QUEEN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Freddie

http://www.youtube.com/v/IfYUatpBCrU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

B0B0
Hihetetlen, hogy már 19 éve neki :(

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

larrylurex
0ppika
Freddie Mercury 1946. 09. 05. - 1991. 11. 24.

RIP :(

http://epica.nl

larrylurex
Jaja! Tom Chaplin egyébként is teljesen rendben van. A Keane egy picit nyavajgós zene, de elmegy.
Viszont az Roger Daltrey-s koncert azért vicces, mert kb minden résztvevõ vagy CBE, vagy MBE vagy Dame vagy mittudomén. Egyébként meg Roger is igazán kaphatna valami nyomorult MBE címet, ha Brian már CBE.:)

Azért csak ne essenek át a ló túloldalára: Queen + Roger Daltrey

Inkább ezzel a sráccal csinálnának több fellépést. Aki a 3d-s (???) változatra vár, ne nézze meg. video

larrylurex
It's a hard life?! Kúl!
Egyébként gyanús ez nekem!:) Már múltkori Taylor Hawkins & the Coattail Riders koncert cameo alatt is csupa olyan számot játszottak, amit még anno sem. Remélem, kezdik megérteni, hogy ez a jó út. Apropó, nem ismertek véletlenül arról a koncertrõl egy -az ismert iszonyatosan torzuló- youtube videótól különbözõ felvételt?

B0B0
Várjuk :)

Végre nem a szokásos mûsor. Tegnap Brian+Roger a következõket játszották egy fellépésen:
These Are the Days of Our Lives, Seven Seas of Rhye, Last Horizon,
It's a Hard Life, We Will Rock You
Videó decemberben lesz. :)

Az esetleges bónusz dalok miatt, meg hogy jobban fog szólni az új lemez, mint a régi.

"Island Records will be home to the Queen catalogue from January 1 2011, with the label aiming to change people’s perception of the band as a greatest hits phenomenon."

larrylurex
:) Csak nem az EMI szakítás miatt....?

Karácsonyra ne kérjetek Queen albumot! Márciusban jelenik majd meg 5 új. :-)

Most nem azért, de az a neonzöld ágyékkötõ semmi jót nem ígér.

larrylurex
John írjon. Az tényleg nagyot szólna! :)

larrylurex
A kettõvel ezelõtti szériában volt már.

qwertrt
Abból a magyart. Egész érdekes könyv, bár túl sok új információval nem szolgál. Azt várom már, hogy Brian vagy Roger írjon egy könyvet a Queenrõl, abban végre lehetnek olyan részek, amelyet a rajongók nem ismernek unalomig. (Mint pl. Nick Mason könyve a Pink Floydról.)

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Én a 2011-es évtõl várok nagyon sokat: új kiadó, film, újra kiadott albumok esetleg bónusz dalokkal,... Nagyon jó évük lesz, ha a lemezeladásokat nézem. Kérdés, hogy mi fanatikusok is kapunk-e valami újdonságot.

A "Freddie Mercury élete saját szavaival" c. könyvnek magyar vagy angol változatát vetted meg? Erre nem emlékszem.

Nemrég úgy értettem, lesz Queen is a Megasztárban. ;(

qwertrt
Itt van pár kép a könyvbõl, hátha valakinek megjön hozzá a kedve

http://picasaweb.google.com/110449701484260271570/QueenAsItBegan#

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Sõt, megveszem az új Mark Blake-féle könyvet. Már a Pink Floydról is írt könyvet, a Q és Mojo magazinok fõszerkesztõje volt, nagy reményeim vannak.

qwertrt
Persze, magyarul nem is jelent meg, tudtommal.

B0B0
Angolul?

qwertrt
Megjött a Queen: As It Began könyv, nem volt olcsó, de azt hiszem megérte, jó vastag (292 oldal), és egész részletes információk vannak benne. Persze újdonságra nem nagyon számítok belõle, de mégiscsak egy alap könyv a Queennel kapcsolatban.

a kerdes mar csak az ki fogja rendezni remelem hogy Guy Ritchie csinalja majd akkor minden benne lesz ami kell.

qwertrt
Mondjuk furcsa is volt már, hogy 6x évesen koromsötét a haja. Ez egy természetes dolog, végre rájött, hogy nincs semmi baj a zenélésbe tisztesen beleõszült rockveterán imázzsal. Respect.

larrylurex
Egyébként mióta Brian nem festi a haját, úgy néz ki, mint egy szórakozott professzor.

larrylurex
Szerintem SBC jó lesz. Ha tényleg lesz valami.

Igaz, a Nyughatatlan az egyik kedvenc filmem, és tényleg, mindkét fõszereplõ zseniális. De azért egy Dr. Szöszi más súlycsoport, mint egy Brüno, vagy Borat... Ízlések és pofonok. Brüno-t jól formálta meg, ez nem kétséges, így hát azért reménykedhetem egy "hiteles" Freddie-megformálásban:)
B0B0
Kicsit több info itt

"We have Sacha Baron Cohen, which will probably be a shock to a lot of people, ..." - Brian May

grizzly21
Lehet meg hogy jo fog kisulni belole. En pl a Bruno-ban nem is ismertem fel hogy ugyanaz mint aki a Borat-ot jatsza..tehat szineszi kepessegei vannak, ez mar valami. Az hogy azok a filmek tenyleg izlestelenek az 1 dolog, de az is volt a celjuk

qwertrt
Miért, gondoltad volna Reese Witherspoonról a Dr. Szöszi után, hogy Oscart kap June Carter szerepéért? Attól, hogy még nem villongott vele, lehet benne színészi tartalék, és egy jó lehetõséggel ki is tudja adni magából. Szerintem Mercury szerepe aranybánya ebbõl a szempontból.

Ez egyszerûen hihetetlen!!! Ez a Sacha Baron Cohen eddig csupa botrányos alkotásban fõszerepelt... Borat, Brüno, vagyis csupa gagyi, humortalan vígjáték, a jó ízlés határain kívül. Állítólag Brian "áldását adta" erre, de engem azért sokkolt. Remélem, megmentik a helyzetet egy jó rendezéssel. Hajrá!!!
qwertrt
Beszarok, ha a filmnek "Dynamite with a laserbeam vagy "Magnifico" lesz a címe. Gyakori az újságírók között, akik a Queenrõl írnak, hogy mindig beillesztik a furcsa dalszövegeket az írásba :D

qwertrt
Iszonyat, mennyit tud húzódni egy ilyen projekt. Remélem nem valami gagyi lesz belõle.

Hivatalosan is megerõsítve:

hello most megy a VH1 en Best of Queen 11-12 ig valaki emgtudna szerezni és oda adni nekem pls thx

qwertrt
Csak az amazonról tudom megrendelni, de 8500 forint cakkpakk, mire átvehetem. Kicsit húzós... Tudtok valami részletet róla? Nincs valahol beszkennelve pár oldal belõle (mint a Purvis féle könyvrõl volt)?

Te a tavaly megjelent válogatásalbumról beszélsz, amirõl szó van, az közel 300 oldalas könyv. Nekem nincs meg.

B0B0
Itt is van

B0B0
Az nekem nincs, de megnéztem ezt a 14000 Ft-os könyvet a Libriben, amiben van 2 CD. Hát magában a könyvben van kb. 15 dalszöveg, meg pár kép. Semmi más. Szerintem nem normális az, aki megveszi ennyiért.

qwertrt
Valakinek megvan esetleg az 1992-es As it Began c. könyv (Jacky Gunn és Jim Jenkins szerzeménye)? Nagyon érdekelne egy eladó változat!

Nem errõl a fórumról írtam, szerintem elég egyértelmû.
http://mariusfanfitionok.honlapepito.hu/ Ennek a honlapnak a vendégkönyvérõl írtam, és továbbra is visszataszítóak számomra az ott leírtak.
Az SG fórummal az égvilágon semmi bajom, sõt.
"Ez a fórum" alatt nem ezt, hanem egy másikat kell érteni.
De ha arról írtál, akkor félreértettem, bocsánat. <#fejvakaras>

Mär bocsänat, de szerintem is felreertes van a dologban... Ez egy forum, ahol a Queen-röl beszelgetünk, es nem igazän erdekel, hogy ki mindenki nezi meg, es mit von le ebböl. Mi is rajongoi vagyunk a zenekarnak, igy hät nem celunk annak lejäratäsa, söt, nem is törekszünk erre, bärmily hihetetlen! Es ha visszaolvassa, mi is igen visszataszitonak talältuk ezt a Zalatnay-dolgot! Olyanrol sincs szo, hogy nem tiszteljük Brian-t es Rogert, csupän arrol, hogy nehezebben fogatjuk el (mär aki) a Queen nev alatt törtenö toväbbzenelest. Szoval kisse megütköztem ezen a kritikän, es arra kerem, olvassa vegig a dolgokat, mielött idependerit valamit a nygapapärol meg a szegeny gyerekröl, aki ebbe beleolvasott.Megjegyzem, en 14 evesen (most 17 vagyok) csatlakoztam ehhez a forumhoz, es sokat segitettek, nem volt illuziorombolo, toväbbra is az egyik kedvenc bandäm!
A betükert meg bocsänat, de nemet klaviaturärol irok...
Brian új dalt írt: Dangerland
Vannak benne jó részek, de összességében az Anthem jobban tetszik.

Na az ilyesmikre utaltam. Nem állt szándékomban a honlap szerkesztõjét ócsárolni, sajnálom, ha ez jött le esetleg. Látom már, hogy hülyén futottam neki a dolognak. Igazán nem is én szúrtam ki ezt az oldalt, hanem a gyerek. És hát eléggé meghökkent, elég jól ismeri a zenekar történelmét, hallhatta itthon eleget, olvasnivaló is van bõven a témában. Hallgatni és néznivalóról nem is beszélve. Na hogy kilyukadjak valamire, azért tartom nagyon károsnak az ilyen megnyilvánulásokat, mert sokan készpénznek vehetik, és a fiatalabbak körében kialakulhat egy teljesen torz kép a bandáról, aminek a valósághoz semmi köze. Bár a fene tudja, ahogy bóklásztam ezen az oldalon, feltûnt, hogy az egyik hozzászóló részt vett a 86-os koncerten, tehát õ már igencsak negyvenkedhet. Vagyis a hülyeség nem korfüggõ.
Hogy mondjak egy hülye, de sajnálatos hasonlatot: gyerek Brian May Last Horizon-ját hallgatja teljes átéléssel, nagypapa kérdezi, hogy ki zenél? Gyerek: Brian May. Nagypapa komoly gondolkodás után: jaaaa, az aki a Zalatnayt feleségül vette.
Szóval valami ilyesmire gondolok, amikor ágálok az ilyen oldalak ellen. Mert hát Brian May nem arról híres, hogy mit tud, hogy egy nagyon nagy banda gitárosa volt, hanem arról, hogy õ meg a Zalatnay.

larrylurex
Ú. Ennyire elsõre nem mélyedtem el benne, de tényleg elég érdekes párbeszédek mennek az üzenõfalon. Nagyon hamar kialakult a "jó-e a szex meg a drog?" parttalan vita, ami alapvetõen hülyeség.
Az öregedés meg nem kifogás! Nem vagy vele egyedül. :D