QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És máskor kihangsúlyozom hogy Queen+Paul Rodgers😊
Üdv újra fórumlakók!
Üdv a távozásom óta megjelent új tagoknak, az új lemezt hallgatóknak, az új lemezt nem hallgatóknak, és persze az hozzászólásom olvasóknak!
Rég jártam errefelé, ugyanis elég tömény volt az eddigi életem, de remélem, újra rendszeres látogatója leszek ennek a topicnak. Sajnálattal látom viszont, hogy újabban nem túl sok a hozzászólás, pedig van mirõl beszélni. Új lemez, koncert itt, újra! Még magam sem tudom, hogy megyek-e, mert még nem szakadt rám a Nemzeti Bank, de ha megteszi, biztos ott leszek!😊
Magam részérõl még annyit, hogy a Cosmos Rocks-ot még én sem vettem a kezembe (fülembe), de ami késik, az (a vonat) nem múlik😊
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Elõre is kösz mindenkinek
Feri
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
http://epica.nl
Hát ez az. Lehet, hogy meg sem hallgatom. Nem izgat.
Itt a legolcsóbb, még ezt is kikerestem, bár nem tudom mit takar a "East European Edition", hogy 2000 ft-tal olcsóbb, mint más. Ha meghallgattad, várom az értékelésed, addig ne. 😊
A problémát az jelenti számomra, hogy a Guardian kritikusának alapvetõen igaza van. A Cosmos Rocks sok helyen tényleg erõsen klisészagú, és a "rock 'n' roll never dies" nem hiteles azoktól, akik az üzleti sikert hajtják a WWRY musicallel, a Five vagy a McFly bandákkal. Bár ez utóbbi szerintem sokkal inkább az EMI, vagy valamelyik hasonló érdekelt sara. Nem hiszem, hogy Brian vagy Roger rászorulnának a folyamatos pénzkeresésre.
Na tessék, már magammal is vitatkozom.
Itt kezdõdik a lényegi probléma megfogható része. Amíg koncerteztek, addig valóban a Queen dalok vitték a bandát. De mostantól? Mi a frász köze van ennek a Queen-hez???
Én is letöltöttem a megjelenés elõtt, de úgy érzem legálisan, mert már postára adták az albumom. Röviden: hiányérzetem csak annyi, hogy a sok átlagosnál kicsit jobb dal között nincs egy olyan igazán jó sem. Nem gondolok arra, hogy semmi köze a Queenhez, ez nem is baj, majd a következõ QPR albummal hasonlítom össze, az még jobb lesz. Kedvencem a Small, ha ezt nem fogják játszani a rádiók, akkor semmit.
http://epica.nl
Nem rossz ez, de sokkal inkább May,Taylor&Rodgers, mint Q+PR, de ebbe nem akarok újra belemenni.
Egyébként a tegnapi koncertrõl itt van két érdekesebb részlet:
qpr1
qpr2
Csak tippelni tudok, hogy az állóhelyekre jobban fogynak a jegyek.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB