Linkin Park
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg ott 3órára van kiirva a koncert, bár lehet hgoy abba a dedikálgatás is benne van.
kokesz
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
régi nagy kedvenc
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
A nyomorék MTv azért ezt a számot meg még párat nem adott le
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Chester: 3 évvel ezelõtt rájöttem: nem akarok üvölteni többé. Azon a ponton mind úgy voltunk vele, hogy “ha tovább csinálom ezt, akkor egész hátralevõ életemben ezt fogom csinálni”. Apa vagyok. Az inspirál, hogy úgy is énekeljek. 20 évesen azt mondtam volna neked, hogy “utálom a Beatlest. Nincs az az Isten, hogy azt hallgassam”. Most azt mondanám imádom a Beatlest és nem is jöttem rá, amíg 27 nem lettem. “Ó, ez az, amirõl mindenki beszél”. Különös volt.
Mike: Néhány nagyszerû banda és nagyszerû elõadó is azért váltott, mert úgy érezték, hogy valami újra van szükségük. Talán van értelme annak, hogy számunkra ez a pillanat lehetne az, amikor belekezdünk a banda lehetséges jövõjébe, ami ez elõtt az album elõtt nem is létezett.
innen
"Chester: 3 évvel ezelõtt rájöttem: nem akarok üvölteni többé. Azon a ponton mind úgy voltunk vele, hogy “ha tovább csinálom ezt, akkor egész hátralevõ életemben ezt fogom csinálni”. Apa vagyok. Az inspirál, hogy úgy is énekeljek. 20 évesen azt mondtam volna neked, hogy “utálom a Beatlest. Nincs az az Isten, hogy azt hallgassam”. Most azt mondanám imádom a Beatlest és nem is jöttem rá, amíg 27 nem lettem. “Ó, ez az, amirõl mindenki beszél”. Különös volt."
egyebkent sem ertem. a gyereke nyilvan nem fog kijarni a koncertjeire. ha pedig kesobb felno es erdekli, akkor vissza tudja nezni a jo kis regi orditos koncerteket is.
szoval en sem ertem ezt az osszefuggest. sok rockstarnak van felnott/tini gyereke mar, es horognek koncerten mint az allat, nincs abban semmi szegyellnivalo. sot.
Nem én találtam ki sötétbarom... túl sok fantázia nem kell ahhoz, hogy észrevegyük mi az összefüggés, bár lehet ez neked meghaladja a képességeidet:D Nem akarok flame-t indítani:) szal inkább olvass utána.
Ez az album teljesen más mûfaj mint a HT és a Meteora, ergo nincs értelme összehasonlítani.
Hát ez esküszöm bazdmeg az évszázad összefüggése. :DASD?:_SAD:_
mellesleg akik szerint ezekkel a számokkal egy szinten vannak az új albumon lévõk, az hazudik.
Amúgy aki arra az üvöltözõs Chester-re vágyik, ajánlom a Greydaze-t. Én is elég sûrûn elõveszem.
Exemmel lelkiztem egyet majd ezután úgy gondoltam hallgassuk végig az új LP albumot és valahogy azóta annyira ráhangolódtam hogy csak ezt hallgatom nah jó nem csak ezt de nagyészben ezt és nekem is a When they come for me a kedvenc <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
de egyébként óriási csalódás...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Továbbmegyek. SZAR. :DDD És nem, nem vártam se numetalt, se zúzást, a catalyst alapján valami egészen újszerûen faszára számítottam, de hát ez borzalom. Igazából egybõl a burning in the skies baszta ki a biztosítékot.. Van egy négynegyed, zongora, meg nyál. Mint valami kibaszott BSB szám. :/// A catalyst meg a wretches vállalható. Többit még meghallgatom, de most nagyon irritált lettem ettõl, úgyhogy majd késõbb.