Thai box
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szívesen elkezdeném, de nekem pest messze van
gödöllõ környékén esetleg nincs valami?
no risk, no fun
no risk, no fun
Valaki nemtudja véletlenül, hogy Szegeden van-e Thai-Box?
20 évesen érdemes elkezdeni?
PS3 ID: hdcsaba
Miskolc környékén csak barcikán lehet tanulni thai-boxot?
Ha netán vki tudna miskolcon is akkor az szoljon pls.😄
elõre is köszke
nagyon megtetszett ez a sport,szeretnék elkezdeni.de kellene 1-2 infõ ezzel kapcsolatban.az a helyzet hogy 22 éves vagyok,és ezelött sosem végeztem semmilyen küzdõsportot.ez nagy hátrány?természetesen nem az a célom hogy olyan profi legyek aki mindent megnyer,hanem csak annyi hogy ha rámtámadnak 2-3 an,vagy vmi ismerõsömre akkor ki tudjak állni magamért vagy másért.
mennyi idõ kell ahhoz hogy valaki elsajátitson olyan tudást amivel azért egy pl olyan embert el lehet látni aki max kocsmabunyós.tudom hogy ez nagyon változó,és sok mindentõl függ de az a lényeg hogy arra vagyok kiváncsi hogy mennyi idõ után van már tényleg haszna ennek a sportnak?
és még annyit hogy az edzések egy kezdö számára mennyire kemények?
pl nem hátrány az hogy szemüveges vagyok?vagy lézereztessem meg inkább a szemem?
Multkorában megnézte az ONG BAK címû filmet és nagyon bejött a thai box.Nem tudja vki hogy miskolcon hol lehet tanulni???elöre is köszke
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
Unicentrál Bull's Kick-Box és Szabadidõ SE, helye: Hild József Szakközépiskola Szent István út, ideje: Kedd:18.00-19.30 Csütörtök:18.00-19.30 Péntek:18.00-19.30
Red Dragon Kick-box és Szabadidõ Egyesület, helye: Marcalváros PÁGISZ ÁMK, ideje: hétfõ, szerda, péntek 18-19,30-ig
Edzések:
Kyokushin Karate (hétfõ-szerda-péntek kb. 17 órától-pontosan nem tudom)
Thai Box (hétfõ-szerda-péntek 18:30-tól). Mindkét edzés a Városi Sportcsarnokban van. Ha érdekel nézd meg egy este.Volán menetrend
uzgatni
MKSZ Kempo /klubok
Kurayfat Kempo
Krav Maga
Kyokushin Karate
Ju-jitsu
Egyelõre ennyi. Ebbõl szemezgess 😊
Amúgy úgy egyszerûbb, ha elmondod hol laksz, hátha tudok úgy segíteni.
De hangsúlyozom: úgy nincs értelme ilyet tanulni, ha le akarsz menni ezután bunyózni az utcára. Ahhoz, hogy harcmûvészetet vagy küzdõsporot tanulj kell érettség fejben.
low-kick: teljes erejû technikák, találati felület az egész test (magyarul van combos is).
wako-thai: teljes erejû technikák, találati felület az egész test, térdrúgás megengedett. könyökütés tilos.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ezúttal 12 magyar és 12 ukrán versenyzõ küzd meg egymással.
2x5 perces menetek ötujjas 4oz kesztyûvel.
A résztvevõk stílusai: kempo, thai-box, , ju-jitsu, brazil-jitsu, birkózás, sambo...
Bõvebb információk: www.viadal.tv
köszi szépen
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Egyébként mi a különbség a thaibox és a muay thai között?
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99