Final Fantasy 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem akkor fagy ki a játék amikor Cid-el elmenekülök a Tiny Bronco-n még az elsõ cd-n.
És tökmindegy hogy van e patch vagy nincs, kipróbáltam mindkét módon.
Nem tudna véletlenül egy mentést kûldeni valaki a földetérés utánra?
Elõre is köszi a segítséget.
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
a két exe (eredeti-winxp patch) közül az egyikkel mûxik a chocobo race, a másikkal nem. szóval cseréld ki, játszd le a futamot, majd vissza. nekem így mûködött, asszem😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
a neten csak keress rá és megtalálod.
A letöltött verz megy müxik???? Mert tegnap lejött a FF8 és nem fogadta el az eggyes cd-t aztán sokan mondták h a hetes jobb most töltöm éppen.
Vmi crack kell hozzá vagy vmi?
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children elõzetesének az elejébõl levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen videót:
www.uniweb.hu/ff7
Szerintem nagyon ütõsre sikeredett!
maChina
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children elõzetesének az elejébõl levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen videót:
www.uniweb.hu/ff7
maChina
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children elõzetesének az elejébõl levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen található 55 MB-os videót:
www.uniweb.hu/ff7/ff7.avi
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
maChina
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children elõzetesének az elejébõl levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen található 55 MB-os videót:
www.uniweb.hu/ff7/ff7.avi
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
maChina
mar fejeznem be de idegesito hogy nemtudom mikorra jon a fagyas mert ugye ott nincs save pont csak save chrystal...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
na mind1. akkor úgy tûnik mégcsak le kell szenvednem mind a 4 CD-t 😊
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
www.suprnova.org itt megtalálod!
Bérbe vehet? reklámfelület...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bérbe vehet? reklámfelület...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
De a patch megoldotta oket!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
sorry ha hülye kérdéssel fordulok felétek, de nem tudja valaki, h miért fagy be az ff 7 xp alatt? tudom vannak xp patch-ek ff7-re, de nekem feltört verzióm van. a játék megy, csak 1 résznél befagy. (chocobo race elõtt)
sõt, az is megtenné ha pont a chocobo race utáni mentést tudna adni, ami teljesen cheat mentes és megvan Yuffie is. 😊
thx a segítséget elõre is

Nem tudja vki, honnan tudnám beszerezni a Final 7-et? Kéne mint állat!
Plz help me!!!

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hát igen, vannak ilyen egyszeri alkalmak ahol vagy megszerzed vagynem... elsõre nekem se volt meg minden... sõt volt össz 2 huge materiám 😊 aztán másodikra meg azóta megvolt mind a 4 :o)
final attack asszem Battle Square 'speciális' bunyójában... Cloud Ultimate Weapon megszerzése után ajánlja fel assz'm, és a végén egy feltupírozott Proud Clod az ellen... elõtte is csupa boss-méretû dög.
lifestreames varos: Mideel? Ott mar nekem csak egy krater van, nincs bolt. Akkor Containom se lesz. Meg Bahamut Zerom se, mivel ujratolteni se fogok. Na mindegy, esetleg ha ujra vegignyomom majd akkor.
BYe all
Aquli
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
az ok, switch cancel-re jöjj rá egyedül hogy melyik melyik, én pc-n játszottam. (menüben csak rállehet találni, vagy a doksiban le van írva)
Gelinkánál veszélyesebb (és nagyobb AP-s) tápolóhely nincs, szóval marad az. amúgy GP-t szerintem egyszerûbb játékokkal nyerni mint a cserés fickót vadászni...
kék huge meg azért nincs, mert nem szerezted meg. az a negyedik, és ha egyet is elrontasz a 4 lehetõségbõl már nem lesz meg. reload egy elõtte levõ save-et vagy restart. minden huge materia egyszeri lehetõség, vagy sikerül vagy nem. nincs újrapróba csak a save-load varázslattal.
60K AP nemsok, Cloudnak van egy 3X AP-s cucca, azzal meg egy kis tornával a KoTR-t is ki lehet (és érdemes) master-elni.
csak a chocobo lure hat 'csapatra' mint materia.
Ja es koszi hogy ilyen keso este is valaszoltal ! 😉
Aquli
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"