Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint a Steamen belül

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Illetve még 1 kérdés és megszûnök. A TF2-es raktáram hova tûnt?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Kösz a segítséget! :)

SzirmosSzisza
Mann Co. áruházban mással nem is lehet :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ja és akkor leszek prémium ugye, ha a Mann Co. áruházban veszek valamit. Ebben az esetben Lehet a steam pénztárcával fizetni?

Name Tag-et és Description Tag-et biztos, hogy lehet.
SzirmosSzisza
Jaa, semmi. Prémium kell, hogy legyél és akkor tudsz cserélni is, de dobni ugyanúgy dob (bár sapkát elvileg nem fog)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Olyanra gondoltam, mint pl EREDETI az Eredeti. Tehát olyat, amit el lehet adni, meg cserélni

SzirmosSzisza
Mi az az eredeti cucc?

Sziasztok! Vki tudna segíteni abban, hogy hogy lehet azt elérni, hogy eredeti cuccokat droppoljon a játék. Megköszönném.

SzirmosSzisza
Semmi. Csak kapni tudsz, adni nem.

Sziasztok!

F2P accounttal mik tradelhetõ cuccok(amiket találok)? A festék az elvileg tradelhetõ de azt nem tudom biztosan.
Aquir
awesum

Battalion's Backup
Added +20 max HP passive for the wearer

Concheror
Added +2 health per second passive for the wearer

Crit-a-Cola
Reduced consumption penalty from +25% extra damage to +10%

Diamondback
Now also gains a critical attack on successful backstab kills

Flying Guillotine
Alt-Attack now also throws the Guillotine when active

Short Circuit
Attack sped up greatly
Ammunition cost has been lowered to 5 metal per attack
Players and Buildings are only targeted if in range and in front of attacking player
Improved visual effects

Soda Popper
Hype no longer grants mini-crits
Added Hypemode which grants up to 5 extra air jumps when active
Hypemode is triggered by Alt-Attack when hype is full

The Beggar's Bazooka has been updated to use the same taunt as The Direct Hit

Professional Killstreak Mantreads, Splendid Screen and The Chargin' Targe now generate proper effects when on a killstreak. These effects do not stack if another killstreak effect weapon is active.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Oks, köszi

Jim Morrison
Dellort nagyon jó jump moviekat, csinált, sajnos új alkotásával nem találkoztam :(
Ezen a channelen hetente jönnek clipek:

http://www.youtube.com/v/a6lW5NpBdGE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

http://www.youtube.com/v/kfT9_SJK1e8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
NEOreg3
ha a lan partin lesz net, akkor feltelepítheted backupból, ellenkezõ esetben még otthon fel kell telepíteniük (de hozzájuk elviheted), mivel offline módban ez a funkció nem mûködik

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Üdv!
A TF2-vel fogunk lan partizni és lenne egy olyan kérdésem hogyha én csinálok egy backupot a játékból és átmásolom valaki gépére az tud majd vele játszani? mert vannak páran akiknek lassú netük van és nem akarják letölteni steamrõl a játékot.

kanyesz07
surfon a levegõbe úgy hoyg ugráltunk. De nem azon sniperezek, hanem sniperes szerókon.

Ready To Rock!™

NEOreg3
bármelyik 2fort szerver

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SzirmosSzisza
Surfon biztosan csak komoly játékosok játszanak!

kanyesz07
Nincs valami sniperes bajnokság? mert már unom a sniper ellenfeleket :D , surfon is levegõbe 3 lövés ennyi leszedem a gyereket, megyek ilyen "saját" meccseket sniperes szerókon, de még nehéz ellenfelem nem volt .

Ready To Rock!™

kanyesz07
Nincs valami sniperes bajnokság? mert már unom a sniper ellenfeleket :D , surfon is levegõbe 3 lövés ennyi leszedem a gyereket, megyek ilyen "saját" meccseket sniperes szerókon, de még nehéz ellenfelem nem volt .

Ready To Rock!™

kanyesz07
Elmondaná valaki hogy mitõl másabb a sima arctaposó a killstreakos arctaposótól?
http://steamcommunity.com/market/listings/440/Killstreak%20Mantreads

Ready To Rock!™

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
http://www.youtube.com/v/fbOBcHGwWDg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

kanyesz07
:D , szlovákiába euró van de ez sztem m1 ha steamen mûködik.

Ready To Rock!™

SzirmosSzisza
De dolcsi vagy micsoda? Miért ide írtad?

Jim Morrison
m4a1-s-t mindenki kap :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kanyesz07
Elado Counter Strike GLobal offensive + m4a1-s 10€

Ready To Rock!™

kanyesz07
végre megszereztem a lovatlan fejetlen lovas fejvevõjét :)

Ready To Rock!™

kanyesz07
szerintetek fugaamigasához illene egy menpo?

Ready To Rock!™

Aquir
az az egyetlen dolog amit vettem, a backpack expander :)

SzirmosSzisza
Ha jól látom 2 ref-ért mennek, szóval kb annyit.

Amúgy aki sokat crashelt: http://www.teamfortress.com/post.php?id=11763 javították o/

Mennyit adsz érte?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
teamfortress.com. Amúgy sima Payload csak a végén le kell gyõzni a másik csapatot az alvilágban is.

Amúgy valakinek nincs eladó inventory bõvítõje? Lassan tele leszek :D

mi az event lényege? balfazok miatt nem tudom meg soha olyan szerverek vannak
acsívmentek?
SzirmosSzisza
Van Haloween event most nézem!

Hello!

A Rozsdás Bökõ és az Erdõszéli Nektárcsepegtetõ TF2 szerverek elérése megváltozott! Mostantól az alábbi címekre csatlakozva juthattok az említett szerverekre:

Rozsdás Bökõ: 217.113.57.4:27015
Erdõszéli Nektárcsepegtetõ: [b]217.113.57.5:27015[/

A Cali szerverekkel kapcsolatos hírekrõl a Kartel Kocsma Steam csoportban értesülhettek.
foxpal
Iden lesz halloween event?

SzirmosSzisza

kanyesz07
milyen ládától? És most is lessz? és össze vissza ad egy ünnepi fegyert? vagy egy ünnepi rátevõs vackot? vagy egy magad által kiválasztott ünnepi fegyvert? és a kulcs mennyibe került aládához? vagy maga a láda mennyi volt?

Ready To Rock!™

SzirmosSzisza
Sehogy, régen lehetett szerezni ládából az ünnepeket alatt.

kanyesz07
hogy tudok egy tapadóbombából ünnepit csinálni?

Ready To Rock!™

kanyesz07
megvan az nkm :D, azt használom inkább mint a tapadóbombát.

Ready To Rock!™

Aquir
csak pl. nehogy összetévessze a feldíszítetteket a scottish resistance-el, ami sárgás, mert az egy másik fegyver, éssatöbbi

kanyesz07
Ja , akkor csak mint a katona gránátai :D Köszi

Ready To Rock!™

NEOreg3
mind egyforma erõs, csak külsõleg különböznek egymástól, illetve a furák számolják az öléseidet, de az a játékra nincs hatással

plu604
Egyrészt ha nem okoz gondot az angol, szerintem állítsd át a nyelvet arra, mert a továbbiakban is komoly kommunikációs nehézségeid lesznek a topicban :D
Másrészt, ha erre gondolsz: Teljesen mindegy milyen "tapadóbombavetõbõl" lövöd ki a "tapadóbombát", az mindig ugyanannyit fog sebezni.

kanyesz07
Van az a fegyver hogy a Tapadóbomba vetõ, ugye ennek vannak változatai hogy Ünnepi Tapadóbomba vetõ meg a ezüst robotoló ii.széria és hogy (fura) vagy sima. Na és a tapadóbombának rangban a sorrendjét ezeknek a változatoknak hogy mi a legerõsebb leggyöngébb valaki feltudná írni?

Ready To Rock!™