esetben érzelmek hullámzanak és ez sokaknál "gyenge pont" amikor támadni lehet :)
Ha még megbolondítod picit a helyzetet egy kis hûtött félédes, édes borocskával, valami kis édességgel, desszerttel, nyerõ leszel.
Na elmondtam a tutit, szegény csajok, mindet el fogjátok kapni! <#nevetes1>#nevetes1>
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Szóval ha kiszemelsz egy csajt, és odamész hozzá, akkor hány százalék az esély, hogy összejön?
75% !!!
Miért?
Mert kettõtök közül te már akarod, ez már 50%
A csaj meg vagy akarja, vagy nem, 25%
Ez 75% <#idiota>#idiota>
1) bátorság (ha félsz odamenni, nem biztos, hogy bukás, de sanszos)
2) a szemkontaktus (nézd a csajt, aztán mikor beszélgetsz vele a szemét nézd, még akkor is, ha életedben nem láttál még ekkora melleket)
3) mosolyogj (ha nem szépek a fogaid, akkor csukott szájjal)
4) humor
ha ez mind megvan, már fél sikered van, a másik fele meg azon múlik, hogy mennyire tetszel a csajnak, mert ha nem talál vonzónak egy kicsit sem, bárhogy törheted magad.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune