Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Ready To Rock!™
Van egy ilyen kulcsom eladó, valami hasonló értékû cuccért vihetõ, vagy Medic cuccok érdekelnek.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
amikor találtam még 10 kulcsot ért és nem sokkal késõbb kikerült a forgalomból, mert jött az 50-es láda
most meg lehet nézni mennyit ér... :\
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A lézerszenzor az alján van? :D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De mondom, a többinél meg müxik. Nem értem.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A lõszerzabáló nyilván a payloadnál/foglalóként jó. Ott nem számít :D
Viszont akkor rögtön még egy kérdés :D
Miért van az hogy a heavymnek nem tudok különbözõ felszerelés profilokat létrehozni? Hiába kattintok a betûkre ( A B C stb) semmi nem történik.
A többi kasztnál viszont megy. Egyedi hiba vagy valami ismertebb bug?
Kraftolni meg azért nem kraftolj, mert általában nem éri meg. Felmész ide vagy ide és biztos olcsóbban meg tudod venni valakitõl, mint kraftolni.
Kikapcsoltam, és azzal kerestem. Eddig csak olyanra dobott ami hemzsegett a reklámoktól :))
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Köszi mindkettõtöknek.
Lehet én nem voltam körültekintõ (igazából csak egy pillanat erejéig néztem rá a dologra) de nekem mindenképp a jegyvásárlós szöveget nyomta. Mi az "alternatív" lehetõség?
Nincs mindegyik szerveren, így ha találsz egy jobb szervert, amin nincs, akkor ajánlott azt hozzáadni a kedvenceidhez.
Kulcsokat csak vásárolni lehet, illetve cserélni, de olyan drágán árulják a felhasználók, hogy hónapok alatt gyûlne össze annyi cuccod, hogy valakivel elcserélhesd egyetlen darabra.
A Mann-co ticketeket szintén csak vásárolni és cserélni lehet, de jelentõsen olcsóbb a kulcsnál, ha cserélni szeretnél. Megjegyzem nem szükséges ticketet vásárolnod ahhoz, hogy a coop játékmóddal játszhass.
Dobott a játék már 2 ládát is, amihez ugyebár kulcsot kéne venni.
Ezt csak megvásárolni lehet, vagy craftolni esetleg kulcsot is ad a játék alkalmasint?
Ugyanez a kérdés vonatkozik a coop "jegyekre" is. (most meg nem mondom a nevét :) )
Kb 2 éves kihagyás után ismét nekiálltam Tf-2zni. (még akkor voltam aktív játékos mikor nem f2p volt a cucc : ) )
Ahogy látom "kissé" átalakult a cucc, foglyuk rá nagyrészt javára.
Ami viszont istentelenül idegesít, a meccsek közben fel-fel bukkanó reklámok. (ilyen régen nem volt)
Már nem egyszer volt hogy kritikusabb helyzet közepén b*szta az arcomba a krva popup ablakot.
Valahogy lehet ezeket tiltani? A másik meg hogy ez mennyire globális? Tehát csak egyes szervereken van, vagy mindenhol? (és esetleg az ingyenesség hozta magával)
Amúgy váltig állítom hogy a mai napig a legjobb multis móka ez. Pedig elég sok mindent kipróbáltam (cod4/5/6/7, wot, panzar, stb)
Cat 02: Erre gondolsz?: A Szamaritánus Számszeríja, Ha igen akkor sajnos nem cserélhetõ.
http://facebook.com/musicleander