Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
meglett

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
sürgõsbe kellene egy darab 1 TF2 kulcs, paypal-on fizetnék, piaci árat!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3
infláció

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dency
Mi?????? 1 kulcs 6.11 refined? Mi a f? Anno még 2.44 -ért adták. Mi a picsáért ilyen drága?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

bosco05
Mi van?
kanyesz07
Van pld a tapadóbomba vetõ, arra milyen hatással van ha az ünnepi? vagy ünnepi (fura) ? És hogy vannak azek a szériák meg robotölõ rangok sorrendben? És ezek is milyen hatással vannak? És hány széria van?

Ready To Rock!™

kakaoskalacs
Mann Co. Supply Crate Key
Van egy ilyen kulcsom eladó, valami hasonló értékû cuccért vihetõ, vagy Medic cuccok érdekelnek.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

NEOreg3
40-es ládámat tartogatom még most is abban reménykedve, hogy egy nap majd sokat fog érni

amikor találtam még 10 kulcsot ért és nem sokkal késõbb kikerült a forgalomból, mert jött az 50-es láda

most meg lehet nézni mennyit ér... :\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SzirmosSzisza
Salvaged dobozkát érdemes tartogatni? Látom, hogy 3-4 kulcsot ér, de lesz ez több is vagy adjam el mielõtt a Valve csinál új akciót ami dobja a benne levõ ritkaságokat ?:D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NEOreg3
az abszolút minimum az 6 ref, de ritkán találni olyat, aki ennyiért árulja és nem kapkodják el percek alatt

plu604
hány ref-ért lehet manapság kulcsot venni?

Aquir
legalább most már a fotelbõl is lehet játszani majd egeres játékot :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kifli
akárhogy is nézem azt a kontrollert, nagyon nem passzol tenyérbe, így nehézkesen lehet majd úgy játszani vele, mint egy egérrel :)
A lézerszenzor az alján van? :D
Aquir
controllerrel is megy a játék egy szinten, de a steam controllerrel úgy is lehet játszani majd mint az egérrel :)

http://www.youtube.com/v/eeAjkbNq4xI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NEOreg3
a profilok mindig is bugosak voltak, leginkább a sapkák és a ruhák szoktak eltünedezni, vagy akár teljesen másra átcserélõdni

Maxtreme
amit utoljára bepakolok fegyvert, csak az marad mindenhol. (igaz ez a többi cuccra is)
De mondom, a többinél meg müxik. Nem értem.

SzirmosSzisza
Kéne mennie, kiválasztod, hogy B, beraksz valamit, válasz A-ra, majd vissza B-re és ott kéne lennie.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maxtreme
nyilván.
A lõszerzabáló nyilván a payloadnál/foglalóként jó. Ott nem számít :D

Viszont akkor rögtön még egy kérdés :D
Miért van az hogy a heavymnek nem tudok különbözõ felszerelés profilokat létrehozni? Hiába kattintok a betûkre ( A B C stb) semmi nem történik.
A többi kasztnál viszont megy. Egyedi hiba vagy valami ismertebb bug?

SzirmosSzisza
Úha, semmiképp se kraftolj mert nem éri meg, illetve, ha valaki akar veled cserélni mindenképp nézd meg nem ver-e át (elõbb linkeltem azt a doksit, ott van mindennek az ára).

Kraftolni meg azért nem kraftolj, mert általában nem éri meg. Felmész ide vagy ide és biztos olcsóbban meg tudod venni valakitõl, mint kraftolni.

Aquir
mindegyik fegyver ki van egyensúlyozva, mindenki eldönti melyik jó az adott helyzetre :)

Maxtreme
aham, thx.
Kikapcsoltam, és azzal kerestem. Eddig csak olyanra dobott ami hemzsegett a reklámoktól :))

Maxtreme
Én is pont arra hajtottam a napokban :)
Kaptam kölcsönbe egy jótevõmtõl ( :) ) egy ilyet. Egész korrekt, csak iszonyatosan eszi a lõszert.
Meg tegnap craftoltam ezt, ez viszont nagyon ígéretesnek tûnik.

SzirmosSzisza
Lehet jeggyel is co-opozni, meg anélkül is, már nem nagyon emlékszem mi a különbség, de talán a jegy nélkülit nem számolja meg gondolom jobb dropok vannak. Itt meg tudod nézni, hogy kb mi mennyit ér. Ilyen popuppal még nem találkoztam, esetleg kipróbálhatod, hogy a fõmenüben Advanced settingsben bepipálod a disable html motd-t, bár ez elvileg csak az elején levõ cuccot korlátozza. De szerintem a sima Valve szervereken nincsenek (match makinggel keress játékot).

Narxis
Kéne egy jó heavy primary fegyver.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Maxtreme
<#eljen> <#worship>
Köszi mindkettõtöknek.

Lehet én nem voltam körültekintõ (igazából csak egy pillanat erejéig néztem rá a dologra) de nekem mindenképp a jegyvásárlós szöveget nyomta. Mi az "alternatív" lehetõség?

NEOreg3
a reklám amirõl beszélsz az a pinion és sajnos nem nagyon lehet vele mit kezdeni (a reklámokat lehet blokkolni host file-ban, de attól még ugyanúgy elõ fog hozni egy ablakot), a legtöbb amit tehetsz, hogy blacklistre-re rakod a szervert és többet nem mész rá. Egy másik módszer hogy konzolból kapcsolódsz a szerverhez az alábbi módon: connect szerveripcíme matchmaking . Ehhez a -console paraméterrel kell indítanod a TF2-t és ott lehet beírni.

Nincs mindegyik szerveren, így ha találsz egy jobb szervert, amin nincs, akkor ajánlott azt hozzáadni a kedvenceidhez.

Kulcsokat csak vásárolni lehet, illetve cserélni, de olyan drágán árulják a felhasználók, hogy hónapok alatt gyûlne össze annyi cuccod, hogy valakivel elcserélhesd egyetlen darabra.

A Mann-co ticketeket szintén csak vásárolni és cserélni lehet, de jelentõsen olcsóbb a kulcsnál, ha cserélni szeretnél. Megjegyzem nem szükséges ticketet vásárolnod ahhoz, hogy a coop játékmóddal játszhass.

Aquir
reklámokat nem ismerem, kulcsot pénzért lehet venni (cserérõl nem tudok), nem dobja a játék, nem lehet craftolni. A jegyeket sem nagyon ismerem, nem craftolható, talán esetleg cserélni lehet...

Maxtreme
Ja meg még egy dolog :)
Dobott a játék már 2 ládát is, amihez ugyebár kulcsot kéne venni.
Ezt csak megvásárolni lehet, vagy craftolni esetleg kulcsot is ad a játék alkalmasint?

Ugyanez a kérdés vonatkozik a coop "jegyekre" is. (most meg nem mondom a nevét :) )

Maxtreme
Srácok
Kb 2 éves kihagyás után ismét nekiálltam Tf-2zni. (még akkor voltam aktív játékos mikor nem f2p volt a cucc : ) )
Ahogy látom "kissé" átalakult a cucc, foglyuk rá nagyrészt javára.
Ami viszont istentelenül idegesít, a meccsek közben fel-fel bukkanó reklámok. (ilyen régen nem volt)
Már nem egyszer volt hogy kritikusabb helyzet közepén b*szta az arcomba a krva popup ablakot.
Valahogy lehet ezeket tiltani? A másik meg hogy ez mennyire globális? Tehát csak egyes szervereken van, vagy mindenhol? (és esetleg az ingyenesség hozta magával)

Amúgy váltig állítom hogy a mai napig a legjobb multis móka ez. Pedig elég sok mindent kipróbáltam (cod4/5/6/7, wot, panzar, stb)

bosco05
értem, köszönöm szépen újra :)
NEOreg3
mindaddig cserélhetõ marad, amíg nem kombinálod egy olyan tárggyal, ami nem cserélhetõ

bosco05
Bármi ami tradable, ha használom, vagy kipróbálom attól még az marad?
NEOreg3
prémium maradsz és nem tudom milyen cuccra gondolsz

bosco05
Kiírta a játék egy vásárlás után, hogy prémium lettem, annyi lenne a kérdésem, hogy ez most így is marad már? A másik kérdés, hogy ha használok egy cuccot utána azt már nem tudom tradelni? Köszönöm elõre is!
bosco05
köszi a segítséget
NEOreg3
bármit

bosco05
bármit vehetek vagy van egy minimum?
kifli
aszem manco-ba kell venned valamit
bosco05
Üdv! Két napja kezdtem TF2-zni. A kérdésem az lenne, hogy mit kell tegyek hogy tudjak tradelni? (F2P) Ty!
SzirmosSzisza
Esik, de kevesebb, meg nem olyan értékes.

Jojobaba
szerintem esik cuccc f2p is, csak nem tudja majd tradelni, amíg nem premium accos, és a láda is kisebb

Végül is az lett volna a lényeg, hogy nekem van jó pár olyan cuccom ami nem kell, mert nem játszom azt a kasztot, viszont ismerõsöm játszik azzal és neki még véletlenül sem esik az ami kéne, így gondoltunk hogy tudnánk egymásnak adogatni a felesleges dolgokat, de akkor ez így felejtõs.

NEOreg3
viszont te ingyen kaphatsz cuccokat másoktól, és a másoktól kapott cuccokat te is tudod cserélgetni

Uhhh... ennyit a jó kedvrõl :D Na mind1 akkor játszok azzal ami van, köszi! :)

NEOreg3
ha F2P vagy, akkor nem tudsz cserélgetni, bármi is esik

Köszi! :) Remélem végre esik majd valami olyan cucc amit eltudok cserélni haverokkal. :)

Cat 02: Erre gondolsz?: A Szamaritánus Számszeríja, Ha igen akkor sajnos nem cserélhetõ.

NEOreg3
bármelyiken, ahol a VAC (valve anti cheat) engedélyezve van

Milyen szerveren kell játszanom, hogy kapjak random itemeket? (F2P)

csokalaci
Hú régen én is csináltam ilyeneket néhanapján :) Ment a chatben a hackerezés...

http://facebook.com/musicleander

Aquir
yay