Milyen idõ van felétek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
Nagy szemû zápor 3-4 perce és már vége is, hozott némi apró jeget - innen bentrõl legalábbis nagyon úgy festett.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

marsu
Hûvös, napos
vizes
Eddig EZT használtam, tudomásom szerint ez pontos (?) mivel az Országos Meteorológiai Intézet honlapja.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Molnibalage
A helyzet ugyanez itt most.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ZilogR
sziasztok! tud-e vki hivatalos oldalt, ahonnan hosszabb távú elõrejelzések letölthetõek kis hazánk különbözõ régióira? Pl.: 1 hónap/ 3 hónap/ fél év elõrejelzése, persze ez utóbbiak inkább a nagy átlagokról fog szólni.

Olyan kellene, ami mutat szép diagramokat, minimum-maximum átlagokkal, csapadék min-max görbékkel, stb...

Hasonlóan érdekelne, h tud-e vki jól üzemelõ meteorológiai szervert, ahonnan txt-ben vmilyen kódolással hozzáférhetõek nagyvárosok elmúlt és elõrejelzett idõjárási adatai, pl. 2 órás bontásban.

Elõre is köszönöm az infokat!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

marsu
Szépen süt a nap, és csiripelnek a madarak!!
vizes
ENGEM TE NE CSITTELJÉL LE B@ZDMEG!!! (Gondolkodj elõbb, ha nehéz akkor is)

Akkor mi értelme van, hogy beírjuk az aktuális idõjárást?
Egyébként meg: #4573 és #4586.
Nehéz????

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Gabesz amd64
mások se irják hogy hol!!!!!!!!!!!

szal

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

vizes
EMBER!!! HoL????

Gabesz amd64
köd

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

marsu
Hüvös
Punker
esik a hó.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Molnibalage
Kb. délután kettõig gyönyörû napsütés volt, aztán fél óra alatt olyan köd lett, hogy kb. 150 méterre, ha el lehet látni. Gusztustalan idõ a javából.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

w77d
elállt a hó :(

Punker
fagy és köd (Eger)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

w77d
XIV-ben is :)

vizes
Hatalmas pelyhekben hull a hó

Budapest XIII.

vizes
Pihenj! <#nevetes2>

Budapest 13.Elállt az esõ. (megyek sörért)

Punker
elállt a hó

marsu
Üröm, esik az esõ, de nem ónos!
Végre az ónosesõ és sok esõ után szépen esik a hóó!! Sajószögedrõl (BAZ megye)jelentkeztem!<#circling>

z99999
csend sötét és hideg, miskolc

Pszt.

vizes
Jég, fagy. Budapest

(sztem jó lenne ha mindenki beírná, hogy honnan postolt)

marsu
Ónos esõ esik!!! Tiszta jég minden!!
Punker
fagy erõs szél

Rockynhooo
érdekes volt a mai nap:
havas háztetõk, baromi hideg, tûzõ nap, és erõs szél, pocsolyák :\
így egybe finom xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

marsu
Nagyon hideg szél fúj!!!
Gabesz amd64
13 fok 1 órával ezelõtt

ZilogR
Pár centis hó és szerencsére megenyhült az idõ, most olvad. Tegnap és tegnapelõtt baszomhideg és méteres köd - Szarajevo

Süt a nap, lájtos idõ Bpn.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nagy hó van.

Törölt felhasználó
Itt tápiógyörgyén borús és minnyá esni fog 6 fok...
RoD
Kicsit hideg, de elviselhetõ

Helló, mi? ;-)

laci 700
1°C, és szakad a hó!:D

ZilogR
ja, Budapest... :P

ZilogR
persze megin nem írta oda senki, h nebraszkából ír, vagy mucsaröcsögérõl, vagy macilaci segge lyukából a sárgaszikla parkból, a qrva mindenit...

marsu
Szerintem annyi nem fog esni, de jó gondolat, én is bekészítem a kefét!!!
lippet
Szálingózik a hó.....:D
2fok, kis szél, teljesen borult, ködös

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

RelakS
Havzik...

Reggel lökdöshetem le a kocsiról :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

marsu
Esik a hó, és tõk jóó.
z99999
süt a nap, de szörnyû szelek járnak, és esõfelhõk közelednek

Pszt.

Punker
szikrázó napsütés, tegnap is így kezdte aztán délutánra hó esett.

ZilogR
látom, h a Véber Pisti mellé ki van írva, h "OMSz adatok" - mire a feleségem: "Országos Mentõszolgálat adatok???"

És tényleg: mindkettõnek ugyanaz a rövidítése... <#nemtudom> <#fejvakaras>

z99999
sötét és hideg, tökéletes idõ sg-zni^^

Pszt.

marsu
Esik!!!
Rage47
szép, napos
marsu
Szépen süt a nap.
szar

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

ZilogR
<#csodalk> kivülre szereltem egy ablakhõmérõt, reggel 8 tájban 11C és esik valami hideg sz@r, amit az erõs szél csapkod mindenhová

Eszméletlen jó az idõ,ma,csak 3X áztam el<#rinya> Még,jó,hogy a buszban fûtés volt,így megszáradtam...aztán amikor leszálltam ismét vizes lettem,ugye milyen meglepõ? <#crazya> Persze nálunk Szeged fele sûrûn szar az idõ,mivel itt van a "viharsarok",dehát még én is élek!!!