Final Fantasy 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irvine Kinneas
valahogy átlehet állítani az irányítást?mert numpadon elég xar játszani

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

ffxi
DirekX próbléma.

Fákjúal!

Irvine Kinneas
hi,felraktam a gamet addig bejön h new game v continue? rámeek h new game utána sötétség és meghalt,vmi ötlet?

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

De jó lenne, ha hamar kész lenne a magyaritás, mert most néztem meg a final fantasy advent children filmet, és most nagy végyat ábresztett bennem hogy újra final 7ezzek.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

köszi

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

DarkHorSe
http://ff7hun.extra.hu/
90%
!

Swedish people are albino monkeys

ibrik
Ha kicsit jobban odafigyelnél, a listában ott van a FF VII is, azzal a megjelöléssel, hogy még készül...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ott csak FF VIII magyaritás van

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hali! nemtud valaki valamit arról, hogy elkészült e már a magyaritás?

nem tom eszrevetted ed hogy csak te nezed esetleg ,balfasz omg
DarkHorSe
forumot nem 20 percenkent szoktak nezni, balfasz

aki ert amugy a Final fantasykhoz az legyszives adja meg az msn jet vagy megadom en es vegyen fel. Forumra ugy sem jar senki

[email protected]
vagy mi lehet a problem?
Nah ujra re leszedtem a gamet és felraktam és nem indul el.
beallitottam a configot de mivel nem nvidiam van hanem Atim.

elkezd akadni a hang utana kilep mikor elinditom felrakom az xp patch ot akkor kér cd t utana felrakom a cd patch ot elindul elkezd akadni a video utana kilep.

pls mondjatok el ehez a géphez hogy állitsam be .

AMD Athlon 64 3500+
Ati radeon 9800 pro 128
1024 ram
Asus Alaplap
DarkHorSe
http://zizz.uw.hu/faqs/ff7vegigjatszas.zip

ebbe benne van a szorny lista, enemy skill stb
a masik csak vegigjatszas

DarkHorSe
http://loogoos.hu/dl/vegigjatszas/ff7vegig.zip

nah mar toltom is 14 el szedi 😄
24 ora mire lejon ha marad a sebesseg.

amugy nem tudok valami olyan magyar oldalt ahol utana tudok olvasni a ff7 itemeknek tulajdonsagoknak támadásoknak stb infoknak?

ha igen dobjatok ma hozzam egy linket

meg 1 x kosz mindent!
kosz szepen melyik torrent letolto progit ajanlod?
DarkHorSe
http://www.isohunt.com/download/8545152/final+fantasy+VII

DeathJr
A Film tényleg nagyon odabasz.
Én majd úgy fogom hogy végignyomom megint a gamát aztána megnézem a Final Fantasy Last Older-t utána meg az AC-t.

Alwares
A filmet én is meg akarom nézni!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

hát ja régen megvolt a game csak asszem a masodik cd nel lefagyott valahol es nem tudtam végigtolni aztan elhagytam a cédeszeket valahol. es most szedem rapidshare rol a 8 at hátha lejon valahogy.

most szedtem le az advent chieldrent es gondolkoztam ki kene akasztani 😄

odabasz a film amugy!!!!!!4
DeathJr
Whehheeee!!!!
El se hiszem hogy vannak még olyan emberek akik még szeretik ezt a nagyon de nagyon jó gamát!!
Ezt örömmel látom😊
Nekem csak annyira teccett hogy 25X akasztottam ki😊

Valaki irja mar le pls hogy honnan tudnam leszedni es orulnek ha nem csak annyit irnatok hogy torrent meg dc hanem pontos leirast nagyon megkoszonnem pl igy :

www.innenszedhetedle.com

vagy torrent cim ahol megtalalom stb

THX nagyon megkoszonnem
0Fritz0
Na az nekem is kéne, mert már egy csomó dolgot elfelejtettem. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

pls nagyon kéne egy oldal ahol le van irva a 7. rész története mert el akarom olvasni még a film megnézése elõtt
gyorsan lejönne?És ezt hol tudom elérni ? 😄
Iori
torrent

I love this game!

? <- kimaradt 😊
Csá all Figyu ezt a final fantasy 7 et vagy bármelyik jobb részt Le tudnám tölteni ingyenesen valahonnan mert ezeket sehonnan sem lehet megszerezni.. nagyon megkoszonnem 😊
Disk
Helló,ott akradtam el,h egy ingázó vezetékre kellene felugrani.Egyszerûen nem tudom mikor kell ,mit nyomni....Plz help:S

Fresh Duke
gnóm, nem góm

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
A 8 szerintem akkor is jobb!
Sokkal élethûbb az emberek testaránya. Én nem gómmokkal szeretnék játszani, hanem emberekkel.😛
Bár a 7-es kinézeténél a 9 100x jobb. 😄

Fresh Duke
A Final Fantasy részek közül mejik jelent meg PC-re?
Azt tom, hogy a 8, meg a 7 igen, de a többirõl nemtok.
De szerintem, a 8 a legjobb, bár nem ismerem az összeset, de a 8 a legélethûbb!

Seth
E-eeee. A 9. rész renderelt hátterei eszméletlen szépek(24 bitesek,nemsok játék használta ezt ki), simán odaver a 8-nak. Mondjuk erõsen más stílusú a kettõ. Míg a 8 inkább cyberpunkosabb, addíg a 9 fantasy

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
PSX 1-en a legszebb asszem a VIII. rész.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GoKu x
ps-en jáccotam 8-al nem pc-n ha véletlen hue fogalmaztam volna

GoKu x
a 8-al már jáccottam és az eléggé jó kis game, talán a legjobb mind közül, de a 9-et sajna nem tom milyen még képeket sem láttam róla. szerinted melyik a jobb?? És grafikai szempontból is melyik az ütõsebb? tudom h nem a grafika a lényeg de kivánsiságbol kérdem.

GoKu x
a képeket elnézegetve a háttér meg a halyszíneknek egész kellemes a grafikája.

Seth
Final Fantasy 8 szintén kijött pc-re, a 9. részt meg emulátoron remekül tudod játszani. 11. rész multis szerepjáték, szintén kijött pc-re,de havidíjas. A X rész ps2-re jöt csak ki, nemnagyon fogod tudni pc-n emulálni egyelõre

GoKu x
végülis én imádom az ilyen stilusú játékokat. szinte mindenem az rpg csak sajna nincs sok pc-n belõle. Amugy van másik ff amit tudnék pc-játszani?

Seth
nos a grafika...hmmm. Mai szemmel nézve nem nagy cucc , sõt sokaknak gagyi. A karakterek ugyanis SD (superdeformed-azaz mintha egy kulcstartófigura,baba lenne) stílusban készültek (már amikor a terepen mászkálsz). Nekem még mindíg tetszik akárki akármit mond , ilyen stílusos és szép helyszíneket pc-n nem látsz, de nem is a graf a lényeg ennél a játéknál, hanem a hangulat, a történet, a szereplõk egyénisége. Ha nem vagy képes túltenni magad a grafika és hanghatások nem éppen mai színvonalán, akkor ez nem a te játékod.

ITT van pár kép

GoKu x
ez van, pl én mondjuk a grafikára gondoltam..

Seth
Az a demo a játék harci részét mutatja be. A játék maga egy rpg, egy szerepjáték. Nemárt egy kis angoltudás sem.

GoKu x
jaa és még vmi segitség kép a demoval kapcs. innen van
http://www.gportal.hu/portal/ffcenter/

GoKu x
sajna ne mtudom mert még soha nem láttam játék közben a gamet

GoKu x
teljes verzióra gondolok pl a mininovan

GoKu x
amugy a demo most töltöttem le, vmi 8-9mb körül van, ilyen lenne az is amit mondjuk letöltenék???

Seth
Az NTSC feliratból rájöhettél volna, plussz a pc-s változat 4 lemezes.De ha nincs kedved azt keresni, akkor az EPSXE nevû emulátorral szuperül tudsz vele játszani pc-n is (van még más ps emu is de ez a legjobb)