Görkori
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem városban jobb az agro mint a fitness, a kicsi kerekeivel
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
(már) én is csak gurulok és nekem sem jönnek be a fitnesz korik :)
de nem hiszem, hogy eltörnéd, amúgy kurva jó kori.
Én nem vagyok pesti, nézd meg a honlapjukat.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Rollerblade Areo 10
gyorsfûzõ, rezgéscsillapítás (térkövön pl. kurvajó), alusin, és még ki tudja mi minden földi jó (anno fél oldalas lista volt hozzá mi mindent tud).
Leginkább túrázásra ajánlom, éppen emaitt a bokát sem fogja annyira mint a szimpla fitness kori. Annyi baja van, hogy nekem fáj benne a lábam (és ugyan ezerszer elmondtam mindenkinek, hogy ne vegyen olyan korcsolyát ami nem kényelmes, én nem tudtam neki ellenálni). Idén is kipróbáltam 10 percre, nincs értelme tartogatni.
méret: 27,5 cm vagyis 42,5, kerék 82mm/82A, abec7
megvan a doboza, minden alaktrésze, zacskó, stb.
Xsjado Avant
97ben hagytam abba kb. mikor apám kidobta a korimat, mert összetörtem magam (aztán egyszer újra kezdtem, de akkor már paráztam az eséseketõl, most már csak gurulok), és akkor még ritkák voltak a csúszások is, ugrálás és lépcsõzés volt a menõ abban az idõben, csövön/padkán max sima slide, royal és soulgrind. olyan korikkal amikkel kb. most el sem tudnátok képzelni hogyan lehetett csúszni. roces fco és hasonlók.
Mi a véleményetek errõl a görirõl? Ebbõl kapható 48-as. Teljesen mindegy, hogy felmegyek Pestre és ott nem találok vagy olyat amit nem szívesen viselek vagy bepróbálom így ezt a méretet. Mellesleg ez 31cm-t jelent ami elvileg jónak kell lennie.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
viszont a csúszások nagyon ott vannak
szerintem korival azért majdnem, hogy több helyre el- fel- át lehet jutni
de ez persze egyéni vélemény
azért én kipróbálom mindenképpen és kihozom magamból a legtöbbet
nekem már akkor kezdett tetszeni, amikor elõszõr megjelent itthon, úgy 97 körül, és két évet tipródtam mire vettem, mindeki mondta, hogy nemvok normális :D
mondjuk én is 1999-2002 körül koriztam sokat, mostanában kevésbé, volt olyan év, amikor elõ sem vettem (de tavaly igen, és rájöttem, hogy még minidg szeretem, igaz csak gurulgatok :)
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
vmiféle fásli szerû dologra gondoljak?
ha rendesen bekötöd a görkorit, akkor az tartani fogja a bokádat, abba már semmiféle plusz tartás nem kell
naja, szard csak le
aztán majd úgy is kitapasztalod, mi kell és mi nem
ha az elején megszokod, kevésbé fog zavarni késõbb :)
tudsz korizni egyébként?
ja és én 27 évesen kezdtem, igaz, nem is jutottam semmire :) de azért szeretem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az USD göriket 47-es méretig gyártják.
Xsjado és Razor göriket 48-ig.
Egy kicsit bajban vagyok, mert USD nagyon bejön. Mindenképp egyszer majd felkell mennem Pestre, fogalmam sincs mikor lesz rá idõm. No mindegy. Lemértem a talpam ahogyan azt kell és 29.9cm. Bauer ha szépen megkérlek lemérnéd valahogyan azt a 47-es korit. A nagylábujj helyének végétõl a sarok helyének középvégéig. Ajjajj, lesznek még itt gondok xD
na félj az eséstõl!
a korizás (jég és gör) szinte errõl szól :D
(ha aznap nem estél el, nem is koriztál igazán)
felveszel térd, könyök, csuklóvédõt és hajrá
a bokaszorítót nem nagyon értem
a védõcucc meg jó dolog, az elején mindenképp, a sisak is általában csak egyszer kell, de akkor nagyon
legalábbis mikor itthon vagyok
kiváncsi vagyok itt vidéken mire megyek majd...azonban ha minden jól megy ki tudok költözni németbe vagy angliába ott talán jobb a helyzet de elkezdem itthon, nagyon tetszik a dolog
Ha esetleg érdekel #672
Szeretnék elkezdeni görkorizni azaz ugrálni, csúszni, stb.
21 évesen eléggé késõ a dolog? Nyílván nem akarok profi lenni meg ilyenek csak a mgam szórakoztatására gondoltam. Az elején gondoltam veszek jó minõségû sisakot csúkló- és térdvédõt valamint egy bokaszorító is jól jön az én bokáimhoz. USD vagy Razor görkorira gondoltam. Mi a véleményetek?
Esetleg tipp, hogyan kezdjek neki?! Mik az alap mozdulatok amiket el kell sajátítanom?