Linkin Park
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amit bánok, hogy a Hunting Partyt mellőzik, 2 első album után nekem az a 3. kedvencem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.05.25. 13:38:28
Elsore nekem kicsit tul muveszi :)
Regards,
Az üvöltést én is megfigyeltem, és csodálkozom is rajta, mert eddig úgy voltam vele, hogy biztosan tudatosan volt kevesebb az utóbbi idõben, mert azért Chesternek sincsenek acélsodronyból a hangszalagjai. Vagy tudja a fene honnan jönnek azok a hangok :D Szóval pl egy lemezbemutató koncerten érdekes lesz ennyi számot végigüvölteni, de nyilván õk tudják mit bír. Mindenesetre én jobban örülök ennek :)
Living Things-en szerintem a Lost in the Echo is jó, meg az In My Remains. Persze, egyik sem nagy eresztés, de nem vészes. Ami még a Hunting Party-ban feltûnt, hogy Chester 2x annyit üvöltözik, mint az utóbbi idõben, pl Keys to the Kingdom, War, Rebellion, A Line in the Sand, de még a Guilty All The Same-ben és az Until it's Gone-ban is. Ez már majdnem annyi üvöltözõs szám, mint amennyi az elsõ 2 albumon volt, de még felteszem azt is, hogy a Keys to the Kingdom hangzásban durvább bármelyik HT/Meteora számnál.
Sejtettem, hogy változni fog a véleményed, egy meghallgatás után sosem szabad komoly konklúziót vonni :)
A Thousand Suns azért volt jó, mert egy kerek egész volt a lemez, és szólt valamirõl, volt egy különleges stílusa. Ha egyben meghallgattad a töltelékszámok is értelmet kaptak. Volt 1-2 gyengébb szám rajta, de volt érdekes próbálkozás, mint törzsi dobokkal, és arab stílussal operáló When They Come For Me például, ami nagyon tetszett.
Második hallgatásra a Hunting Party-ról is jobb a véleményem, jó album lett, de nem kiemelkedõ, Living Things színvonal, kicsit agresszívebb hangszereléssel, vokállal.
Line in The Sand szintén remek szám lett. Tetszik a visszatérõ lassú rész, és a refrén is, meg a mondanivalója is jó.
Keys To The Kingdom
Így elsõre bejön, bár az elején nem tetszik az a huszon pár másodperc...
All For Nothing
Azért én nem vagyok ilyen kritikus. Szerintem nem rossz szám, de valóban nem sikerült linkin parkosra.
Guilty All The Same
Nekem egyik kedvencem az albumról, sokan fanyalognak a Rakimos rész miatt, de nekem még az is elfér benne. Bár lehet csak azért vagyok ezen a véleményen, mert ez volt az elsõ szám, amit pár hónapja kidobtak a nyilvánosságnak, és sok év után nekem az elsõ volt, amirõl a az elsõ két album jutott eszembe.
The Summoning
Hát ilyen töltelék mindig van, nem tudom mire jó, de egy kattintás továbbmenni.
War
Nagyon nem tudok mit mondani. Nekem túl punkosra sikeredett, de nem tragédia. Nem lóg le a lemezrõl.
Wastelands
Itt eléggé ellentétes véleményen vagyunk. Most szövegtõl eltekintve tetszetõs az egész szám, egyik legjobb az albumon.
Until It's Gone
Nagyon eltalálták ezt a számot is, nem tudok belekötni sehol sem. Amit mondasz, abban van igazság, de nyilván nem árt nekik sem egy olyan szám, amit több embernek el lehet adni.
Rebellion
Nem élek a te kifejezéseddel, de valóban brutál jó.
Mark The Graves
Nagyon tetszik ahogy elindul a történet, de aztán a vokál az elején hazavágja a számot.
Drawbar
Hmmmmm.... mikor megláttam, hogy Tom Morello, akkor azt vártam, hogy ütni fog, de nagyot. Hát ehhez képest nekem ez a legnagyobb WTF???
Final Masquerade
Nekem közel sem fénypont. Kellemes szám, jól esik a fülemnek, de összességében elég lagymatagra sikerült.
A Line In The Sand
Néhol ismerõs elemeket vélek felfedezni, de ettõl függetlenül méltó zárása a lemeznek, nagyon rendben van ez is.
Összességében boldog vagyok. Az elõzõ 3 albumról nekem csak néhány szám lett kedvenc, itt viszont szinte mindet szeretem már elsõ hallgatásra, nem kell emésztgetni napokig, mint az elmúlt években. Nálam egy lapon van ez a lemez a Meteoraval és a Hybryd Theoryval. Végre.
A Thousand Suns-t remélem csakk viccnek szántad :D Az volt a banda mélypontja (bár nem véletlenül).
Keys to the Kingdom
Nem rossz, az üvöltözõs refrén azért ott van, egyetlen negatívum, hogy a torzítás gagyi szerintem, emiatt a hangzás olyan lesz, mintha komolyan egy ezer éves laptopból szólna a zene.
All For Nothing
WTF?! Ezt nem is fogadom el Linkin Park számnak, mi az, hogy ez a Page akárki énekli?! Kurva gyenge, amin még Mike részei sem segítenek.
Guilty All The Same
Alapjában véve nem rossz, dallamos, jó a gitár, a refrén is, csak az a Rakim ne lenne. Hót gyenge miatta a bridge, nem tudom ezt miért így csinálták meg...
The Summoning
Értelmetlen, és szerintem felesleges, meg úgy igazából dallam sincs benne...
War
Chester ordítása nem rossz, de ez is mintha túl lenne effektezve, így összességében a gagyiság látszatát kelti.
Wastelands
Nem tetszik. Szöveg fantáziátlan szvsz, ahogy a dallam is, és a raprészek meg kínosak. Az album mélypontja.
Until it's Gone
Nem rossz, de ez olyan mainstream tilitoli popszám nagyjából. Hallgatható, de semmi extra.
Rebellion
Az album fénypontja, a hangzás végre normális (ehhez ugye egy másik együttes gitárosa kellett... LOL), a refrén is jó, szóval tetszik.
Mark The Graves
Hangzásra jó, helyenként ugyan zörgõs, de az alappal nagy baj nincs. Mégis kicsit felemás, mert a vokál tinglitangli a jó alaphoz képest... Nem értem ezeket a srácokat manapság komolyan mondom.
Final Masquerade
Na a másik fénypont az albumon, szerintem jól sikerült, az alap is rendben van itt is meg a vokál is.
Hát nagyon felemás összességében az új album, még 1-2 számot kihagytam, azokra lehet majd még késõbb visszatérek.
Ennél még a Thousand Suns is jobban tetszett, de komolyan.... :D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Regards,
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Setlist: Notes:
01. A Place For My Head Long Intro; Ext. Outro
02. Given Up Ext. Outro w/ Extra Note
03. Faint Ext. Outro
04. With You 2012 Ext. Intro; Ext. Scratch Outro
05. Runaway
06. From The Inside Ext. Intro
07. Somewhere I Belong 2012 Ext. Intro
08. Numb
09. LIES GREED MISERY Live Debut
10. Points Of Authority
11. Waiting For The End Apaches Intro w/ 'Until It Breaks' rap; Ext. Outro
12. Breaking The Habit
13. LOATR/SOTD/Iridescent Ballad Medley
14. The Catalyst
15. BURN IT DOWN
16. What I've Done
17. Crawling
18. New Divide
19. In The End
20. Bleed It Out Ext. Intro; Ext. Bridge w/ Beastie Boys 'Sabotage'; Ext. Outro
21. Papercut
22. One Step Closer Ext. Outro
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU