QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves fórumozó társaim!
Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre a koncertrõl, mert amikor kifelé jöttem természetesen füleltem, hogy az emberek miként vélekednek, de ezeket a vélekedéseket csak késõbb írnám meg természetesen a sajátommal együtt.
Szüleim pont elõtte meg a lánya elõtt ültek. És nem a VIP szektorban! 😊

B0B0
Szánalmas 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Igen, az újság is megírta. 😊

És akkor eljött a NAGY NAP!
B0B0
Nem volt net ott <#boxer> Pont akkor

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Aki a Death on two legs szövegére kiváncsi, az most nagyon figyeljen!

A Pelikán rádiót kell hallgatni. 😊 De most kivételesen online nem lehet. 😊

0ppika
nem, az valami szennyrádió :S de ezt meg nem lehet online hallgatni?

http://epica.nl

Nem Calypso?

Aki még hezitál a jegyen, ma 19-kor a központi ticketpro jegyirodában azt mondták, 6 db állójegy van még. Ülõjegy is csak elvétve, kivéve a színpadtól legtávolabb, legfelsõ sorokban (208-216 szektorok); ott még sok.

B0B0
Ma este 21:00 Calipso rádió!!!! (93,6)

Akkor ez nem a régóta várt kiadvány. 😊
Tegnap a Sláger rádiót hallgatva, már én untam a sok queenes reklámot.

B0B0
Azért az EMI sem tétlenkedik, most dobdta ki a régóta várt kiadványt (hozzáteszem, pont azok a számok nincsenek rajta, amelyekre várt mindenki)

]

Cikk[/URL

sz4bolcs
Valaki lefordítaná magyarra a sail away sweet sister szövegét?
Nagyon hálás lennék érte!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

B0B0
Hmmm, fura. Vajon mi lehet az a kép rajta? 😊

NonsenS
Kettõ, egymásra nagyon is hasonlító "Queen könyv" nevû regisztrált tag van iwiwen. Az egyik adatlapot még januárban regisztrálták, a másikat 13-án, hétfõn. Mindkettõ neme nõ😊, bemutatkozáshoz pedig ezt írták:
"Én egy Queen-nel kapcsolatos könyvcsemege vagyok.
Már megszülettem, de még nem vagyok elérhetõ.
Ha szeretnél megismerkedni velem, fogadj el ismerõsnek és hamarosan jelentkezem."
Az egyiknek a meghívót Klamancsek Attila, a másiknak Kalauz Ildikó adta fel (valószínûleg õk használják).
Remélem hasznos infó volt. Jah, és mindkettõnél ez a kép van:

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

B0B0
Szerintem ez olyan, mint pl. most hétvégén a Tennisclassics. A jegyen rajta volt, hogy tilos fényképeket készíteni. Ennek ellenére mindenki ezerrel fényképezett.

A fényképes témhoz kapcsolodóan van egy kérdésem. A fényképes telefonnal mi a helyzet? Azt sem lehet bevinni? A 2005-ös koncerten a mellettem állónál volt, szóval...
B0B0
Nem vagyok iwiw tag -.-

0ppika
<#miaz> járj utána

B0B0
Nem mondod! Én nem tudok semmirõl. 😊

0ppika
nocsak, Queen könyv iwiwen ^^

grizzly21
Ma lesz absoluteradio-n a 86os wembley koncert

Queen
B0B0
Hmmm, Endre kitesz most magáért 😊

0ppika
2008. október 28-án a Queen + Paul Rodgers formáció ismét koncertet ad Budapesten a Papp László Sportarénában!

Ez alkalomból a Hungarian Queen Fan Club kísérõ rendezvényeket szervez és ajánl a rajongóknak. A központi helyszín a Rock Randevú nevû szórakozóhely lesz, ahol több napon keresztül lehetõséget biztosítunk arra, hogy barátságos, Queenes környezetben érezze magát az odalátogató vendég. Akusztikus koncertek, kiállítás, klub estek, beszélgetések és még sok minden, ami a Queennel kapcsolatos. Térj be egy italra, nézz bele egy dvd-be, hallgass bele egy dalba, oszd meg az élményeidet a többi Queen baráttal.

Ha pedig egy kis városnézéshez támad kedved, akkor elkísérünk, és közben megmutatjuk, hogy hol kötött ki a Vöcsök II. (a Queen tagjaival a fedélzetén) 1986-ban, melyik szállodában tanulta Freddie és Brian a "Tavaszi Szél Vizet Áraszt" címû magyar népdalt, és még jónéhány nevezetes helyet, amelyek valahogy kapcsolódnak a zenekarhoz.

A Planetáriumban pedig megnézheted azt a Queen lézershow-t, amelynek a megalkotását az 1986-ban Roger Taylor születésnapjára készített lézerjáték sikere inspirálta.

Jó Szórakozást Kívánunk!

HQFC

Welcome to Budapest!

A Hungarian Queen Fan Club programajánlata:

BUDAPESTI QUEEN NAPOK

2008. 10.25-30.

10. 25. 19:30 Queen lézershow PLANETÁRIUM
10. 26. 19:00 "A Queen Budapesten 1986-2005" ROCK RANDEVÚ Fénykép kiállítás + talk show + exkluzív videó dokumentumok
10. 27. 20:00 Queen + Paul Rodgers Welcome Party ROCK RANDEVÚ Benne: Queen Unplugged Project koncert! Queen életmû 1. rész: a 70-es évek.
10. 28. 20:00 QUEEN + PAUL RODGERS KONCERT PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA koncert után After party a HQFC-vel, Queenezés hajnalig! ROCK RANDEVÚ
10. 29. 20:00 Queen Unplugged Project koncert ROCK RANDEVÚ Queen életmû 2. rész: a 80-as és 90-es évek.
10. 30. 19:30 Queen lézershow PLANETÁRIUM

A "Queen Budapesten 1986-2005" fénykép kiállítás a megnyitó után október 30-ig, minden nap 17:00-02:00 között ingyenesen látogatható.

További Program

A Queen nyomában Budapesten! Különleges városnézõ program a HQFC vezetésével. Elõzetes jelentkezés szükséges!

http://www.queenconvention.atw.hu

Brian nem panaszkodhat a promócióra. 😊

B0B0
A könyvrõl lesz szó, nem az új album véleményezésérõl

Akkor nem hallgatom meg. Ismerem a véleményedet, nem akarom még rádión keresztül is hallani. 😊 Vagy mirõl fogsz beszélni?

B0B0
Nem B. Tóth vezeti a mûsort (szerencsére) 😊

Aki vezeti, egy véleményen van velem (tiszta véletlenül), úgyhogy új dalok nem lesznek.

Mirõl lesz szó? 😊 A könyvrõl?
Remélem B. Tóth László játszik néhány dalt az új albumról a beszélgetés közben, legalább akkor ott hallhatod õket.

B0B0
Emberek!! Nagy újság van!!!!

Október 27-én este (tehát a koncert elõestéjén) a Calipso Rádió Rocklexikon mûsorában leszünk vendégek. A téma szerintem nem titok. 😊

sandrativadar

Sandra / Queen Fan admin http://queenfan.gportal.hu/

Akkor ilyen érdeklõdés mellett joban keresnél vele, mint Brianék az új albummal.

B0B0
Jó kérdés 😞

0ppika
na és mikor? <#miaz>

B0B0
Egyvalamit mindenképp eredményez ez a koncert. Megint tucatszám jönnek az e-mailek, hogy mikor lesz már kiadva a könyv.

B0B0

Bécsben a hátizsákomban volt egy szendvicsesdoboz, meg egy fényképezõgép. Mikor ezeket meglátták, elõbbit kint kellett hagynom (sajnáltam, nem akartam kidobni, ingyenesen megõrízték, BP-en ez 300 ft volt), a gépet vihettem be. Nálunk esélyed nincs semmit bevinni, vagy ha beviszed, járkálnak körbe a biztonsági emberek és elvehetik közben.

Amugy szerintetek, attól függetlenül, hogy rá van írva a jegyre, hogy nem lehet bevinni semmilyen rögzít eszközt, lehet bevinni kamerát és fényképezõt vagy csak akkor ha be tudod lopni.
Ülni széken lehet, azt adnak. 😊
Attól függ mi a célod. Én legutóbb egyik koncerten az elsõ sorokban álltam, így közelrõl láthattam Briant. Legközelebb a keverõpult mellett álltam, és inkább csak élveztem a zenét, ott sokkal jobban lehtetett hallani, nem is volt olyan hangos. Ha ülsz, az is jó lehet, például nem verik ki a kezedbõl a kamerát. 😊

grizzly21
😊 mindenkepp allohelt a legjobb nem? reg voltam koncerten, ulni hogy lehet?😊

Közelebb van a koncert hossza a 2.5 órához, mint a 2-höz.
Én meg nagyon morcos leszek, ha Budapestig nem dobnak ki a setlistbõl 10-12 agyonjátszott dalt. Már nagyon unom õket. 😊

Ja, most kezdek csak gondolkodni. 30 nóta az azért idõben is elég komoly dolog. Milyen hosszú egy koncert?
Szia!

Köszönöm szépen a választ, és bizony nem vagyok egy kíváncsi tipus és még a meglepetéseket is szeretm, úgyhogy nem nézem meg alinket amit beraktál, de még1x köszi a választ.
larrylurex
Hello! Természetesen lesznek. Nyugi, Több, mint 30 számot játszanak, amibõl 2-3 új van, illetve 1-2 Paul Rodgers régebbi dolgaiból(Free, Bad Company, ilyesmi...). Itt van a turnényitó setist-je, de ha szereted a meglepetéseket, ne lesd meg!😊

Sziasztok!

Én már megvettem a jegyet a koncertere és remélem, hogynem hamarkodtam el a dolgot. Ugyanis az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki esetleg, hogy az új koncerteken természetesen az új album nótái mellett hallhatóak lesznek-e a régi Queen nóták? Mert ha nem akkor biza nagyon morcos leszek és lesz egy nagyon kedvezõ árú 18.900 Ft-os jegyem eladó.
Köszi a választ elõre is.
Azon gondolkodj legfeljebb, hogy a budapesti koncert mellett Bécsbe vagy Prágába mész. 😊

grizzly21
Innen ki jon a koncertre ? En meg csak gondolkozok rajta

B0B0
Értem ne 😉