Final Fantasy 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Éppenséggel emulátorral tudsz játszani a ps-es verzióval is 😊

CSAK a Fradi

GoKu x
nem tudom h csinálhattam , eddig még soha nem fordult elõ iylesmi velem

GoKu x
thx a gyors választ erre soha nem jöttem volna rá

Seth
^o^ Te a Playstation verziót szedted le, nem a pc-st.

PSN ID.: Beegabor

GoKu x
amikor dt4-vel megnyitom az 1-2-3cd bármelyikjét akkor vmi rejtett mappa meg fájlok jönnek elõ meg vmi system ikon is. ha esetleg segít. pls help nagyon fontos lenne

GoKu x
ha még vki benéz errefele az mondja már meg hogyan kell elinditani a ff7-et,mivel letöltöttem és igy még nem találkoztam warezos gémmel. ha talán segit(Final Fantasy VII 3CDs -~mininova.org~-) ELÕRE is KÖCCE

dinomano
lehet, h. videokartya gondok...? Rééégi gém; sztem mar hardvergondja van...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Istencsászár
Felraktam az xp patchot, de ugyan ugy semmi. Nagy sötétség és csak annyi jön be hogy New game vagy Continue... rámegyek és nagy sötétség ismét. 5let?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sziasztok!

Nekem akkor fagy ki a játék amikor Cid-el elmenekülök a Tiny Bronco-n még az elsõ cd-n.

És tökmindegy hogy van e patch vagy nincs, kipróbáltam mindkét módon.

Nem tudna véletlenül egy mentést kûldeni valaki a földetérés utánra?

Elõre is köszi a segítséget.

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

engem is kivágott..
a két exe (eredeti-winxp patch) közül az egyikkel mûxik a chocobo race, a másikkal nem. szóval cseréld ki, játszd le a futamot, majd vissza. nekem így mûködött, asszem😊

Nem tudja vki megmondani, hogy miért vágja ki nekem a final VII-ben ott ahol a chocoboo versenynek kéne lennie? (Miután Barettel kiütöttem Dyne-t)
Sadun Tryst

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Tatyla
help ,valaki,kéne az FF7 PC-re...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sadun Tryst
a 7-eshez meg kell az xp patch.
a neten csak keress rá és megtalálod.

rorr
írd ki cd-re és megy! ez a 8-as

Checkerboy
Stiasztok lehet h már nem akutális a téma de azért próba szerencse
A letöltött verz megy müxik???? Mert tegnap lejött a FF8 és nem fogadta el az eggyes cd-t aztán sokan mondták h a hetes jobb most töltöm éppen.
Vmi crack kell hozzá vagy vmi?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Lacc
Sziasztok!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children elõzetesének az elejébõl levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen videót:

www.uniweb.hu/ff7

Szerintem nagyon ütõsre sikeredett!

maChina
Sziasztok!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children elõzetesének az elejébõl levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen videót:

www.uniweb.hu/ff7

maChina
Sziasztok!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children elõzetesének az elejébõl levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen található 55 MB-os videót:

www.uniweb.hu/ff7/ff7.avi

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

maChina
Sziasztok!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children elõzetesének az elejébõl levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen található 55 MB-os videót:

www.uniweb.hu/ff7/ff7.avi

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

maChina
Gnome
nallam is ugyan ezek a hibak...random fagyasok vannak benne...pedig felraktam az XP patchet is....egyebkent ha egy helyen folyamatosan fagy akkor nallam a reinstall segitett...
mar fejeznem be de idegesito hogy nemtudom mikorra jon a fagyas mert ugye ott nincs save pont csak save chrystal...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sadun Tryst
thx a helpet, win98 alatt meglett oldva a probléma, de most meg az a gáz, h akármit csinálok, cosmo canyonban beáll a játék, amikor felmegyek a csillagvizsgálóba a csapatommal. lehet ez meg a feltört verzió hibája? 😄
na mind1. akkor úgy tûnik mégcsak le kell szenvednem mind a 4 CD-t 😊

Az FF8 könnyû???? Jéézusom, mijen lehet a többi....a Tonberry king-et elég sokáig kell gyakni!!!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

rorr
torrentrõl tölthetõ egy platinum kiadás 1gb!xp kompatibilis és nem kell lemezt cserélgetni !szuper!
www.suprnova.org itt megtalálod!

barret
Nekem õ volt az ELSÕ!!! Mikor az intróban a kamera ráfordul Rinoára...Huh még most is kiráz a hideg😊)

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Ha' en soha meg csak hallani sem akkrok a 8-asrol. Az egyik legkonnyebb FF volt amitvel valaha is jacottam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
A 8 nekem jobban tetszett egy picivel! Jobb benne a harci rendszer,sokkal szebbek a videok. VII-nek lényegesen jobb a története,sokkal-sokkal több benne a titok. szebb a világtérkép. Nagyjából egál a két game! Mindkettõt négyszer toltam végig,és azóta sem találtam ilyen jó játékokat!!!

barret
Bit torrent.

Üdv, honnan tudnám az FF7et megszerezni? a 8at ismerem és teccet, de azt mondják a7es jobb

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Sephi
Jaja! Nekem ott volt gondom es a vegen amikor a sark fele megyek a vegso csatara.

De a patch megoldotta oket!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Pont a chocobo problémára van a patch. Próbáld meg felrakni.
Sadun Tryst
hi all!

sorry ha hülye kérdéssel fordulok felétek, de nem tudja valaki, h miért fagy be az ff 7 xp alatt? tudom vannak xp patch-ek ff7-re, de nekem feltört verzióm van. a játék megy, csak 1 résznél befagy. (chocobo race elõtt)
sõt, az is megtenné ha pont a chocobo race utáni mentést tudna adni, ami teljesen cheat mentes és megvan Yuffie is. 😊
thx a segítséget elõre is

Köszi Sephi!
Sephi
Nezzel be a konzolosok forumaba a FFVII2!!! topikba ott tuti tudnak segiteni 😊

Akár Ps-re is, de pc-re jobb lenne
Hi!
Nem tudja vki, honnan tudnám beszerezni a Final 7-et? Kéne mint állat!
Plz help me!!!
Davidus
Vagy jo a psx verzio is mac nyomom emuval😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Elkövettem azt a bûnt hogy még nem nyomtam vele😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Hú bazz ha már elõkerült a topic... Valaki nem tud FF7 PC verziohoz linket?😊

V9ykn8_TZL0

Wanted
Blaster: Ha kell a FF7, dobj meg egy maillal.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

barret
kellemes ünnepeket mindenkinek!

barret
psx-est nézzél.abban eredeti a zene.

Dzsini
PSX-en még talán beszerezhetõ, PC-s verzió anno is iggggencsak ritkaság volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
letöltést pedig tessék elfelejteni, egyrészt sokéves játék másrészt 4 cd, és nem létezik rip belõle.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
aljasság 1: a maxra tápolt (max speed, max intelligencia, Skategóriamax-os 2 arany szülõ gyermeke szintén maximumig pörgetve) chocobomnál átlagban 10%-al jobb a kis fekete dög 😊
hát igen, vannak ilyen egyszeri alkalmak ahol vagy megszerzed vagynem... elsõre nekem se volt meg minden... sõt volt össz 2 huge materiám 😊 aztán másodikra meg azóta megvolt mind a 4 :o)
final attack asszem Battle Square 'speciális' bunyójában... Cloud Ultimate Weapon megszerzése után ajánlja fel assz'm, és a végén egy feltupírozott Proud Clod az ellen... elõtte is csupa boss-méretû dög.

barret
természetesen a legfelsõ kategóriában...a fekete jól megy mi?

barret
hé!kicsúszunk az ablakból...

Aquli
Ma meg tapoltam, mindenkinek megvan a 9999/999 (mindekinek 2 master hp plus, meg egy master mp plus) Ma Battle Squareztem Clouddal, meg van az Omnislash, holnap (remelem) meglesz a W-Summon is. Final attack is battle squaren van ugye? de hol? Mert nem lehet megvenni ott mint a tobbi cuccot.
lifestreames varos: Mideel? Ott mar nekem csak egy krater van, nincs bolt. Akkor Containom se lesz. Meg Bahamut Zerom se, mivel ujratolteni se fogok. Na mindegy, esetleg ha ujra vegignyomom majd akkor.
BYe all
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Dzsini
contain a lifestream-es városban levõ boltban rohangáló kischocobotól lehet, és a green-fülemögött stratégia...
az ok, switch cancel-re jöjj rá egyedül hogy melyik melyik, én pc-n játszottam. (menüben csak rállehet találni, vagy a doksiban le van írva)
Gelinkánál veszélyesebb (és nagyobb AP-s) tápolóhely nincs, szóval marad az. amúgy GP-t szerintem egyszerûbb játékokkal nyerni mint a cserés fickót vadászni...
kék huge meg azért nincs, mert nem szerezted meg. az a negyedik, és ha egyet is elrontasz a 4 lehetõségbõl már nem lesz meg. reload egy elõtte levõ save-et vagy restart. minden huge materia egyszeri lehetõség, vagy sikerül vagy nem. nincs újrapróba csak a save-load varázslattal.
60K AP nemsok, Cloudnak van egy 3X AP-s cucca, azzal meg egy kis tornával a KoTR-t is ki lehet (és érdemes) master-elni.
csak a chocobo lure hat 'csapatra' mint materia.

Aquli
ugyerted hogy a materiak nem kapnak ap-t? az olyan fegyvereknel van, amelyiknel a growth nothing. A gond az volt csak, hogy nem vettem eszre, hogy az exp plus csak egy emberre hat. Egyebkent ertem a dolgokat. De meg mindig nem tom hogy hol tapoljak.

Ja es koszi hogy ilyen keso este is valaszoltal ! 😉
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"