Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe

Epp osszeszarja magat lee patkojatol

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
Nyilvan tudom

Tudja vki h hívják ezt az erős lábú fiatal embert? 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tibi7
Nem használtam még energizálót, és szerintem te is csak akkor fogyaszd, ha szükségesnek érzed a reggeli felpörgéshez (ha jól értem, reggel edzel). És edzés előtt fogyaszd, mivel akkor kell felpörögnöd, nem utána 😄 Zabpehely mehet edzés után, de pl én azt is kivenném a turmixból, és az edzés utáni 1 órán belül esedékes reggelimmel fogyasztanám el. Ez ízlés dolga... A BCAA-t edd edzésmentes napon is, és nyugodtan mehet edzés előtt és után is (ha más nem, egy adagot szedj szét, és a felét edzés előtt, a másikat utána). Én a Vitargo árát is inkább arra fordítanám, de mondom, ezt te tudod reggel kell-e az a plusz. Este meg próbáld meg a cottage cheese-t!
Esetleg reggel edzés után Vitargo CRX-et a 100%os fehérjeturmixba (plusz zabpehellyel vegyítve)? BCAA meg mehetne esetleg edzés előtt? Este pedig sima natúr joghurt fehérjével összekeverve... Amelyik napon nem edzek ott kihagynám a Vitargo-t meg a BCAA-t (heti 3-4x edzés), mit gondoltok erről?

DarkHorSe

Tibi7
Én a helyedben vennék 100% whey pro-t gyorsan felszívódó szénhidráttal edzés utánra (esetleg BCAA-val megtámogatva), plusz mellé kevert fehérjét estére/reggelre/amikor akarod-ra.
Valaki használt Jumbo-t illetve 100% Whey Proteint? Arra gondoltam hogy edzés utána benyomnék 1x Jumbo-t és délután - estefele pedig 1x adag 100% Whey Protein turmixot. 184cm/84kg. Vélemények, tapasztalatok esetleg?

Tyler1
Végre valami hasznos <#miaz>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

shaba23
Kreatin és fehérje együtt csudálatos kémia...brutál mérgesgázokat tudnak összehozni <#bdead>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sippie
nálunk is inkább így kéne kiírni 😄

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
200 g szenhidrat eleg karcsu, fogyni akarsz vagy micsoda? Ahhoz meg nem vagy valami nagydarab, egyel tobb szenhidratot mehet 5g tskg is siman,a feherje reszevel nincs gond

Sziasztok!

Próbáltam magamnak összerakni egy napi étrendet és a véleményetekre lennék kíváncsi (184cm/84kg).

Mivel nem igazán értek hozzá illetve elég sok mindent elfelejtettem (jó régen foglalkoztam testépítéssel), ezért elég sokat utánaolvastam és elvileg a napi fehérje illetve szénhidrát bevitel a testtömeg x2g kellene hogy legyen, ezért úgy terveztem hogy napi 168g fehérjét és 200g szénhidrátot próbálok magamba pakolni.

Szerintetek ez így rendben van, vagy esetleg valamin változtatni kellene?

Most nem írnám le külön tételesen a napi étrendemet, de nagyjából ilyesmire gondoltam :
Tőkehal - tonhal
Cottage Cheese
Csirkemell (néha csirkecomb bár az eléggé zsíros)
Rizs
Zabpehely
Brokkoli
Teljes kiörlésű pékárú

Köszönöm a hozzászólásokat 😊

Üdv,
Since

Pontosan 😄 <#eljen>

DarkHorSe

A legszebb bicepszű testépítő az Arnold után.Ki a csoki ember?Dorian vádli befigyel 😄

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DarkHorSe
Jo, minosegi cuccokat csinalnak, arban is ennyi a vega/borso/rizs biszbasz feherje tudtommal, ez pont nincs naluk tularazva

Sippie
Peak termékekről mi a vélemény? Konkrétan a facebook feldobta ezt a fehérjét és még el is gondolkoztam rajta. Előnyös a laktózmentesség, és mesterséges édesítőszer mentesség, de nem nagyon ismerem ezt a céget.
DarkHorSe

amikor meg tenyleg jo volt

DarkHorSe
Na csak most tudtam megnezni az olympiat, Branch Warrennek mi a fasz baja van 😄 Igazan abbahagyhatna mar, pedig meg kedvelem is, de ez tenyleg sok

iszonyat nagy még így szárazon is Ramy.Eszméletlenek ezek a szteroid hegyek

Sippie
ahh perfekt, köszönöm.

Sippie
Edzés utáni fehérjével és szénhidráttal hatékony a BCAA-t is bevenni? Vagy azt máskor jobb?
oliwwer
Uh, az a vádli a második képen sokkolt
<#eljen>

Tyler1
Második felével egyetértek, ezért is drukkolok neki. Meg amúgy is, mi lesz most a show? Mindenki Heath-re tippel, de hátha húznak egy váratlant. Célja a szervezetnek visszavezetni a sportot az esztétika felé, és Rhoden a tökéletes alany lenne hozzá.

Darth Sith
Ha Phil igazi sportember lenne, akkor a verseny szellemében saját maga is felszólalt volna Kai mellett, hogy nélküle nem verseny, mert nincs igazi kihívója. De semmit se tett, ült csendben, ami 2 dologra enged következtetni, beképzelt faszfej aki örül is neki és semmit nem számít neki a sport és a morál, vagy az ő keze is benne van abban, hogy nem indulhatott. Nagyon sok helyen olvastam azt, hogy kai idén olyan formát rakott össze, amely komolyan veszélyeztette Phil sikerét, és ez már olyan szint volt, amit pontozással nem tudnak elcsalni, ellenben a szobrot Kai nem kaphatja meg, így másra hivatkozva szabotálták.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Roger6

adam46
Sima Heath győzelem lesz. <#shakehead> Pedig Rhoden szerintem magasan jobb arányokkal rendelkezik...
Tyler1
Kai nem lesz ott az idei Olympián. Heath-Rhoden párbaj lesz ebből meglátásom szerint.

Roger6
Újabb idióták spoilerben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

:

DarkHorSe

na ez erdekes lesz

DarkHorSe