QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösziii😊
Persze, lehet, hogy ez csak engem minõsít...=D
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Itt van néhány: Némelyik vicces, némelyik félelmetes.
És akkor a Beatles - "Paul halott" bizonyítékok még elõ se kerültek.😊
(Hanglemez wikibõl)
Az 1970-es, 1980-as években egyes együttesek különféle fordított, ill. felgyorsított vagy éppen lelassított üzeneteket ágyaztak zeneszámaikba, melyeket a szemfüles rajongók rögtön megtaláltak. A lemezjátszó technikai sajátosságait kihasználva ezeket az üzeneteket a lemezt visszafelé hallgatva, felgyorsítva vagy éppen lelassítva lehetett csak kivenni. A legnépszerûbbek: Electric Light Orchestra: Danger Ahead, Fire on High; J. Geils Band: No Anchovies Please, Queen: One Vision.
http://epica.nl
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
25 April 1997, Melbourne, Victoria, Australia more "...Szóval kétlem, hogy õ a mi Brianünk lenne...=D
Nagyon keveritek. Az a Brian May, aki 1934-ben született, az teljesen más. Filmes volt, '97-ben meghalt. A mi Brianünk azért még nincs 75 éves. Õ '47-ben született és fõiskolai évei alatt alapította a Queent.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Találtam néhány ide vonatkozó videót ma:
Serbán Attila - Too much love will kill you (õ az egyik a 3 közül)
Bereczki Zoltán - A kind of magic
Dolhai Attila - The show must go on(magyar szöveggel!)
Egy lehetõséget szeretnék kínálni minden zeneszeretõ és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MÛFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minõségû
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklõdõk rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklõdõvel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected]
Az is érdekes, hogy a WWRY musicalt a bárgyú története és szövege miatt nem magyarosították.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Nekem John a kedvencem...Tisztelem,mert tudta, hogy a csúcson kell abbahagyni, szeretem, mert õ áll hozzám legközelebb.Mármint a személyisége:szinpatikus, meg olyan megfontolt, normális, szelíd és szerény...És tényleg:nagyon nagyon szeretem😊
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
http://epica.nl