Milyen idõ van felétek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
15 fo körül, egész nap esik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

hétágra süt a nap -.-

dolgozom, haggy44

ZilogR
...no, csak nem lesz az idén õsz is...?!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

V43 1105
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

vizes
gyíkháááborúúúúúúúúúúúúúú!!! jeeeeee!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Timbo
Uramisten.. Te aztán tényleg egy nagyon csicska ember lehetsz.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Timbo
Hát ahogy elnéztem az SG-n a hozzászólásaid rá kell jönnöm, hogy tényleg sok a paraszt az Alföldön..

Rockynhooo
yoh sorry! csak nem kell lejáratni ezt az országrészt! mert még tényleg azt hiszik parasztok vagyunk xD

Timbo
Rájöhettél volna, hogy direkt írtam úgy ... De sajnos vannak még ilyen alulkultúrált egyének itt SG-n akiknek ez a lételemük, hogy a legkisebb dolgokba is belekössenek. További szép napot

Rockynhooo
látom megy a helyesírás!

Timbo
rohadt meleg xD 37 C°

Alfõd Szentes xD

vizes
Marha nagy szélvihar kezdõdött kb 10 perce...

Bp, 13. ker

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

V43 1105
Baszott nagy Cunami készülõdik <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

http://www.uvmeguru.com/uvme.php?r=296805

Az idõ egész jó, akár a kedvem. Ha tudni szeretnéd miért nézd meg a linket

BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága idõmet amivel foglalkozom:)

Brankley
Most, hogy már ma van az utolsó nap a Szigeten, egyre jobb idõ. És meleg. :S

Légy jó, légy hû Magyar!

Nekem, miután beírtam az esõt, olyan negyed óra alatt elállt, de míg esett, hûûûû.... nagyon nagy volt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

shaba23
Pest felõl jön a borulás, most kel át a Dunán :)
Punker
itt kb 5 percig esett pár csepp esõ meg 4-5 szem jég, amúgy semmi, kicsit dörgött az ég.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Atomkirályübercoolcsúcsszuper állat eeessõõõõ!!!!!!!!!!!!!!! Zuhog, szakad, villámlik, nagyokat dörög, mint az állat... áááá!!!!!<#idiota><#hehe><#eljen><#worship><#worship><#hawaii>.
Kívánom, hogy mindenkihez jusson el, aki akarja, hogy hûljön le a levegõ!<#eljen>
Mindez most még tart Bp-n.
Mármint az esõ.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Brankley
Mindjárt rámdõl az ablak. Sötét és hideg van. :D

Légy jó, légy hû Magyar!

vizes
Remek az idõ, 18-20 fok, és nem végre nem éget a nap. Bp.

DJ Skyline
17 fok, esõs! végre normális idõ van <#eljen>

Punker
esett kb 5 percig, semmit nem ért.....

Hajrá az esõhöz. Itt meg kitisztult az ég.

Rage47
viharfelhõ közeleg
Lájtos kis esõ Bp-n. Jól is jön ebben a melegben.
Bár nemtom ki nézte a Forma-1-t legutóbbb. Ott ugye Nürburgringen volt és szakadt az esõ, mint állat. Ez pedig Németországban volt. Anyukám szerint talán csütörtökre ide ér az az esõ is.
Jó lenne.

Brankley
Tökéletes! Na de majd a jövõhét... :D

Légy jó, légy hû Magyar!

nekem ez most zsíííííííííííííííííír (Bp)

Gabesz amd64
lol

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Pest: hûvös és szeles
valaki Berlinbõl? :)

BomBa

i robot
Itt Londonban mar megint egy hete esik az eso. 12fok van. szuper nyar!

vizes
Van itt valaki Tata, Tatabánya környékéröl? Most milyen az idõ arra?

Alig tudtam becsukni az ablakot, annyira hírtelen jött a nagy szél, felénk jég is esett (Esztergom).

Punker
most derült ki hogy letépett 1 vezetéket az utcában, nem fértek át alatta a buszok :)

Sziasztok!
Ma is tök jó az idõ, bár délután szintén várhatóak hasonló viharok, mint amilyenek tegnap voltak. Remélem megvárja még hazaérek. Félelmetes volt a tegnapi is, nem szívesen lennék olyankor az utcán.

Punker
itt is volt 1 gyenge vihar :(

Szabi84
veszprém, megérkezett a várva várt olág felhõ

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

vizes
Szélvihar, jégesõ, tombolnak az elemek. Budapest XIII. ker

Sland
kurvameleg, még mindig 34fok
nap sehol, csupa felhõ az egész ég, fúj a szél és olvadok...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

dante3
Nálunk is Székesfehérváron, beígért viharnak még szellõje sem ért ide!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DJ Skyline
k*rva meleg, így röviden és tömören

Sland
tyûûû esett a ébül az jég<#banplz>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Szabi84
Veszprém: Tök nagy k**b*tt nagy oláh felhõ

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sland
xv. kerben fekete az ég, villámlik mint a geci, dörög mint a rohadás, esõ egy csepp se...

ZilogR
háát, ma hegyelt volna a kiscsaj cickója (mindenki nagy örömére, persze...) <#finom>

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Breki33
Rohadt meleg... nem komálom én a nyarat, a tél jobb.

jointo
Süt a nap ezerrel és hasonló öltözetû lányok rohangálnak a környéken.. :)

Kmarha
Elég durva volt tegnap. Sütött a nap, olvadt a beton. Aztán jött egy kis szél. A távoli horizont mintha besötétült volna, de a nap még mindig az égen ragyog.

Aztán jöttek a villámok. Durva volt ahogy percek alatt a kék eget befalta a sötétszürke felhõtömeg. Aztán egy pillanat alatt elkezdett zuhogni. Nem csepegni, egyszerre zúdult le, mintha lavorból öntenék. Az egész kollégium az udvar ajtajánál trónolt és onnan bámult kifelé. Majd jött a jég.

Perc alatt az egész udvar viz alatt volt.

De legalább elviselhetõ lett a hõmérséklet. A szobába viszont még szellõztetés után is dög meleg volt.

Bolond idõ ez :)

Hja, és Székesfehérváron volt. Most megint meleg van, de ez legalább még az elviselhetõbb fajtából.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.