Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ezeket a modokat ajánlották nekem. Azóta sem volt rá időm...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Annak idején én is csak SP nyomtam a megjelenéskor és emlékszem, hogy óriási csalódás volt a BG-ek után. Igazából csak akkor kezdtem el megkedvelni, amikor jöttek a jobb modok meg elkezdtem multizni.
...annak idején. Nem tudom, hogy ma Wasteland, Divinity OS, Pillars of E., Shadowrun játékok mellett mennyire lesz életképes ez a játék. Vannak fenntartásaim. Talán a régi PW-k újra előjönnek, de hogy szingliből még a régi modokkal együtt sem fog megélni, az szerinem biztos.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2017.12.02. 07:13:15
Én is úgy vagyok, mint te, nagyon nem hat meg a grafika. A mod kompatibilitás már más kérdés. Ha ez működik rendesen, akkor megéri az árát talán,ha nem, akkor felesleges.
Genesis Nordock
A
Hakok: CEP1
Utoljára szerkesztette: nwn1, 2017.11.07. 14:22:57
NWN1 Forever!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Úgyhogy HotU szempontjából mindegy a kari, a sztori mindegyik előzőre rá van fűzve.
Szerk.: de amúgy én kaptam egy olyan tanácsot, hogy nyugodtan maxoljam a fun faktort, mivel sou/hotu annyira nem nehéz, hogy feltétlenül powerbuild kelljen hozzá.
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.07.19. 15:03:18
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A SoU szinten onallo kalandmodul, semmi kapcsolat az alaptortenettel/kampannyal. Mar eleve a kezdeskor ismet egy "ketbalkezes senki" vagy, ami egy importalt karakter eseteben inkabb furcsa, mint sem logikus - es a rendszer sem fog felskalazni egyetlen ellenfelet sem, vagyis semmi kihivas nem lesz, ha lvl20-as karakterrel fogsz neki. Viszont ezzel a "kiegeszitovel" erkeztek meg a prestige classok. Celszeru uj karaktert kezdeni szerintem a SoU-hoz.
A SoU-t folytatja a HotU, de ez mar "hosoknek" keszult a kampany lvl15-os belepo szinttel (vagy uj karakterrel, de azt felskalazva), itt mar erdemes importalni a SoU-s karaktert, foleg ugy, hogy vissza fog terni par npc es szituacio, megis csak folytatas. De, kezdheto uj karakterrel is, viszont ekkor felszintezi 15-re. Ha viszont a SoU-t mondjuk 13-as szinten fejezted be, es azt importalod, akkor nem fogja 15-re feldobni, igy 13-askent kisse nagyobb kihivas lesz a HotU eleje :)
Nyilvan a prestige classok elerhetoek lesznek az alapjatekban is (bar inkabb alap modulban, ez jobb kifejezes) is, ha a sou/hotu telepitve van.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.19. 09:32:25
HotU 15-ös szintre dob fel. Én sztori szempontjából nem tudtam már, hogy melyikhez kapcsolodik. Anno megjelenéskor 1-szer játszottam csak ki őket.
@Daermon:
terveztél bele fighter (vagy esetleg champion of torm) szinteket is? mert ha tisztán rangerrel nyomod, akkor 19-es szint előtt nem fogod tudni elkezdeni a weapon mastert :S
meg más esetben a dual-katanáról is lebeszélnélek, de talán souban nem fog annyira fájni, szóval nyomjad nyugodtan :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az NWN kiegek, mindig is olyanok voltak, mint a D&D kalandmodulok. Történeteket játszottál végig. Én az alapban játszott karakteremet vittem tovább a kiegbe, mert milyen dolog már, hogy a szívemhez nőtt karakteremet csak úgy eldobjam? :)
Ha jol elmlekszem, direkt keri is a rendszer, hogy jobb, ha uj karaktert kezdesz, de persze ha akarod, lehet importalni is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.16. 15:07:39
Most nem emlékszem, hogy a kiegekben van bármi reakció az alapjátékban elért tetteimre? Vagy nem muszáj tovább vinnem az alapjátékban lévő karim, és kezdhetek újat nyugodtan.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.08.19. 00:04:44
mi itt játszunk
Dalakora US
4-5 magyar néhány olasz sok amcsi:) nagyon rendes banda de időeltolódás miatt fura időpontokban vannak fenn a többiek.
faszányosan fejlesztgetik, már Obsi-ban is van több sziget küldi, stb.
üdv
Eowieldarkmage
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.10.31. 14:56:33
Lost Dales szerver:
Oktober 31.től este 20:00-tol elérhető, ujra, szerepjáték szerver. 24/7-ben. Várunk mindenkit szeretettel.. :)
Info: lostdales.hu
Utoljára szerkesztette: ganxtave, 2015.10.30. 23:56:15
* hétköznap 17:00 órától
* hétvégén 14:00 órától
Hakok letölthetőek: Lost Dales Fórum
vagy a régi helyről is: nordock.atw.hu
Utoljára szerkesztette: nwn1, 2015.06.11. 20:04:35
NWN1 Forever!