Görkori
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg valakit nem érdekelne egy agresszív görkorcsolya Usd Grycon Clan 2
a kori 47es (43-44) es lábra már jó.Esetleg ha valakit érdekel írjoin privibe.
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Est Sularus oth Mithas!
Hockey -t nem ajánlom elsõre... Speed a magyar utakon gyilkos.
Est Sularus oth Mithas!
Utcára szeretnék venni minõségi kori kerekeket a következõ szempontok szerint:
- Vegyes terepen nagy sebesség
- A "szuper magyar utakon" ne üssön fel nagyon és ne akadjon meg
Viszont nem tudom, hogy nekem a "Speed", a "Fitness", vagy "Hockey" kerekek lennének jók.
Speed - nagy sebesség, mert kis futófelület, nagy átmérõ és fordulókör. Na, de csak hermetikusan kialakított lapsima versenypályán vagy vegyes terepen? Standard csapágyak és távtartók vagy mikro megfelelõik kellenek hozzájuk?
Hockey - Jó tapadás, ízületkímélõ 72-74A keménység. Velük lehet-e extra gyorsan menni?
Fitness - 82 kerüli duro, állítólag a fentiek öszvére. A négyévszakos autógumi a hasonlatom itt, ami igazán semmire sem jó. A Fitness kerék is ilyen?
78A Durometer keménység jött be nekem már korábban gördeszkán.
Nézegettem a Marczi Skate kínálatát is. Milyen átmérõjû és keménységû kereket javasoltok a fentiek figyelembevételével és melyik kategóriából?
Just do it :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lehet, hogy ezért nemtom eladni a görijeimet mert sokat kérek értük

Perpill arra jutottam, hogy anyagi okokból bepróbálom ezeket a „gagyi” kerekeket, remélem legalább addig bírni fogják, amíg össze nem jön annyi pénz, hogy vehessek valami jobbat. Mike tanácsára átnyálaztam több külföldi oldalt is és lehet marha bénán kerestem, de szinte csak drágábban találtam, mint itthon(az akciós árhoz képest), viszont a keresgélés alatt azt is felfedeztem, hogy ugyanezeket a kerekeket néhány helyen Spartan név alatt adják(hogy ennek örüljek e vagy sem azt nem tudom:)
Nagyon kérlek titeket segítsetek.
Nemrég egy durkáló új bálájában találtam egy nagyon jó állapotú K2 Fitnes görkorit, de sajna csak a balosat.
Arra kérlek titeket hogy ha tudtok valakit akinek esetleg van egy Jobbos K2 je ami fitnes, és 43-44 es akkor erre az e-mail címre írjatok: [email protected]
Tisztelettel megköszönöm a figyelmet.
Üdv mindenkinek.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Emancipate yourself from mental slavement!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az itthoni ár nem jelent semmit
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Emancipate yourself from mental slavement!
A K2-rõl mindenkitõl rosszat hallottam, a K2 korik gyári kerekeit is lecserélték gyorsan akinek volt.
Én 1000 Ft-ért vettem darabját a Powerslide keréknek, nagyon frankó volt újonnan, most 3 évesek lesznek, de még mindig nagyon jók (csak elsárgultak és lekopott belõlük jó sok, de még mindig kemények, és alaktartóak)
Ha veszel ilyen WW kereket, akkor az pénzkidobás ha rossz, de ha mégis jó akkor szerencséd volt. :)
Én pont az ára miatt nem annyira bíznék benne, de ki tudja, lehet hogy jó.
Látom február volt az uccsó hozzászólás, de azért felvetem a kérdésem.
Van egy kb 10éves Bauer Fitness korim(X-PAND), akkoriban elég komoly összeg volt és tudom ma már ehhez képest jóval olcsóbban kaphatnék hasonlót, de nagyon kedvelem a mai napig és szeretném megtartani(kipofozni). A cipõ szinte hibátlan(szokásos esésnyomokat leszámítva) és van 16db bontatlan ABEC5ös csapágyam(kütyü tengely egyebek is megvannak), de a kerék vásárlásnál megakadtam.
K2 EXO 78/80 : Ez nagyon-nagyon szimpatikus minden tekintetben, egyetlen dolgot leszámítva….az árát(visszaolvastam pár oldalt és láttam, hogy a boltról, ahol árulják van negatív vélemény).
WW 80/82 : Ez kevésbé csillivilli picit nagyobb és keményebb...de az ára nagyon kedvezõ.
Mivel közel 3xos árkülönbségrõl van szó az érdekelne, hogy: van esetleg valakinek tapasztalata ezekkel a WW kerekekkel? Meg merjem venni?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Sajnos csak most szerdán van ez a lehetõség.
Segítséget kérek, mert szeretnék venni egy új görkorit, de én annyira nem értek hozzá. Mire kell ilyenkor figyelni? Mit ajánlotok?
[email protected]
("el" betû és nem egyes a 9 elõtt ...)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
de nem mindenki lehet akkora mázlista mint te :)
pred
a 300 USD-s kori is 75k
Én meg azt hiszem visszavonom azt a kijelentésemet hogy olcsóbb új korit venni mint kereket csapágyat cserélni. A Skateworld árai alapján kb 14000-bõl kijönne egy új készlet kerekem, meg csapágy is hozzá, míg értelmes korit 40000 alatt nem adnak.
Az lesz hogy széthajtom a mostani készletet teljesen, és közben figyelem hogy lesz-e akció valahol, és ha már használhatatlan lesz, akkor felújítom. (aztán richtig akkor lesz valami hülyének-is-megéri akció, amikor megvettem az új szett kereket meg csapágyat)
pred