Görkori

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bauer15
Sziasztok. ha nem gond hogy itt "hirdetem"
Esetleg valakit nem érdekelne egy agresszív görkorcsolya Usd Grycon Clan 2
a kori 47es (43-44) es lábra már jó.Esetleg ha valakit érdekel írjoin privibe.

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Láttamén is azt a csávót. az egy ilyen egyedi göri, nem nagyon lehet kapni ilyet, talán USA ban. De szerintem ha választasz egy nagykerekû pl.: K2 mach 100 (ilyen:http://www.skateworld.hu/hu/Fitnesz+%26+Training/Fitnesz+g%C3%B6rkorcsolya/K2+2010/K2+Mach+100+g%C3%B6rkorcsolya/pr-3-6-169-2204) , vagy ehhez hasonló, pl 90es kerekû görit, ugyan ez lesz az eredménye, plusz lesz egy rednes fitnesz görid is :)
lightjack
hello! én régebben görkoriztam, meg korcsolyáztam, de egy ideje abbahagytam. és most hogy múltkor láttam párszor a tv ben a kutyákkal suttogó c. sorozatot a national geographic-on észrevettem h a kutyakiképzõ csávón amikor görkorizni megy a kutyákkal egy érekes görkorit húz fel. a neve landroller...tud vki errõl valamit?? mert nekem is van kutyám, hasonlónan szeretném használni, persze nem csak a kutyához kéne:D hallottam h 45000ft körül van ami sztem marha sok. nem tud vki vmi olcsóbb helyet ahol meg lehet venni? v vki esetleg használt már ilyet?:O

Muttley
Thx. :)

Just do it :)

Sceleton
Azért mert a Hockey-val sokkal hamarabb töröd ki a nyakad mint a többivel. Mivel a Hockey -nak az egyik kereke nagyobb mint a többi 3, ezért jól lehet vele manõverezni. És pont emiatt a jellegzetessége miatt "billegõsebb".

Est Sularus oth Mithas!

Muttley
A hockey-t miért nem ajánlod?

Sceleton
Hi!

Hockey -t nem ajánlom elsõre... Speed a magyar utakon gyilkos.

Est Sularus oth Mithas!

Muttley
Hi,

Utcára szeretnék venni minõségi kori kerekeket a következõ szempontok szerint:

- Vegyes terepen nagy sebesség
- A "szuper magyar utakon" ne üssön fel nagyon és ne akadjon meg

Viszont nem tudom, hogy nekem a "Speed", a "Fitness", vagy "Hockey" kerekek lennének jók.
Speed - nagy sebesség, mert kis futófelület, nagy átmérõ és fordulókör. Na, de csak hermetikusan kialakított lapsima versenypályán vagy vegyes terepen? Standard csapágyak és távtartók vagy mikro megfelelõik kellenek hozzájuk?
Hockey - Jó tapadás, ízületkímélõ 72-74A keménység. Velük lehet-e extra gyorsan menni?
Fitness - 82 kerüli duro, állítólag a fentiek öszvére. A négyévszakos autógumi a hasonlatom itt, ami igazán semmire sem jó. A Fitness kerék is ilyen?

78A Durometer keménység jött be nekem már korábban gördeszkán.
Nézegettem a Marczi Skate kínálatát is. Milyen átmérõjû és keménységû kereket javasoltok a fentiek figyelembevételével és melyik kategóriából?

Mike at home
ebay

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Megigazábol olyan oldal kéne mint a vatera csak ingyenes :D nagy láttogatású:D
Mike at home
vagyis 275-ös

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
olcsó
lehet, hogy ezért nemtom eladni a görijeimet mert sokat kérek értük

21.000 Ft
Mike at home
mennyi az annyi?

Sry itt vannak a képek:D :
kép1
kép2
Rollerblade Downtown 4 görkorcsolya 2 szer használtam mivel kinöttem 1 hét mulva:D mondjuk amikor már megvettem akkor kicsi volt xD méret: 42,5 ár: Megbeszéljük .... Vegyél fel msn-re: [email protected]

CS@
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Perpill arra jutottam, hogy anyagi okokból bepróbálom ezeket a „gagyi” kerekeket, remélem legalább addig bírni fogják, amíg össze nem jön annyi pénz, hogy vehessek valami jobbat. Mike tanácsára átnyálaztam több külföldi oldalt is és lehet marha bénán kerestem, de szinte csak drágábban találtam, mint itthon(az akciós árhoz képest), viszont a keresgélés alatt azt is felfedeztem, hogy ugyanezeket a kerekeket néhány helyen Spartan név alatt adják(hogy ennek örüljek e vagy sem azt nem tudom:)

Sziasztok!
Nagyon kérlek titeket segítsetek.
Nemrég egy durkáló új bálájában találtam egy nagyon jó állapotú K2 Fitnes görkorit, de sajna csak a balosat.
Arra kérlek titeket hogy ha tudtok valakit akinek esetleg van egy Jobbos K2 je ami fitnes, és 43-44 es akkor erre az e-mail címre írjatok: [email protected]

Tisztelettel megköszönöm a figyelmet.

Üdv mindenkinek.
leho94
nekem még mindig a gyári uc van, de már elég kicsike:D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

flashpointer
gyári UC kerekek voltak eredetileg, azok bírták a legtovább, de érdekes azt olvastam az újabbakról hogy nem túl jók pedig oylat akartam. Most fourbyfour van de kopik rendesen, mondjuk a puhább mert errefelé sok a térkõ és a 90es azt nem szereti ahogy észrevettem. Meg volt chimera is de az szar :)

Emancipate yourself from mental slavement!

mumpic
új logó
<#vigyor2>

Mike
azért egy túra alkalmával a fitness kereke is jócskéán igénybe vannak véve, fõleg ha gyorsan, lendületesen haladsz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nézd meg mindkettõt USA-ban mennyiért vesztegetik
az itthoni ár nem jelent semmit

leho94
undercover powa

flashpointer
skateworld göris cuccokat nézve jó hely, én mindig onnan rendelek és még sose volt semmi probléma. Az ára meg még így is kedvezõ, nekem 8k volt 4db az agresszivra és havonta kuka. Meg csapágy is kellett. Mondjuk napi 2 óra ugrálás legalább van :) Ilyen ww meg hasonló noname cuccokban meg nem nagyon bíznék, volt olyan hogy haveromnak egy óra után széttört :D Bár fitnessre ki tudja.

Emancipate yourself from mental slavement!

mumpic
Én még sosem hallottam errõl a WW-rõl.
A K2-rõl mindenkitõl rosszat hallottam, a K2 korik gyári kerekeit is lecserélték gyorsan akinek volt.
Én 1000 Ft-ért vettem darabját a Powerslide keréknek, nagyon frankó volt újonnan, most 3 évesek lesznek, de még mindig nagyon jók (csak elsárgultak és lekopott belõlük jó sok, de még mindig kemények, és alaktartóak)

Ha veszel ilyen WW kereket, akkor az pénzkidobás ha rossz, de ha mégis jó akkor szerencséd volt. :)
Én pont az ára miatt nem annyira bíznék benne, de ki tudja, lehet hogy jó.

CS@
Üdv!
Látom február volt az uccsó hozzászólás, de azért felvetem a kérdésem.
Van egy kb 10éves Bauer Fitness korim(X-PAND), akkoriban elég komoly összeg volt és tudom ma már ehhez képest jóval olcsóbban kaphatnék hasonlót, de nagyon kedvelem a mai napig és szeretném megtartani(kipofozni). A cipõ szinte hibátlan(szokásos esésnyomokat leszámítva) és van 16db bontatlan ABEC5ös csapágyam(kütyü tengely egyebek is megvannak), de a kerék vásárlásnál megakadtam.

K2 EXO 78/80 : Ez nagyon-nagyon szimpatikus minden tekintetben, egyetlen dolgot leszámítva….az árát(visszaolvastam pár oldalt és láttam, hogy a boltról, ahol árulják van negatív vélemény).
WW 80/82 : Ez kevésbé csillivilli picit nagyobb és keményebb...de az ára nagyon kedvezõ.

Mivel közel 3xos árkülönbségrõl van szó az érdekelne, hogy: van esetleg valakinek tapasztalata ezekkel a WW kerekekkel? Meg merjem venni?

Mike
egyetértek

ha kezdõ vagy, akkor a fitness korikat nézegesd. Amire figyelj: legyen kényelmes, tartsa fixen a bokádat, nézd meg hogy a csapágyak nem szorulnak-e, mindenképpen gumikerekes legyen, ilyenek. kezdésként olyan 15-20 ezer forint környékén már jókat lehet kapni.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Lehet elnézek ide. Látom, van Hervis is. Oda benézek, mert ott szoktak lenni korik. Köszönöm!
Szia!Attól függ,hogy mennyit szánsz rá!5-6 ezerért már lehet kapni de nem egy strapabíró.A kerekeit kell alaposan megnézni ahogy a vázhoz vannak rögzítve,illetve a kerék anyagát.Nem tudom merre laksz de holnap szerdán az Arénában sok minden cucc lesz 20%-os akcióban.Sõt ha ügyes is vagy egy tûzpiros MINI One-t is nyerhetsz.Ja majd elfelejtettem ki kell nyomtatnod innen a kuponokat hogy igénybe tudd venni az akciót. http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok
Sajnos csak most szerdán van ez a lehetõség.
Sziasztok!
Segítséget kérek, mert szeretnék venni egy új görkorit, de én annyira nem értek hozzá. Mire kell ilyenkor figyelni? Mit ajánlotok?
Helló ! Már most készülj a tavaszra ! "Agresszív" tip. újszerû állapotú görkori olcsón eladó + komplett védõfelszerelés ajándékba. Vagy elcserélem kézi súlyzó készletre.
[email protected]

("el" betû és nem egyes a 9 elõtt ...)

Mike at home
november végén senki nem fogja megvenni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rollerblade Downtown 4 görkorcsolya 2 szer használtam mivel kinöttem 1 hét mulva:D mondjuk amikor már megvettem akkor kicsi volt xD méret: 42,5 ár: 21000 Ft ért 30000 ért vettem.... Szóval megéri hivj fel vagy vegyél fel msn-re: [email protected] Itt van ha érdekel:P
azt "pláj"-nak kell ejteni ;-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Lord Gera
jaja vágom de pléjnek ejtik xD mind1 :D

Lord Gera
grindelni rendesen meg trükközgetni :D helyi skatepark elég jó

Lord Gera
12 évesen újra elkezdtem korizni aztán :D 8 évesen kábé fél évig koriztam... (fitness korival) aztán 12 évesen 1 évig és 13 évesen április tájt újra elkezdtem, de szar volt a kori és kikezdte a lábam ezért abbahagytam :D májusba 14 lettem aztán most meg vennék egy agrót :D

leho94
Az sem play , hanem Ply :D Seven Ply

Lord Gera
black* nem pedig play... csak mivel deszkáztam ezért annak a befolyásoltsága alatt vagyok :D és a deszkás márkákat vágom :D

leho94
Mire akarod használni? Csak gurulni vagy rendesen grindelsz stb?

mumpic
és azóta koriztál?

Lord Gera
majd tavasz tájt veszek egy, usd seven play agró korit, de mivel még nõ a lábam meg bekövetkeznek a szar idõk nem most veszem meg :D am korizni már tudok hát köbö 8 évesen tanultam meg és most 14 vagyok :D

predator1982
<#ravasz1> amúgy tényleg nagy mázlim volt

pred

Mike at home
azt tudjuk
de nem mindenki lehet akkora mázlista mint te :)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

predator1982
én is úgy vettem az 50000es korimat, hogy megszûnt a bolt ahol árusitották, és kiárusitásban féláron vettem:-)

pred

Mike at home
skatewolrd egy rabló hely
a 300 USD-s kori is 75k

mumpic
Ez elég lehangoló <#szomoru1>

Én meg azt hiszem visszavonom azt a kijelentésemet hogy olcsóbb új korit venni mint kereket csapágyat cserélni. A Skateworld árai alapján kb 14000-bõl kijönne egy új készlet kerekem, meg csapágy is hozzá, míg értelmes korit 40000 alatt nem adnak.
Az lesz hogy széthajtom a mostani készletet teljesen, és közben figyelem hogy lesz-e akció valahol, és ha már használhatatlan lesz, akkor felújítom. (aztán richtig akkor lesz valami hülyének-is-megéri akció, amikor megvettem az új szett kereket meg csapágyat)

predator1982
én nem egyszer ráestem a térdemre, úgy hogy elég sokáig be volt durranva, kék zöld volt. meg egyszer ki is ment. nálam a jobb rédemen a szalagoknak annyi. most már heti szinten fáj. jobb már nem lesz:-)

pred