Thai box

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
sztem is.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

abszolút felesleges

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

errõl az jut eszembe, hogy mondta az edzõm, hogy van egy nagyon durva kempos és amikor õ (mármint az edzõm) elkezdett kempozni, a srácon egy barna öv lógot...most is ugyanaz lóg, és ez 12-13 éve volt 😄 Ennyit arról, hogy kinek mennyire a fontos a vizsga, a kyuk...

Brolly
Hát megpróbálom, de nálunk azt is mondták(akik már régebben benne vannak) hogy õk úgy csinálták, hogy egy zokniban elõször kavicsokat gyûjtöttek, és azzal naponta így "ráütni" lendíteni, hagyni hogy a salyát súllya esen rá a sípcsontra, és ha már elég jól bírod akkor vasgolyókat a kavicsok helyére.Azt mondták hoyg ez nagyon jó a sípcsontra, de még nem próbáltam, és sztem felesleges.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Ehhez kellenek az edzõtársak. Minél többet rúgtok annál jobb lesz. Arra is jó a zsák, de szerintem legjobb az ütõpárnázás. Mármint a párod odafogja a combjához, Te meg rúgod, mint a lovat, persze szabályosan. Nyilván a legjobban a fightoktól, mert ott tényleg a sípcsontoddal rúgsz. De felesleges külön azt erõltetni, el kell járni edzeni, kihozni magadból a maximumot és akkor jó lesz...

Brolly
Hát de úgy értem hogy a sípcsontodnak is a fájdalomküszöbje nagyobb legyen, hogy bírjad jobban a fájdalmat, ahoz is elég a zsák?

PESK
hol edzel? hány kyus vagy?

ArtlessDesign!!!

bens
hát konkrétan nem tudom megmondani mennyi ideje kickboxolok, mert egyszer elkezdtem, aztán sérülés miatt abbahagytam, aztán megint elkezdtem. ha azt nézzük h hány évet edzettem, akkor kb 6-8. versenyezni mindegyik szabályrendszerben szoktam (a low kicket meg a thait leszámítva), de még csak országos versenyt nyertem eddig. igazából nem nagyom erõltetem már a versenyeket, mert nem engedi az egészségem, csak az edzõm hajt folyton. magamtól sztem nem is versenyeznék.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

PESK
Mi például ugy szoktuk még a lábakat edzeni h a bordásfalnál rugunk különbözõ magaságokba körívesekt meg kitartjuk a rugásokat, stb.
Ez szép lasan való haladáson mit értessz?? 😄

ArtlessDesign!!!

bens
egyedül nem lehet megtanulni kickboxolni. egy csomó dolgot csak edzõpartnerrel lehet megcsinálni.
véleményem szerint a sípcsontot nem kell külön erõsíteni, hacsak nem akarsz ilyen törés-mutatványokat csinálni. a zsákolás elég.

bens
én is szép lassan haladgatok :-)

Brolly
Hali!
Ti amúgy külön szoktátok edzeni a sípcsontot, vagy edzésen a rugástól erõsödik az magátol? jah és arra nem tudtok vmi jó trükköt, hogy egyedül hogy lehet a combot erõsíteni, nem úgy mint a gugolás hanem ahoz hasonlóan mint amikot edzésen rúgják egymás combját hogy a fájdalomküszöbb nagyobb legyen.

PESK
Aham értem hát nem olyan régen nyomomkét éve kb.
Semi és lightban versenyzek de csak egyenlõre megyei versenyeken. Maj szép lassan haladgatok elõre.<#boxer><#idiota><#beka2>
És te?

ArtlessDesign!!!

Tudtatok, hogy egy fejdobasnal nem csak a fejet dobjuk el, hanem annal fogva az egesz embert? <#idiota>
bens
frenetikus nyomozói hajlamaimat kihasználva megnéztem az adatlapodon szereplõ hobby-részt, ahová beírtad h kickboxolsz.

és mennyi ideje nyomod? semi, light, full? szoktál versenyezni?

PESK
Békéscsabán. De honnan tudod h kick-boxolok????

ArtlessDesign!!!

bens
én sem okoskodni akartam. csak elmondtam :-)

hol kickboxolsz?

PESK
Én nem okoskodni akartam csak elmondtam!!!

ArtlessDesign!!!

PESK
Ezt hogy érted?

ArtlessDesign!!!

bens
hát ez most kár lett volna ha benned marad : |

PESK
Sziasztok!
A kézhátütés (uraken) a kéz hátsó részével ( vagyis NEM a tenyeredeel) ütöd az ellenfél fül alatti részét. Beugrásból érdemes megütni. Ez az egyik leggyorsabb utésfajta. Könyökbõl csapódik ki.<#boxer><#boxer>

ArtlessDesign!!!

bens
igen, meg karatéban is meg sok helyen, de a thaiboxolók tudják általában legjobban alkalmazni, mert náluk csak olyan küdelem van, amiben van könyökütés...

bens
a kézhátütés sem azt jelenit h az ellenfél kézhátát ütöd :-|

mármint térddel rúgás...térdet nem lehet rúgni

kempoban is van könyökütés és térdrúgás 😛

bens
a thaiboxot azért mondják egyesek a legek küzdõsportjának, mert éledben mennek az olyan technikk mit könyökütés, tédrúgás... amik egyik irányzat küzdelmeire sem jellemzõk. én úgy fogalmaznék, h a LEGveszélyesebb küzdõsport.

persze már a ketrecharchoz, mert a többi mészárszékhez képest a thaibox sem mondható leg-nek.

Szerintem nincs olyan, hogy legek küzdõsportja. Mert minden hmnek, küzdõsportnak van hiányossága, pl tudtommal a thai-box nem oktat földharcot, ami néha eléggé hiányozhat. Egyébként az én szuverén véleményem az, hogy minden küzdõsport/harcmûvészet tökéletes a maga nemében, és az a fontos, hogy szeresd csinálni. Amúgy én se nem thai-boxolok, se nem vagyok 57-60 kiló 😄 Én kempozom és 86-7 kiló vagyok.

MuERTe
Aha 😊)
mateos
Hi !! üdv neked is , én nem vagyok semmiféle küzdősport team-ben , 67-68 Kg.-vagyok , tiszta "izompacsirta" :-) , ÉS ROHADTUL NEM ÉRDEKEL A KÜZDŐSPORT.najó ez csak az én véleményem , további jó forúmozást. ByE
Efreet
MuERTe te rohadtul unatkozhattál....

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

MuERTe
Inkább geisha ball mint thai box 😊)))
hát az egy olyan konzol-féleség... 😊
MI az az X-boX?
Laalee
miert az x-box az?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lacc
Miért mi ez? Hokedli?
Laalee
ja csak h arcon vagnak vele joban faj...

Lacc
Ez a thai box olyan, mint az X-Box?
Lteebee
Milyen igaz!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

mert szerintem a judo nem oda való vagy mert nem tartják oda valónak vagy mert lusták vagy mert bla bla bla . . .
Laalee
az izgibb? szerintem az jobb amikor ket lany gyuri egymast a ringben 😊 egykis iszappal meghintve 😊

Laalee
meg el is olvastam mindent mostmar nagy budo mester vagyok 😊 amugy a judo miert nics a listan?

az is a része. de a nagycsákók is rugdalják egymást
Mike
Thai box az, ahol mar a kiscsakok is rugdaljak egymast a ringben? vagy nem?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

jólvan na!
megnézted az oldalt?
Laalee
nem mondod... mar aszitem telleg olyan erös... most egy vilag omlott osze bennem... a pokemon se valos? 😊

van dame inkább kick-box terén ügyes. remélem elég érett vagy hozzá hogy elhidd amiket a TV-ben látsz nem mind igaz.
nézd meg ezt az oldalt:
http://www.med-courier.com/harcmuveszet/stilusok/rovat.phtml?rovat=stilus&stid=54
Laalee
nemtom meselj 😊

van dame a peldakeped? 😊

te is bambuszrudakat rugsz félbe?

ok. akkor mi érdekel?
Laalee
is-is 😊

ja igen de nem minden versenyzõ fejdísszel a fején megy be a ringbe.

Amúgy most érdeklõdsz vagy csak unatkozol?