QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Páratlan élményben volt részem nem sokkal ezelõtt. Megosztanám veletek.
http://mariusfanfitionok.honlapepito.hu/
Bocs, hogy csak így írom be, de a rencer 30 napig nem engedélyez URL beszúrást, merthogy nemrég regisztráltam.
Errõl a honlapról csak annyit, hogy sok marhaságot olvastam már a Queenrõl, de ez az oldal viszi a pálmát, rezeg a léc rendesen. Ha lenne valami internetes díj a legvisszataszítóbb honlapoknak, akkor én rájuk adnám a voksomat.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Talán csak én reagálom túl ezt az egészet?
Nem is tudom, mit nézzek meg ezek közül...A Garden Lodge talán a legvonzóbb😛
A rajongói klubban mi van?Lehet, hogy ez lökött kérdés, de fogalmam sincs, milyen egy ilyen klub...:S
Köszönöm mindenkinek a segítséget=)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Elõre is köszi, ha tudtok segíteni, asszem, sokat jelentene😊
Rendelést esetleg felveszek...😛(vicc volt...!!!😊
Az Abbey Road alapdolog lesz, remélem=D
http://epica.nl
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
A recsegõs verzió forrása meg még talán a több mint 30 évvel ezelõtti rádióadás.
Mondjuk az utóbbit is csak queenzone-os torrenten találtam meg, amiben az a gond, hogy általában nincs egy peer sem. Én igyekszem kerülni a rapidshare/yousendit/megaupload stb. féle megoldásokat.
Egyébként szerintem jó ötlet lenne ezeket hivatalosan kiadni. Valamennyire válogatás, de a Gigaultramegagreatest Hits próbálkozásokhoz képest ég és föld a különbség. A Spread Your Wings kiváló húzószám lehetne. Elképesztõen jól verzió, bár csak egy elég recsegõs verziója van meg nekem eddig.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
De a WWRY gyors verzióját egész biztos ismeritek. Ennek stúdióverziója eddig nem, vagy csak nagyon rossz minõségben volt elérhetõ. Eddig. Bõvebben itt olvashatsz errõl.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
http://www.rollingstone.com/music/artist/album/news/;kw=
Brian bepöccent, és kilátásba helyezte az úr kibelezését. Haha. Brian. Haha...
Az viszont tényleg furcsa, hogy egy szimpla alázós, de nem különösebben durva cikkre pont Brian válaszol olyan stílusban, amit a magyar politikai témájú online fórumok keményebb kommentelõi is megirigyelnének. A legeslegjobb, hogy úgy írja alá, hogy Dr. Brian May CBE. Szupervicces.
"Well, you'd better be as brave as your words, because if you ever come within sniffing distance of me I'll have your guts for garters, you pathetic, arrogant, jumped-up, snivelling little dweeb." Mióta ír Brian ilyeneket?
A Save Me új verziója nekem addig tetszett amíg az egyébként jóhangú hölgy el nem kezdett énekelni.
Egyébként kurva jó, fõleg a Red Special a stúdióban! 😊
A Queen's Special az 1979-81 közötti felvételek válogatása, valoszínõ nem mutat ujjat de ezt beszeretném szerezni mert 81-ben jelent meg,és nemhiányozhat semmi. Amiket a halála után adtak ki , azok nemérdekelnek.
Egyébként megvolt a greatest pix könyv 81 ben adták ki ,meg még valami queen könyv amire nememlékszem, azokat is szivesen ujralapoznám😞
by
Segitségeteket szeretném kérni abban hogy meglehete még szerezni valahonnan ezeket az elég ritka queen videokat???
-Queen-Magic years video
-Queen's Special (1979-1981)
-Rare Live
-We Will Rock You (1984)
-The Works (1984)
-Rock In Rio (1985)
ezekre a videokra van esetleg link vagy valakinek nincs meg esetleg?
thx elöre is
Ha hinni lehet ennek a jegyárusító oldalnak, telt ház várható.