QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
ha én azt tudnám

http://epica.nl

grizzly21
a one visionben mi az uzenet?

Tényleg, mit kell it figyelni?Valaki elmagyarázná???😛
Kösziii😊
Hát...Én sem nagyon értem, hogy mit kell figyelni...
Persze, lehet, hogy ez csak engem minõsít...=D
0ppika
én sem igazán értem mit kéne hallani <#fejvakaras>

B0B0
Hát én most a Another One Bites The Dust, Stairway To heaven, Break On Trough, Imagine kvartettet néztem meg és szerintem csak belemagyarázások. Ilyet, milliót lehetne kreálni.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
Nekem nagy kedvencem az ilyen részek kibogarászása. Az egész olyan misztikus, a kincskeresésre hasonlít. Fõleg a visszafelé lejátszást szeretem.

Itt van néhány: Némelyik vicces, némelyik félelmetes.

És akkor a Beatles - "Paul halott" bizonyítékok még elõ se kerültek.😊

0ppika
Egy kis érdekesség (számomra legalábbis)

(Hanglemez wikibõl)

Az 1970-es, 1980-as években egyes együttesek különféle fordított, ill. felgyorsított vagy éppen lelassított üzeneteket ágyaztak zeneszámaikba, melyeket a szemfüles rajongók rögtön megtaláltak. A lemezjátszó technikai sajátosságait kihasználva ezeket az üzeneteket a lemezt visszafelé hallgatva, felgyorsítva vagy éppen lelassítva lehetett csak kivenni. A legnépszerûbbek: Electric Light Orchestra: Danger Ahead, Fire on High; J. Geils Band: No Anchovies Please, Queen: One Vision.

B0B0
😄DDD

Egyébként most kapcsolok, a port.hu-n kibaszottul el van kúrva akkor:

Brina May

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
Pár évvel ezelõtt végignéztem egy késõ esti dögunalmas filmdrámát, mert a tv újságban olvastam, hogy zeneszerzõ: Brian May. Nekem ott kezdett gyanús lenni a dolog....😄

B0B0
Basszus, na ezt jól benyaltam, már évek óta... 😄

John képeirõl pedig egy szót, vagy észrevételt...Sztem sokkal jobb karban van, mint a még "aktív" tagok...Egészségesebben is néz ki, olyan jókedélyû, boldog emberkének, akinek teljesen sínen van az élete, megcselekedte, mit megkövetelt a haza stb.Persze, Brianék sem panaszkodhatnak, de ez a "Nem bírjuk abbahagyni...olyan gyors a vonat, hogy már nem merünk kiugrani..." szerintem meglátszik rajtuk.John a jóllakott napközis önfeledt békéjével és boldogságával él=D
Amúgy az elsõ linknél ott volt, hogy:"Date of Death:
25 April 1997, Melbourne, Victoria, Australia more "...Szóval kétlem, hogy õ a mi Brianünk lenne...=D
NonsenS
Héhéhéé!<#guluszem1>
Nagyon keveritek. Az a Brian May, aki 1934-ben született, az teljesen más. Filmes volt, '97-ben meghalt. A mi Brianünk azért még nincs 75 éves. Õ '47-ben született és fõiskolai évei alatt alapította a Queent.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

highlander15
Kösz!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

larrylurex
De béna vagyok... Ez az.

B0B0
A miénk 😊 És még jópár filmnek:

Íme

highlander15
A Mad Maxnek a mi Brianünk szerezte a zenéjét vagy egy másik?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

qwertrt
lásd: #8513

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

deacky
Húú...Ez a Dolhai meglepõen jó, csak szörnyû, h a refrént angolul, a többit magyarul...😞
B0B0
Huhh, ez a 3 video azért üt, bár ez a Serbán nem igazán tudta beleélni magát a dalba, de mindhárom elég jól nyomja az éneket.

Ha jól értelmeztem, 3 énekes fogja elõadni a dalok többségét (egyenként 4-5 számot), a többiek 1-1 dalt csupán.

Találtam néhány ide vonatkozó videót ma:
Serbán Attila - Too much love will kill you (õ az egyik a 3 közül)
Bereczki Zoltán - A kind of magic
Dolhai Attila - The show must go on(magyar szöveggel!)

Igen igen...VM hangja tényleg nem queenes...de a többieké sztem még annyira sem...😄
B0B0
Mozso kolléga már megelõzött. 😊 Varga Miklós hangját én is nagyra becsülöm, de valahogy nem tudom beilleszteni Queen dalokba. <#nemtudom> Ez van.

Hallo jeder!

Egy lehetõséget szeretnék kínálni minden zeneszeretõ és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MÛFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minõségû
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklõdõk rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklõdõvel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected]
Én is így gondoltam. Hogy igény esetén valaki gyorsan megjelenik, hogy már le van fordítva az összes dal, és akkor ...

Biztos bele lehet majd kötni a szövegbe a fordítások miatt, pl. ha lefordítják a "We will rock you" sort, akkor azért, ha nem akkor meg azért. Én nem félek az interjú alapján attól, hogy a "komoly érzelmi töltettel" bíró tartalom elveszne.
Az is érdekes, hogy a WWRY musicalt a bárgyú története és szövege miatt nem magyarosították.

Tóth Gabiról is ez a véleményem, de neki talán jobb hangja van.Varga Miklóst pedig zseniálisnak tartom, õmiatta mennék csak el, ha az elõadókat nézzük...És félek, hogy nagyon giccsesre fogják fordítani a szövegeket, mert ez kell a népnek, és a musical-eknek amúgy is általában picit csöpögõs a szövegük...Vagy szószerint kéne, vagy angolul, vagy egy nagyon erõs, masszív fordítással, ami a lényeget adja át, nem pedig vmi más maszlagot.
Konkrétan Puskás Petivel, aki szerintem egy mínusz 99999-en álló, hullamosó zenekarba (esetleg) illõ fiú.Utálom, mert õ tipikus példája a "csinált" sztárocskáknak, és nem értem, miért lett ilyen felkapott.Ja, és a Jóban rosszban-ban is játszik, és vicces, hogy a lecsúszott énekesecskékbõl azonnal sorozat-sztár lesz😊
qwertrt
Konkrétan kivel van gondod?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

larrylurex
Nem kéne szórakozni az oda-vissza fordítgatással, csak lekapni a polcról egy könyvet...😊

Hátha észreveszi valaki, hogy van igény az összes dal szövegének magyar fordítására. 😊

B0B0
Hát igen, a fellépõk névsora tántorított el engem is 😊

larrylurex
Én szurkolok, de valahogy a nevek alapján "cikiség-szagot" érzek. De tényleg szurkolok. Ha valaki megnézi és jó, szóljon!

Hát, nem is tudom...Valahogy utálom a magyar zenét, és nem tudok elvonatkoztatni ettõl...Persze, tök jó a kezdeményezés, csak nem értem, miért nem lehet mindezt az eredeti szöveggel...És nem szeretem Puskás Petit meg Tóth Gabit sem...Varga Miklós viszont zseniális...Nem tudom, érdemes-e elmenni???
Biztos hallottatok már errõl a készülõ musicalrõl. Én kiváncsian várom. De legalábbis úgy gondolom, hogy ha a készítõk tisztelettel állnak a feladathoz és rengeteg munkát belefektetnek, akkor már rossz szó nem érheti õket.

Drága iroszob!A számból vetted ki a szót...=D
Nekem John a kedvencem...Tisztelem,mert tudta, hogy a csúcson kell abbahagyni, szeretem, mert õ áll hozzám legközelebb.Mármint a személyisége:szinpatikus, meg olyan megfontolt, normális, szelíd és szerény...És tényleg:nagyon nagyon szeretem😊
Lehet Briant meg sem ismernéd hajfesték nélkül. 😊

NonsenS
Tényleg durvák ezek a képek. Elõször én is csak lestem, hogy kit kell nézni<#fejvakaras>

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

larrylurex
Ez vajon Robert vagy Michael esküvõje?

larrylurex
2003-ban meg is jelent albuma, sõt még Brian is játszott rajta, sõt még az Earth és a Doin' Alright is rajta volt. Tényleg megvan" még.😊

0ppika
hát kb, az utolsó klippekben is õszült meg öregedett rendesen, pedig õ a legfiatalabb ugye ... <#vigyor4>

B0B0
Szerintem ezt nagyon sokan támogatnák. Volt is egy kisebb interjú Staffellel a Lover Of Life filmben, tehát még "megvan".

B0B0
Basszus, úgy néz ki, mint egy hetvenéves.

grizzly21
meg se ismertem eloszor😊

oregszik, de jo kedve van😊

Mostanában nem esett szó Johnról:
képek

NonsenS
Igen, ez meglehet. De akkor polgármesterként nem teszünk hasonló kijelentéseket....

qwertrt
Na most mondd, nem lehet mindenki naprakész. Nyilván meg akarta mutatni, hogy milyen fiatalos, szereti a zenét, de közben nem volt képben, hát, van ilyen. Nyilván nekünk is van olyan zenei stílus, melynek nem tudjuk a nevezetes halottait.