QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
http://epica.nl
Azon a videón, amin az am.idolban énekelt együtt Brianékkal, sztem az a másik srác jobb volt...
Egyrészt szimpatikusabb is, de nekem a hangja is jobban tetszett.
És elegem van Brianék akcióiból...Most már csak égetik magukat, inkább a hírnevük miatt járnak az emberek koncertekre, de már mindenki vén papagájoknak nézi õket.Fáj ezt mondanom, de én így látom.És tudom, hogy lerágott csont, de egyre jobban egyetértek vele:cseréljék le a nevüket, és oké..de ez a Queen+xyz...borzasztó, és engem iszonyúín elkeserít...😞
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Én személy szerint nem bántam meg, hogy megvettem. Kezdetben adtam volna 4 pontot az ötbõl, az idõ múlásával jobban kijöttek a gyengéi, de még így is 3 pontos nálam.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Továbbá szerintem elkerülhetetlen hogy ne hasonlítsák az új énekest Freddie-hez.De egy jó énekes kell.Paul már jó pár éve énekel de azért nem sok jó száma van.Rádió se igen játssza.
Ezzel nagyon egyetértek
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Queen=(Freddie Mercury + John Deacon + Brian May + Roger Taylor)-( Freddie Mercury + John Deacon) + Paul Rodgers - Paul Rodgers + Adam Lambert?
Sajnos Brianék azt gondolják, elég ráírni valamire hogy Queen, azt magától elkapkodják a polcokról, semmit sem kell tenni érte, vagy csak minimálisat (lásd különbözõ önfeldolgozások, ugyanazok az unalomig játszott dalok a különbözõ fellépéseken). Miért lenne vonzó egy ilyen együttmûködés valaki számára, aki önerõbõl szerzett magának nevet? Csak veszíthetne vele.
Azt, hogy új dalokat írnának valakivel akármilyen néven, én el tudnám fogadni ha már annyira csinálni akarnak valamit, hogy 30 éves dalokat játszanak és semmi mást csak mindig mással, azt már nem.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Viszont Brianék azon ötlete, hogy az összehasonlítgatások elkerülése végett az énekesnek semmilyen Freddie-re emlékeztetõ vonása ne legyen (Paul), nem talált megértésre. Mindenki legyintett, amikor meghallotta, hogy Paul máshogy énekel, az mindegy hogy jól vagy sem.
Viszont az USA-ban többen az American Idol indulása óta hasonlóságot vélnek felfedezni Freddie és Adam között. Lehet hogy Brianék most arra gondolnak, hogy "rendben, ha nektek ez kell, próbáljuk ki".
Szóval szerintem tényleg felajánlották Adamnak az énekesi feladatokat a Queen+ formáció részeként, még ha csak egy USA koncertturné erejéig is, mint ahogy ezt megtették néhány éve Robbie Williams-szel is. Csak szerintem megint nemleges lesz a válasz.
A WWRY musicalben meg bolond lenne Adam szerepelni, mikor önerõbõl sokkal nagyobb sikereket érhet el. Én egyébként azt sem bánnám, ha együtt dolgoznának, de akkor egy új albumot készítsenek, ha már annyira akarnak valamit csinálni. Mert mit csináltak 91 óta? Szinte semmit. Tiszteletre méltó a múltjuk, de ugyanarról húzzák le a bõrt, többféle értelemben is (pl. 2 koncertturné szinte ugyanazokkal a dalokkal). Vagy dolgozzon roger a szólóalbumán, ahogy azt pár hete mondta egy videóüzenetben.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A németeseknek: "Nehéz kérdés, mert hogyan is lehet nemet mondani arra, hogy a Queen-ben legyek? De eközben a saját dolgaimat szeretném csinálni, ez a célom. Ha tehetném, mindkettõt megpróbálnám.Bármikor szívesen fellépek velük, ha kérik, de közben csinálnom kell a saját lemezem is. Meglátjuk."
Vegyük észre: fekete körömlakk, Lady Gaga, Katy Perry.
Az más kérdés, hogy valószínûleg teltházas USA turné jöhetne a mostani totálbukó után.
link
Engem csak az zavart, hogy egy médiahype övezte tehetségkutató nem igazán fér bele a rock n roll definíciójába nálam. Ennek persze semmi köze a srác személyéhez, amirõl semmit nem tudok. Szerintem õ is inkább a saját lábán akarna elsõdlegesen megállni, a saját tehetségéért akar híres lenni. Mindegy, majd meglátjuk.
Abban semmi kivetnivalót nem látok, hogy a közös munka, amirõl szó van, az a musicalben való fõszerep, vagy a nyári new yorki 46664 koncerten való közös fellépés, ehhez most jó reklámot csináltak.
Miért? Miért? Miért nem tudnak a seggükön maradni, és miért kell mindenbe belevágni, ami elsõre jó ötletnek tûnik?
Remélem, nem az lesz belõle, amitõl félek.
Egy csomóan feldolgozták már egyébként, azt passzolom, hogy ezek közül melyik van a reklámban.
Az Opel reklám zenéje ugye nem az eredeti?
Ha nem az, akkor szolgáljatok infóval, hogy kik ezek, mert a kolllégáim nem hisznek nekem. De lehet, hogy én tévedek.
Köszi: Szabi
Mert itt hozzáértõkkel lehet beszélgetni kedvenc bandánkról, és ez nagy érték😊
Kicsit ellaposodott a fórum......😊És még kb. 4 hónapja terveztünk egy szavazást...Ja, és biztos hallottatok már a Freddie-emlékkoncert-rõl...
Hát, nem sok reményt fûzök hozzá...Pláne magyarul.És a legolcsóbb jegy 4000 Ft.És mondjuk, Tóth Gabi nem hoz tûzbe...😛
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Cikk.
- The Show Must Go On
- Innuendo
- I'm Going Slightly Mad
- Headlong
- These Are The Days Of Our Lives
- Under Pressure (Rah Mix)
- Too Much Love Will Kill You
- Somebody To Love (Queen+George Michael)
- Heaven For Everyone
- Let Me Live
- You Don't Fool Me
- A Winter's Tale
- No One But You
- The Show Must Go On (Queen + Elton John)
Nincsenek benne meglepõ dolgok, bár én személy szerint örülök, hogy a QPR-es és a Five-os erõlködésekkel nem szennnyezik be 😊
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
Pl ami mai es tetszik az a Killers es a Kings of Leon.
Addig pl. a Queen vagy a Pink Floyd albumait 5.1-ben újra kiadják/kiadták, mert az ZENE. A cikkekben pedig a klipekrõl van szó....Ó hogy mennyi-mennyi sok videoklip 1981 óta és az azt megelõzõ idõkbõl... A Queen klipjei jellegzetesek, összefort a zene és a kép, vizuálisan is nagyok voltak és eredetiek.