Pattanás(ok)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind1
nem akarom elkiabálni de 4 bogyó van hátra a 28db-os Tetralysalból és mintha javulna az arcom :) hihetetlen, de tényleg . csak ne csalódjak ebben is :(
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
csak kérdeztem ....
De tudod sokan mondtak már sokmindent. Hogy ez megy igy meg ugy használ mmint pl egy másik kenöcs v gyogyszer közbe szart se ért... AZért bocs h megmerem kérdezni .
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Igy oktober elején , közepén végre felirták a roát ... 2 napja szedem de végre örülök h mostmár visszafele kell számolni. Remélem használni fog ,Sztetek?:D
Mellette elkezdtem kondizni , mert kellett egy teljes belgyogyászati vizsgálat mert kicsit padlot fogtam a szakitás utáni idökben és vérképem is elég rossz lett='( De mostmár javulok kezdek normálisan enni söt...:D
És elkezdtem kidolgozni testem + hozzá már csak az arcom hiányzik='(
Szerintetek az is szép lesz és ha igen mennyi idö ????
Amit én ajánlani tudok, az a teljes allergia vizsgálat, belsõ szervi vizsgálat.
lehet emlékszik rám még valaki. én ajánlottam mindenkinek még anno a Sotret kúrát.
én 2008.október körül kezdtem el, és majd 7 hónapig szedtem. a végén azért hagytam abba mert szarrá szárította a számat. szép bõröm volt, egyszerûen csodaszép!
most viszont jönnek vissza, persze már nem olyan mértékben mint annó, csak 2-3 piros +1-2 nagyobb fajta. viszont ez engem rohadtul zavar.
elmentem bõrdokihoz, felírt egy TETRALYSAL nevû gyógyszert. (bár én Sotretet szerettem volna, de lebeszélt róla mondván ilyen csekély pattanásosság esetén nem kell az a rohadt erõs gyógyszer. mondtam ok, és felírta a Tetrát.
kérdésem a következõ: kinek használt ez? egyáltalán használt e valamit is? ebbe nem isotrexin van vagy mi, mint a sotretben. ebbe valami antibiotikum. és tartok tõle hogy lószart se ér :(
vélemény?
Pityu nyugi eltünik pár napon belül de randira ne menj vele:)
Daemon tanácsom a következö: Lehet kapni só szappant miután lemosod arcod utána dörzsöld át vele az arcod tudom fájni fog meg mintha a smirglit huzogatnád de ha megszárad utána naon kiszáritja:D és Patid se lesz igaz utcára ne menj ki meg puszit se adj:)
Volt hogy napi 3x mostam meg az arcom, de csak rosszabb lett a dolog, ugyanis mosas utan rettentöen kiszarad az arcom, es ez van akkor is ha clean n clear cuccal törlöm le, akar csak napi egyszer is, de par oraval kesöbb mintha vedekezne az arcom 2x annyi zsirt termel, és szinte csillog a bõröm.
Egyszerüen nem tudok mit tenni vele, meleg viz helyett gyakran mar hideget hasznalok arcmosashoz.
Ne ess kétségbe, ha nem randira mész a pattanásoddal. Nagyobb baj akkor nem történhet. :D
Úgy nézhet ki a pattanásod, mint néhány hete az enyém. Így festhet? http://www.infohiany.info/katasztrofa-pattanas-randi/
Már semmi nem látszik belõle, de azért érdemes utókezelésként egy mélytisztítást végezni kozmetikusnál.
Üdv: Balu Scene
Tegnap jelent meg rajtam, a homlokomon egy pattanás.
Nagyon mélyen van, és ha megnyomom fáj, de kinyomni nem tudom,mert nagyon mélyen van,és sok bõr van még felette.
Viszont olyan nagy, hogy látszik a homlokomon egy hatalmasnagy dudor miatta,mintha bevertem volna a fejem :S
Mit csináljak? Mennyi idõ amíg elmúlik?
Lécci segítsetek!
köszi elõre is!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tehát rossman, és mennyibe kerül? :D
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ráadásul nem csak a pattikra jó hanem erõsíti a körmöket és a hajat is.:)
Ha az elején nem is láttok változást tessék kitartóan szedni hátha hat. Nekem már az elején hatni kezdett, biztos függ attól is, hogy mennyire fészes a helyzet stb. Remélem tudtam segíteni! :)
hangyasav, szkorbinsav(E300-E304), tojásfehérje, tej, tejpor. Meg még egy jó pár növény, de azok felejtõsek a téma szempontjából.
De azért még gondolkodom egy második kúrán hogy olyan legyen mint a befejezést követõ 3-4 hónapba :) aki nem éli át nem tudja milyen ez hogy öröm volt reggel felkelni simán vízzel arcmosás kész nincs egy féltonna újabb itt ott , nagy önbizalmat tud adni meg sokat javít az ember hangulatán utána már csak azért is megéri.
Mondjuk eleinte romolhat az arc közbe nekem legalábbis elsõ 2 hónapba rémessé vált, de aztán javult és eltûntek.
Akkor kiprobálom majd a borotválkozási utáni szereket amiket irtál
Már várom szeptember elejét :D de nem a suli miatt=/XD
Jah és nagyon száradt az arcod? Kented valamivel vagy hagytad szimplán?
Borotválkozás után meg körömvirág krém vagy zselé, a naturlandos. Nekem bevált, arcszeszt meg hasonló kozmetikai szirszarokat kerülöm távolról.
Barátnõmtõl kérdezem mindig hogy milyen az arcom mondja h szép tiszta ö nem lát semmit erre én :de lol most néztem magam a tükörbe és láttam hogy teli vagyok közelröl kis apro pöttyökkel nem pattanások csak kis pöttyök és ha azokat is kinyomom akkor ilyen cérna vékony szerü fehér cucc jön ki belöle =/
Nem baj .Agusztus(szeptember)de várom már:D de lehet h a karácsonyt méginkább . Milyen jó lenne már ugy felkelni hogy érzem nem gáz a fejem és nem kell lehajtanom a fejem + nem kell elfordulnom ha jön velem valaki szembe:)
Köszi red megint csak a választ:D Bizom benned^^
BlackWolf: valahogy én sem hinném, hogy utó/mellék hatása, inkább csak még nem hagyja rendesen kijönni õket, vagy csak ilyen enyhék. Augusztus végén minden bizonnyal belekezdek még egy kúrába. Ismerek/ismertem olyan embereket akik egész életükbe szartak a higiéniára, nem mostak kezet stb. és baba arcuk volt. Én sok éves tapasztalatból annyit tudok mondani, hogy vagy valami belsõ probléma, gyulladás, vagy hormonális.
Az ilyen nagyobb patik ami olyan h nem látszodik de ilyen csomos az egész az is eltünik ugye? mert azok nagyon tudnak fájni =(
Remélem ha szeptemberbe elkezdem karácsonyra jó lesz:)
Köszi a válaszokat még1szer:)
Na ezt jó hogy leírtad, elõrébb vagyok, akkor ezek szerint lehet ez is a roa utóhatása? Vagy annyira "lecsillapította" a pattanásokat, hogy nagyon nehezen jönne ki és csak ilyen gyulladt foltok jelentkeznek? Mert ha ezek nem lennének, az igazi pattanások olyan elenyészõek, hogy ügyet sem vetek rá amikor kijön egy.
megéri bõr száj szárazságra készülj és fejfájásra ha szeded.
Szóval én azt mondom mindenképpen vágj bele, igyál rengeteg vizet, meg figyelj oda a szárazságra. Nekem így több mint 1 év abbahagyása után kb. 80%-os javulás lett az eredménye. Kivizsgáltatom magam, aztán ha nem találok mást ami miatt ezek a kiütések, pattanás szerû szarságok jönnek, szeptemberben én is bele vágok egy újabb kúrába.
am engem megint lefog baxni a doki mert ma fogyott el a cucc és nem mentem vérvételre és csak jövõhét hétfõn tok menni dokihoz szal addig nem szedem és már 2x bax le emiatt :D
De sajnos a bördoki nyárra nem irja fel hanem majd szeptemberbe mert nyár ugye napss elvileg fénytöl olykor ovakodni kell sebaj még 3 honap .
Nekem annyira nem vészes az arcom valamikor full nincs egy patim se de valamikor kijön vagy 10 db egyszerre:D szal ezt nem értem és vannak ilyen kis görcsök is néha amik nem látszodnak csak pirosak de fájni tudnak rendesen :)Még több tapasztalatot szeretnék roasoktol:) szal várom válaszokat:D
Én is már 5 éve szenvedek ezekkel a dögökkel:). Kiprobáltam én is nagyon sok mindent kenöcsöt , pattanás szárito dolgokat de bekell valjam nem segitett szinte semmit . Tehát a kérdésem most a Roaccutanosok-hoz szol: Mennyit javult a börötök? Voltak e közbe illetve utána valami hatásai? máj károsodás stb re gondolok .
A leállás után milyen lett az arcotok? Jöttek azota ki ujjabb patik?
Légyszives válaszoljatok elõre is köszönöm:)
amúgy cink+E vitamin ( napi 1-1 tabletta) nem károsít, és nekem mintha kezdene helyre állni az arcom..
#2052: E vitamin elõsegíti a bõr gyógyulásást.. bõvebben itt olvasgass..
Valaki volt már valamilyen kezelésen, amivel a pattanások után visszamaradt foltokat halványították?
Milyen lett az eredménye?
Lehet napozni ezekkel a foltokkal?
Elõre is köszönöm a választ! :)
Jövõhéten bõrgyógyász, nem akarom hogy az legyen mint múlt nyáron. Már tök szépen elhalványultak a hegek is, aztán most 1-2 kis köcsög belerondított ...
ma kezdtem el szedni a Sotretet 70-73 kg között szoktam ugrálni napi 30mg-ot írt fel
Bocs a hosszú offért.
http://food-detective.hu/