Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Megjött a Deluxe. Az indítás után azt látom, hogy 1.63-as a verziószám. Az beépített updater nem megy. Az 1.69 letöltésekor a képembe vágja, hogy nem telepíthetem. WTF?

Most akkor mi a rákot csináljak...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ok. Egyébként eddig a moddolt / közösség által összerakott MOD RPG-ben soha nem csalódtam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A 2-at se hagyd ki, nagyon jó lett az is😊
Molnibalage
Ok.

ollie
Molnibalage
Két részet a TH? Na, ezt sem tudtam. Olyan 2005/6 magasságában tolhattam az alapot. Már szinte semmire sem emlékszem csak arra, hogy kurva jó volt.

Természetesen a Tortured Hearts-ra vonatkozott a kérdés😊
Molnibalage
Bakker, mégsincs. Van olyan, ahol letöltõsen vásárolható meg. Fene sem akar a külföldi postával szórakozni...

Molnibalage
A HotU-t simán ki lehetett tolni 50-bõl. Az NWN1 alapjátékot soha nem vittem végig, a 3. fejezet végéig vagy 5-ször elvittem... Egyszer talán a 4.-ig.

Az NWN2 alapot kitoltam, fantasztikus volt, a két kieg 1,5 éve vár a sorára. A BG szériára mikor lesz idõm. Majd nyugdíjasan...

Mindkét részt toltad? Darabonként majdnem 100-100 óra játékidõ volt😊
Molnibalage
Hát akkor ez nem lesz benne. Annyira nem is érdekel. Csak azért veszem meg, mert végig akarom már tolni legalább egyszer. Soha nem tudtam az alapot végigtolni, mert mindig elvesztek a mentéseim. A HotU-t kétszer is végigtoltam, de csak a démon valódi nevének ismeretével tudtam végigtolni. Esélyem sem volt a démont szétgyakni. Az 1. kieget sem vittem végig.

A másik, amiért veszem, az a Tortured Hearts. Azt is elvittem anno jó sokáig. A sztoria nem emkékszem, de élveztem. Az is elveszett. Talán most menni fog.

Tehát ez nem kell. 😊

[HUN]Crassus
http://en.wikipedia.org/wiki/Neverwinter_Nights:_Kingmaker_(expansion_pack)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Molnibalage
Mi az a Kingmaker?

[HUN]Crassus
kingmaker,hotu,sotu stb😛

[HUN]Crassus
jaja mind

Molnibalage
Az miben tér el a Deluxe-tól, amiben benne van a HoTU és a másik kieg?

[HUN]Crassus
TESCO-ban szokott lenni Diamond

Molnibalage
Köszi. Közben találtam magyar forgalmazót, aki árulja méh a Deluxe kiadást.

ollie
Tessék.

Multi kulcsot külön kell kérni a supporttól, mert alapból nem kér semmilyen kulcsot a telepítésnél.

Molnibalage
Lehet még kapni a játékot eredetiben? Esetleg úgy, hogy mindegyik kieg meg legyen?

Hali!
Nem nagyon olvasgattam vissza... megy a szeró?
Nekem még a cep 2.3 is fentvan
Csá! Kell a Cep 1.52, 1.53 és a 2.2
Sziasztok Dalakora serverhez milyen CEP vagy egyéb hak kiegészitõ kell?
Mert nem nagyon enged fel a server.
Cep22_v1.tlk file missing problémát ír leszedtem a cep22_c3full-t de nem tudom mit rontok el. Elõre is köszönöm a segítséget.
nearo
Heh... Mutamin Challenge lv3 kissé bugosra sikeredett. Elõször nem jelent meg a rejtvényes szoba közepén a hulla a naplójával, aztán nem jelent meg a törpe a következõ szobában, ami Daelan baltáját dobja. Még jó, hogy emlékeztem ezekre... mondjuk a holttest a naplójával nem olyan nagy probléma, de azért a törpe hiánya durva volt. Egyrészt elég kemény szegényem, jó sok xp jár érte; másrészt Daelan amulettje is sokat ér nekem, lévén harcos karakterem van (a sorc-ot meguntam, nem az én stílusom 😊).
Szerencsére egy stone of recall megoldotta a dolgot, amikor visszamentem mindkét hiányzó "darab" a helyén volt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Hmm... köszi! 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

[HUN]Crassus
Krav! nem kapcsoltad be a szervert?😞

[HUN]Crassus
majd 11-en😛😊

Szintfüggõ és ládatípusfüggõ, hogy mit dob, de azon belül minden cuccnak azonos a valószínûsége, szóval amikor meglesz a szinted, dobni fog mindent elég hamar. BOS-t nem fog 9-en dobni😊
nearo
Van valami dropkalkulátor (vagy valami hasonló) a játékhoz?

Konkrétan az érdekelne, hogy eshet e nekem egy ládából boots of speed, vagy hiába töltögetem vissza folyton a játékot. Chapter1-ben vagyok lv9-es sorcal, utolsó városrészt tisztítom épp, az utolsó ilyen ládánál vagyok ami dobhat valami durvát. Jött már olyan a ládából, amitõl kicsit tátva maradt a szám, pl +3str-es öv, golden circlet, staff of defense, bracers of locking grip...

Bár azért jobban belegondolok, kicsit durva lenne Desthernek permahaste-el nekimenni 😊

Köszönöm Chipii, megnézem!!!!
Szia!

Csak az alapokról tudok magyarul leírást, paradia készített valamikor:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=986317822&no=7591
Üdv Mindenkinek! Tudna valaki abban segíteni, hogy hol találok a neten egy magyar nyelvû oldalt, ami a NWN Aurora toolset -jének a leírásával foglalkozik? Van egy-két dolog a toolset-ben, amiben segítség kellene. Esetleg valakinek az e-mail címe, aki már készített vele kalandot...?!
Nyc
[HUN]Crassus
ty!

Ha jól emlékszem, 48 percenként (játékbeli 24 óra) kapsz lootot boss ládában. Hogy melyikek, az egyszerûen kideríthetõ, mész két kört ugyanott egy bizonyos idõt várva, és amelyik láda nem spawnol, az boss😊 Ja és a boss ládák mind nyitottak😊
[HUN]Crassus
Melyik ládák számítanak "BOSS" ládáknak Dalakorán?
Tegnap végre esett cumó fire giant keep-ben miután átlett állítva a rendszer.Most akkor hogyan mûködnek pontosan?

[HUN]Crassus
gyertek játszani!

Dalakora Direct IP: 84.3.118.66:5121

[HUN]Crassus
maestro mikor megy a szerver?

MarkBlade
Igen.Mûködik a dolog. Vagy ha nem akar irkálni az ember kicsit pöcsölösebb de ha letiltod a netet és bekapcsolod a gamet elmész a bejelentkezõ névig beirsz akármilyen nevet és pass-t majd szerverkeresõ.
Bekapcsolod a netet és csatlakozol és játszol 😊

Jó ez a Dalakora 😊
És ha ez megvan bármilyen felhasználo nevet irhatsz nem ellenörzi.
Leirhatom itt is mind1. A windows\system32\drivers\etc könyvtárban van 1 hosts nevü file. Azt megnyitod és beirod ezt :
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
Elmented és jolesz.

Ha windows 7ed van akkor ezt a filet csak ugy tudod illetve látod ha a jegyzettömbben kikeresed a könyvtárat amit irtam, átállitod szövegfile-rol minden file-ra és beirod mented. Ennyi remélem érthetöen irtam😊
van msn-ed? Mert akkor ott leirom ott leirom
na megvan mit kell csinalnod
TVelvet
u have been booted 😊
Mit ir ki amikor beakarsz lépni?
Csinálj uj accot akko jo lesz
Mások betudtak és nem eredetivel
TVelvet
Sajnos még mindig nem sikerül nekem belépnem. 😞
Du. 6-tól elvileg belehet logolni nem eredetivel is.
MarkBlade
Lehet beugrok akkor és megnézem.Ennyi pénzt nekem megér már csak az emlékek miatt is 😊