Milyen idõ van felétek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"csak" 2 kilómétert futottam úgy hogy fák döltek ki melletem, meg "kis" ágakat fújt elém a vihar
a jégesõrõl már nem is beszélek
nagyon fáj a fülem ez a rohadt esõ belement
úgy fúj a szél majdnem elvitt
rohadt egy idõ van <#szomoru1>#szomoru1>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
homokvihar, estere esot mondanak!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Most szakadozik a felhõzet.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ahole sett a hó ott meg is maradt?
Légy jó, légy hû Magyar!
Amúgy már kezd hideg lenni...
Légy jó, légy hû Magyar!
Légy jó, légy hû Magyar!
Kicsivel erõsebb szél, mint máskor.
Gyanús jel, hogy senki nincs az utcákon, és nagy a vihar elõtti csend.
Szerintem pár órán belül olyan szélvihar lesz, hogy ihaj.
+zivatar.
Az állatok az ilyet megérzik. <#idiota>#idiota>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
szerintem meg pixit fel van fujva a dolog :)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!
Légy jó, légy hû Magyar!
és még mindig esik :D:D
GGMU