Thai box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
szívesen elkezdeném, de nekem pest messze van
gödöllõ környékén esetleg nincs valami?
bens
edzés, thai-box.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

császtok,megosztanátok velem nálatok mibõl áll egy eddzés,meddig tart,hányszor van mióta csináljátok és mi a célotok vele?tájboxolók elõnyben

no risk, no fun

9ker, mester u-hoz közel,hol van thai box vagy kick box egyesület? elõre is thx! menyus

no risk, no fun

bens
van.
érdemes.

Hello.
Valaki nemtudja véletlenül, hogy Szegeden van-e Thai-Box?
20 évesen érdemes elkezdeni?

PS3 ID: hdcsaba

Miskolcon is van lehetõség rá, nem is egy helyen. Én pl. a Vörösmarty általános suliba jártam, ott még most is van edzés kedden és szerdán 19-tõl 20-ig. Eléggé színvonalas.
Helloka
Miskolc környékén csak barcikán lehet tanulni thai-boxot?
Ha netán vki tudna miskolcon is akkor az szoljon pls.😄

elõre is köszke
mi az a muay thai kickboxing?van egy videom aminek ilyesmi cime van,és oktató video.de akkor ez most thai box vagy kickbox?😄
aki "max kocsmabunyos" azzal sztem ne keresd a kuzdelmet, mert mire feltunik hogy beledkotott mar kitolta a szemedet, tokonrugott es a haverja 2x megszurt hatulrol 😊
a szemüveg annyira hátrány, hogy a küzdõsportok rontják a szemet. /aki hajlamos rá akár évente 0,5-öt is romlik/ egyébként én karatéztam egy évet. és korábban fociztam. az elsõ kyokushin edzésen majd be szartam, olyan kemény volt. focin soha nem fáradtam el ennyire.

Sziasztok!
nagyon megtetszett ez a sport,szeretnék elkezdeni.de kellene 1-2 infõ ezzel kapcsolatban.az a helyzet hogy 22 éves vagyok,és ezelött sosem végeztem semmilyen küzdõsportot.ez nagy hátrány?természetesen nem az a célom hogy olyan profi legyek aki mindent megnyer,hanem csak annyi hogy ha rámtámadnak 2-3 an,vagy vmi ismerõsömre akkor ki tudjak állni magamért vagy másért.
mennyi idõ kell ahhoz hogy valaki elsajátitson olyan tudást amivel azért egy pl olyan embert el lehet látni aki max kocsmabunyós.tudom hogy ez nagyon változó,és sok mindentõl függ de az a lényeg hogy arra vagyok kiváncsi hogy mennyi idõ után van már tényleg haszna ennek a sportnak?
és még annyit hogy az edzések egy kezdö számára mennyire kemények?
pl nem hátrány az hogy szemüveges vagyok?vagy lézereztessem meg inkább a szemem?
Hello mindenkinek!!

Multkorában megnézte az ONG BAK címû filmet és nagyon bejött a thai box.Nem tudja vki hogy miskolcon hol lehet tanulni???elöre is köszke
huhuuu rongyosra néztem anno ezt a videot... erre edzettem stb stb, valami olyan van Dekkers-ben, ami igazán profivá tesz valakit. Puramuk és õ a kedvencem.

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Soultrain
Helló!
Nem tudja vki h Egerben van-e Thai box klubb?Kösz!

Én (fehérvári vagyok) úgy tudom, hogy thai-box nincs, viszont van kick-box. Most speciel a Wellstar Kick-box klubra gondolok. Edzések: hétfõ-csütörtök: 20-21:30, péntek: 19-20:30. Helye: Fürdõsor 5., Tóparti Gimnázium.

helló valaki meg tudja mondani hogy van e thay box edzés székesfehérváron?
Thai-box klubról nem tudok, de kick-box klub van:
Unicentrál Bull's Kick-Box és Szabadidõ SE, helye: Hild József Szakközépiskola Szent István út, ideje: Kedd:18.00-19.30 Csütörtök:18.00-19.30 Péntek:18.00-19.30

Red Dragon Kick-box és Szabadidõ Egyesület, helye: Marcalváros PÁGISZ ÁMK, ideje: hétfõ, szerda, péntek 18-19,30-ig

Sziasztok!!! Valaki megtudja mondani nekem hogy van-e Gyõrben Thay box eddzés? Választ elõre is köszönöm!!!
Sajnos még a közelben sem találtam semmilyen edzõtermet. Karcag meg Szolnok viszont messze van, gondolom nem akarsz 2 órát utazni egy edzésért...

Karcag esetleg? Igaz, hogy oda is kell utazni, de mégis ez van legközelebb.
Edzések:
Kyokushin Karate (hétfõ-szerda-péntek kb. 17 órától-pontosan nem tudom)
Thai Box (hétfõ-szerda-péntek 18:30-tól). Mindkét edzés a Városi Sportcsarnokban van. Ha érdekel nézd meg egy este.Volán menetrend

Túrkevei vagyok szerittem utt a közlber naogyn semmi ninics:S Szolnok biztos van de én meg nem karok
uzgatni
ZBK KempoKickbox-thaibox
MKSZ Kempo /klubok
Kurayfat Kempo
Krav Maga
Kyokushin Karate
Ju-jitsu

Egyelõre ennyi. Ebbõl szemezgess 😊
Amúgy úgy egyszerûbb, ha elmondod hol laksz, hátha tudok úgy segíteni.

nem tudsz mondani egy oldal ahol le vannak írva hogy hol merre lehet ilyeneket tanulni mert é egy elég kisvársba lakok és itt semmilyen harmûvészetet neml ehet tanulni csak úgy kiváncsiságból elmmnék egykét edzésre aszt madj látom😊mert én még ilen fél sportokat nemûzetem
Ha utcára kell, akkor inkább neki se állj, mert hamar meg fogod unni. Egyébként én azt mondom, hogy utcára egyik sem alkalmas, mert egyik sem arról szól. Viszont ha jó bunyós akarsz lenni, aki sokféle helyzetben megállja a helyét vagy saját stílusát rá tudja erõltetni a másikra akkor felsorolok párat: box, kick-box, thai-box, kempo, sanda, kyokushin karate, sambo, ju-jitsu, brazil ju-jitsu, kudo daido-juku aztán egy-két helyen lehet tanulni "utcai harc"-ot is. Ja és még egy önvédelmi rendszer: krav-maga. Ezek olyanok, amik viszonylagosan kevesebb idõt igényelnek, hogy éles helyzetben is tudd használni.
De hangsúlyozom: úgy nincs értelme ilyet tanulni, ha le akarsz menni ezután bunyózni az utcára. Ahhoz, hogy harcmûvészetet vagy küzdõsporot tanulj kell érettség fejben.

utcára melyik a legalkalmasabb küzdõsport???
bens
én nem tudok róla, de nem tudom elképzelni h nincs

nem tudja valaki, tolna megyében van thai box??
Köszönöm szépen, mostmár világos!

bens
full-contact: teljes erejû technikák, találati felület csak õv fölött.

low-kick: teljes erejû technikák, találati felület az egész test (magyarul van combos is).

wako-thai: teljes erejû technikák, találati felület az egész test, térdrúgás megengedett. könyökütés tilos.

Az lenne a kérdésem egy hozzáértõtõl, hogy pontosan mi a különbség kick-boxban a full-contact, a low-kick és a wako thai-boxing szabályrendszerek között?

191 centimmel és 92 kilómmal kézzel csak kettõsfedezék kéne és kész 😊

hát ha én úgy rúgnék, mint õ akkor talán nem is kéne használnom a kezem, úgy nyernék full A-versenyeket 😊

Brolly
Hát amikor még amatõr volt, akkor jobban koncentrált a kzre is, de msotmár leginkább lábbal megy, pl. nézd meg a 2.videónál 2:27nél mutatják, amikor egy japán ellen harcol, nagyon nagy feje van, és ott sziten nem is rúg, hanem csak üt, és azért az ottani teljesítménye igazán meggyõzõ sztem. De ha megnézed az edzését, ott is szinte csak azt mutatják amikor rúg. Sezretnék úgy rúgni mint õ😊

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Hétfõn kerül megrendezésre a Fõvárosi Nagy Cirkuszban a 2. VIADAL.
Ezúttal 12 magyar és 12 ukrán versenyzõ küzd meg egymással.

2x5 perces menetek ötujjas 4oz kesztyûvel.
A résztvevõk stílusai: kempo, thai-box, , ju-jitsu, brazil-jitsu, birkózás, sambo...

Bõvebb információk: www.viadal.tv

Nagyon nagy fighter az tuti. Viszont lenne egy kérdésem: csak én látom kissé gyengének a kéztechnikáját - fõleg védekezésben - vagy valóban kicsit gyenge? Pl amikor az elsõ videon kiüti a csávót, a másik kéznek elvileg védeni kéne a fejét, neki meg egyáltalán nem védi... Ez csak kérdés

bens
jók

Brolly

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
<#worship><#eljen><#worship>
köszi szépen

ez a rage against-es remix

ugye Puramuk ütötte le Dekkerst? Eszméletlen harcos szerintem mindkettõ.

Brolly
Nekem is Puramuk a kedvencem, nagyon komoly a csávó, a videó is ohadt jó, a zenét nem tudaj vki hogy mi, a rendes címét tom, csak ez remix, nekem meg ez kéne, mert a sima az nem tetszik

Én azt mondom, hogy mindegyik fullos stílus alkalmas utcára, de mivel ott nem ring szabályok vannak, bárhogyan könnyen megütheted magad. Egyébként szerintem, ha valaki eleinte azért kezd el tanulni, hogy utcára jó legyen és továbbra is így érzi, akkor hamarabb abbahagyja, szal szerintem aki sokáig csinálja, abban kb fél év-1év után átértékelõdik és magáért a harcmûvészetért csinálja...

bens
utcára legjobb a rövidtávfutás -.-

sziasztok, szerintetek a thai box utcára alkalmas ??
bens
a muaythai és a thaibox ugyan az csak más nyelven van. a WAKO thaibox és a síma thaibox nem ugyanaz, mert a WAKO-ban nem lehet könyökölni és nincs idegtépõ zene meccs közben.

Vki tudna adni pár tippet thai-box hol van Budapesten találtam pár helyet de elég messze vannak tõlem......
Egyébként mi a különbség a thaibox és a muay thai között?

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

PESK
jaja nagyon durva

ArtlessDesign!!!