Milyen idõ van felétek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
dolgozom, haggy44
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Alfõd Szentes xD
Bp, 13. ker
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az idõ egész jó, akár a kedvem. Ha tudni szeretnéd miért nézd meg a linket
BF BC2: SabYan Irány a csatatér Ha már katona vagyok, legalább azzal töltsem a drága idõmet amivel foglalkozom:)
Légy jó, légy hû Magyar!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Kívánom, hogy mindenkihez jusson el, aki akarja, hogy hûljön le a levegõ!<#eljen>#eljen>
Mindez most még tart Bp-n.
Mármint az esõ.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Bár nemtom ki nézte a Forma-1-t legutóbbb. Ott ugye Nürburgringen volt és szakadt az esõ, mint állat. Ez pedig Németországban volt. Anyukám szerint talán csütörtökre ide ér az az esõ is.
Jó lenne.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
valaki Berlinbõl? :)
BomBa
Ma is tök jó az idõ, bár délután szintén várhatóak hasonló viharok, mint amilyenek tegnap voltak. Remélem megvárja még hazaérek. Félelmetes volt a tegnapi is, nem szívesen lennék olyankor az utcán.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nap sehol, csupa felhõ az egész ég, fúj a szél és olvadok...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Aztán jöttek a villámok. Durva volt ahogy percek alatt a kék eget befalta a sötétszürke felhõtömeg. Aztán egy pillanat alatt elkezdett zuhogni. Nem csepegni, egyszerre zúdult le, mintha lavorból öntenék. Az egész kollégium az udvar ajtajánál trónolt és onnan bámult kifelé. Majd jött a jég.
Perc alatt az egész udvar viz alatt volt.
De legalább elviselhetõ lett a hõmérséklet. A szobába viszont még szellõztetés után is dög meleg volt.
Bolond idõ ez :)
Hja, és Székesfehérváron volt. Most megint meleg van, de ez legalább még az elviselhetõbb fajtából.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.