Thai box
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék sportolni, minél többet!
Gyertek, próbáljátok ki ti is!
Újszerû boxgép eladó
A képen látható sport eszköz kihasználatlanság miatt eladó. A gyári elemmel (2db ceruza) még mûködne, ha nem hagytam volna el Smile 10 különféle programot tud, a játéktól a több menetes profi box edzésig (különbözõ kombinációkat kell ütni, különbözõ ütemben). Igény esetén ajándékba adok mellé egy házilag készített állványt.
Az eszköz Budapesten vagy Gödöllõn megtekinthetõ.
Videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=_aM5pluPsTI
http://www.jofogas.hu/budapest/Ujszeru_boxgep_elado_15887752.htm

Eladó az új Saman feszített labdám!
Bõvebb infót a következõ linken olvashattok róla:
http://www.jofogas.hu/pest/Elado_Saman_feszitett_labda_13512262.htm
Érdeklõdni lehet a [email protected].
Boxkesztyû: twins.hu/boxkesztyû
Sípcsontvédõ: twins.hu/sípcsontvédõ
MMA kesztyû: twins.hu/mma-kesztyû
thai-box.info
thai-box.info
Box, Kickbox, Thai box edzések folyamatosan egész héten.
1142 Budapest, Nagy Lajos Király útja 136. Belsõ udvar.
www.boxterem.hu

Fiúk, lányok, kezdõk és haladók (akár versenyzõ szintig) jelentkezését várom!
Tel: 06-70-945-55-52
Facebook: Luigi Németh
Hívjatok telefonon, ha bõvebb információra van szükségetek!
Németh Lajos (Luigi)
taekwon-do mester
Email cimem: [email protected]
Én is Dunaújvárosban keresek edzést. Valaki tud valamit arról h egyáltalán van- e ? Régebben volt azt tudom.
A profi versenyeken fõleg a boxban több száz ütést kap egy egy versenyzõ, ami valóban károsan hat az agysejtekre. De hangsúlyos hogy ez a profi világ. attól hogy eljársz edzeni még nem fog megfogyatkozni az agysejtállományod, szerintem majd lassan a haverokkal való iszogatást többet fog ártani, akkor már inkább járj edzeni. meg azért a thai boxban több a testre mért rúgás. szóval hajrá
Mertohgy egy-egy fejütésnél pusztulnak az agysejtek. Ez valóban így van?
Esetleg tud valaki Dunaújvárosba edzést?! Láttam egy elõttem kommentálónak a postját, hogy õ itt tolja(igaz egy éves a komment), de én még nem találtam se edzõtermet, se pedig információt esetleges edzésekrõl.
Nagy örömmel venném ha végre tudnék valahol edzeni..<#confused>#confused>
feltétele elvileg nincs, csak a kitartás.
Én egy 15 éves kissé kövér gyerek vagyok. Szeretnék Thai-box-olni. Láttam Thai-box-os videókat, egykét részletett is ekkor is tetszett aztán láttam a Vitathatatlan címû filmet ami azt mondatta velem hogy akkor valahogyan meg kell tanulnom. Tudom hogy a filmben voltak megjátszott dolgok, de nagyon megtetszetek a rugások is. Szóval Jászladányi vagyok Szolnok megyében de most Szolnokon vagyok kollégista és szívesen járnék.
Nemtudom hogy mennyiért tartják az edzést?
Azt sem tudom hogy mik a feltételei... semmit szóval egykis tájékoztatásra volna szükségem.
szeretnék rendelni a muaythaistuffrol és afelõl érdeklõdnék h mennyi a postaköltség,mennyi idõ alatt szállitják ki stb..
elõre is köszi<#worship>#worship>
ha lelkiismeretesen csinálod pár hét alatt elég szép eredményt tudsz elérni
de ha biztosra akarsz menni akkor a www.paypal.com -on regelj és 400 ft ellenében 100% h nem veszik el a pénzed
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Az lenne a kérdésem h vlki nem tudja-e h lehet-e a muaythaistuff.com-ról postai utánvéttel fizetni vagy ha nem akkor h biztonságos/érdemes?
Elöre is köszönöm!
Triathlon for life
Segitséget szeretnék kérni hogy hogyan tudnám a lábizmaimat kellõen kinyujtani egy magas lendítéshez vagy rúgáshoz?
aztán ha ugy alakul elkezdeném ezt a sportot!
Köszönöm a segítségeteket!
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
más:
Érdekel valakit Twins kesztyû? 16.000 ft körül vannak, vadonatújak
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az õrangyalod repülni tud!
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
különbség az max. a tradicionalitásban van. Thaiföldön még sokkal keményebben tanulják és csinálják, kevesebb szabály van mint a nyugati változatában, sokkal többet engednek harc közben!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
RE-GYM MUAY THAI KLUB KÖZPONTI EDZÕTEREM ÚJ HELYRE KÖLTÖZIK!
November 03-tól a Budapest VI. ker. Szív u. 16. ( bejárat a Szegfû utcai pince lejárat felõl)
Érdeklõdni lehet Rehák Györgynél a 06-30/560-5216 - os telefonszámon.
2.
Budapest - Budafok, XXII. kerület, Borkõ u. 12.
Edzések ideje:
kedd: 18.00 - 20.00
csütörtök: 18.00 - 20.00
Érdeklõdni lehet Vörös Rolandnál a 06-70/314-3419 - es telefonszámon.
3.
1164, Budapest Battyhány Ilona u. 8/b.
Bánhegyi Zoltán, T: 20/975-18-70
re-gym-nek 3 kihelyezettje van
www.muaythaistuff.com
asszem a stuffról rendeltem, de az art gyorsabb azt mondják
Vki nemtudja véletlenül hogy milyen idöpontban kerül megrendezésre a mostani K1 világbajnokság és esetleg lehet e vhol ezt figyelmül követni?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Elõször írok ide.
Ha valakit esetleg érdekel:
Nemzetközi küzdõsport gála Okt.25.-én Veszprém Arénában.
VeszprémAréna<#boxer>#boxer>
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
most rendeltem egy raja nacit, meg egy twins kesztyût:
meg 2 pólót ;)
nagyon jó kis pólók vannak