Force Feedback kormányok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hosszabb váltókar, kapcsolók is megoldhatóak így... kezdek lelkesedni! 😄
www.smart-bus.hu
#14492: persze, idővel mindenki megkapja amit vett.. jó sok idővel.. 😊
"Nulla tenaci invia est via"
pedig az a srác BIZTOSAN nem átverni akarta az embereket, sőt....
(az ember sok kickstarternél úgy érzi, lehúzták, pedig lám, nem mindig minden fekete-fehér 😞 )
Forza.
jó srác meg minden, kedvelem, szinte a szomszédom, próbáltam tanácsokat adni neki, de végül teljesen más irányba ment el és sajnos
"végül bele is bukott"
igyekeztem erőltetni a tesztelést amikor meglett a nyák, de nem kell az.. inkább gyorsan megcsinált párat és odaadta az első néhány emberkének, aztán azok mind szrok is lettek elég hamar.. :-/
én is nagyon későn kaptam meg, ha jól emlékszem november elején, ez már az új nyákos verzió, ennek azóta sincs semmi baja, pedig én se kímélem, fogalmam sincs hogy mikor szeretné befejezni a már befizetett váltókat, úgy ahogy sajnos sokminden mást se értek.. 😞
www.smart-bus.hu
tényleg, azzal mi a helyzet? gondolom megjelent, mindenki megkapta és élvezi?
Forza.
edit: De eleve az, hogy szinte anyagárban árulja úgy, hogy amúgy az egyetemet ott hagyta érte meg ebből akar élni, legalábbis a cikkekből nekem ez jött le, nem túl megfontolt dolog. Amivel ennyit dolgozok anyagárban nagyon jó barátoknak max! 😄
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.02.08. 21:12:48
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.02.08. 20:38:02
www.smart-bus.hu
még tesz egy próbát a pedállal, aztán meglátjuk mikor lesz abból valami 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.08. 20:31:07
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kíváncsi vagyok mikor lesz már egy olyan próbálkozás, ahol cserélni lehet a váltókart, és pluszban megvehető lenne egy hosszabb karos kiegészítő is, amin van két billenő kapcsoló! 😊) 2 millió példányt adtak el az ETS2-ből, szerintem lenne helye egy ilyen kiegészítőnek... 😊
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nagyon jó ez a kormány. Természetesen nem lehet az R660-hoz hasonlítani, de van is közöttük pár év.
Egy-két hibája azért van:
Az egyik, hogy a pedál és a tápcsatija rosszul érintkezik. Ez inkább abból ered, hogy használt. Sebaj, majd meggyógítom
A másik a négy irányú gomb. Ha balra nyomom, akkor a lefelé irány is néha érintkezik.
Melyik driver lenne a legjobb Win7 X64-re?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Mi is itt szoktunk vasat venni és például néha veszünk csak fél szálat is. Sokszor van már levágott darab is. Ha odamegy valaki, akkor előbb lent meg kell kérdezni a melósokat, hogy mi a kívánság, aztán fent kell fizetni. Lemezről nem tudok nyilatkozni, dehát mekkora lemez kellhet? Esetleg 100-as laposvas.
Utoljára szerkesztette: Mumtaz, 2016.01.05. 22:20:24
Kereskedonel tuti nem lesz darab, esetleg ha talalsz valami muhelyt ahol dolgoznak vele es eladjak a maradekot....Csak ugye hol...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Persze tudni kell mi hiányzik, és milyen állapotban vannak. A DFP masszív kormány, recseg ropog és zajos mndenhogyan, de 9 éve bírja. Viszont a DFGT meg jobb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nem lehet már újonnan kapni sehol, szóval garanciával a 35K egyáltalán nem durva, főleg, hogy hiánycikk. PH-n már eladta volna szerintem... Kis alku után szerintem jó vétel.
www.smart-bus.hu