QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre a koncertrõl, mert amikor kifelé jöttem természetesen füleltem, hogy az emberek miként vélekednek, de ezeket a vélekedéseket csak késõbb írnám meg természetesen a sajátommal együtt.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Aki még hezitál a jegyen, ma 19-kor a központi ticketpro jegyirodában azt mondták, 6 db állójegy van még. Ülõjegy is csak elvétve, kivéve a színpadtól legtávolabb, legfelsõ sorokban (208-216 szektorok); ott még sok.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Tegnap a Sláger rádiót hallgatva, már én untam a sok queenes reklámot.
Nagyon hálás lennék érte!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Én egy Queen-nel kapcsolatos könyvcsemege vagyok.
Már megszülettem, de még nem vagyok elérhetõ.
Ha szeretnél megismerkedni velem, fogadj el ismerõsnek és hamarosan jelentkezem."
Az egyiknek a meghívót Klamancsek Attila, a másiknak Kalauz Ildikó adta fel (valószínûleg õk használják).
Remélem hasznos infó volt. Jah, és mindkettõnél ez a kép van:
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Ez alkalomból a Hungarian Queen Fan Club kísérõ rendezvényeket szervez és ajánl a rajongóknak. A központi helyszín a Rock Randevú nevû szórakozóhely lesz, ahol több napon keresztül lehetõséget biztosítunk arra, hogy barátságos, Queenes környezetben érezze magát az odalátogató vendég. Akusztikus koncertek, kiállítás, klub estek, beszélgetések és még sok minden, ami a Queennel kapcsolatos. Térj be egy italra, nézz bele egy dvd-be, hallgass bele egy dalba, oszd meg az élményeidet a többi Queen baráttal.
Ha pedig egy kis városnézéshez támad kedved, akkor elkísérünk, és közben megmutatjuk, hogy hol kötött ki a Vöcsök II. (a Queen tagjaival a fedélzetén) 1986-ban, melyik szállodában tanulta Freddie és Brian a "Tavaszi Szél Vizet Áraszt" címû magyar népdalt, és még jónéhány nevezetes helyet, amelyek valahogy kapcsolódnak a zenekarhoz.
A Planetáriumban pedig megnézheted azt a Queen lézershow-t, amelynek a megalkotását az 1986-ban Roger Taylor születésnapjára készített lézerjáték sikere inspirálta.
Jó Szórakozást Kívánunk!
HQFC
Welcome to Budapest!
A Hungarian Queen Fan Club programajánlata:
BUDAPESTI QUEEN NAPOK
2008. 10.25-30.
10. 25. 19:30 Queen lézershow PLANETÁRIUM
10. 26. 19:00 "A Queen Budapesten 1986-2005" ROCK RANDEVÚ Fénykép kiállítás + talk show + exkluzív videó dokumentumok
10. 27. 20:00 Queen + Paul Rodgers Welcome Party ROCK RANDEVÚ Benne: Queen Unplugged Project koncert! Queen életmû 1. rész: a 70-es évek.
10. 28. 20:00 QUEEN + PAUL RODGERS KONCERT PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA koncert után After party a HQFC-vel, Queenezés hajnalig! ROCK RANDEVÚ
10. 29. 20:00 Queen Unplugged Project koncert ROCK RANDEVÚ Queen életmû 2. rész: a 80-as és 90-es évek.
10. 30. 19:30 Queen lézershow PLANETÁRIUM
A "Queen Budapesten 1986-2005" fénykép kiállítás a megnyitó után október 30-ig, minden nap 17:00-02:00 között ingyenesen látogatható.
További Program
A Queen nyomában Budapesten! Különleges városnézõ program a HQFC vezetésével. Elõzetes jelentkezés szükséges!
http://www.queenconvention.atw.hu
http://epica.nl
Aki vezeti, egy véleményen van velem (tiszta véletlenül), úgyhogy új dalok nem lesznek.
Remélem B. Tóth László játszik néhány dalt az új albumról a beszélgetés közben, legalább akkor ott hallhatod õket.
Október 27-én este (tehát a koncert elõestéjén) a Calipso Rádió Rocklexikon mûsorában leszünk vendégek. A téma szerintem nem titok. 😊
Sandra / Queen Fan admin http://queenfan.gportal.hu/
Attól függ mi a célod. Én legutóbb egyik koncerten az elsõ sorokban álltam, így közelrõl láthattam Briant. Legközelebb a keverõpult mellett álltam, és inkább csak élveztem a zenét, ott sokkal jobban lehtetett hallani, nem is volt olyan hangos. Ha ülsz, az is jó lehet, például nem verik ki a kezedbõl a kamerát. 😊
Én meg nagyon morcos leszek, ha Budapestig nem dobnak ki a setlistbõl 10-12 agyonjátszott dalt. Már nagyon unom õket. 😊
Köszönöm szépen a választ, és bizony nem vagyok egy kíváncsi tipus és még a meglepetéseket is szeretm, úgyhogy nem nézem meg alinket amit beraktál, de még1x köszi a választ.
Én már megvettem a jegyet a koncertere és remélem, hogynem hamarkodtam el a dolgot. Ugyanis az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki esetleg, hogy az új koncerteken természetesen az új album nótái mellett hallhatóak lesznek-e a régi Queen nóták? Mert ha nem akkor biza nagyon morcos leszek és lesz egy nagyon kedvezõ árú 18.900 Ft-os jegyem eladó.
Köszi a választ elõre is.