Linkin Park

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
hát ez még csak nem is langyos :l
habár nemtudom mire számítottam, ha már a MTM se tetszett annyira.

teljesen elmainstreamesedett zenekar, amit persze ki tudnak használni, hisz a világ egyik legjobban eladható bandájáról van szó.
hallgassa aki szereti.

Meteora, Hybrid Theory ftw \m/

Pain is inevitable. Suffering is optional.

lolSL

az tény hogy szokatlan de szerintem jó
jetblack
Van ami tetszik de nagyon szokatlan az egész

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Gurren
a MTM után már csak 2-3 hallgathatóbb számot vártam, de hiába.

Mármint vannak rajta olyan számok amik bejönnek ?
DE teszik?
jetblack
Én eddig 10x-er hallgattam végig az albumot az ágyamon végigfeküdve úgy ellazulva és csak a zenére öszpontosítva de valahogy ez számomra nem olyan élvezhetõ mint pl az MTM de aláírom lehet velem van a baj

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

miért mit vártál? zúzós nu metált? aki követi az lp-s híreket az már tudta hogy nem olyan lesz a lemez hanem sokkal másabb amúgy ezen a lemezen sokkal több a rapp mint az MTm-en volt is ITT IS VAN GITÁR CSAK NEM FÕSZERPBEN
Gurren
de nem akarom ötször végighallgatni, mert nem élvezem.

szerintem jó az album de mielõtt véleményt mondasz legalább 5x végigkel halgatni az albumot szerintem ez is legalább olyan jó mint anno az MTm volt
jetblack
Lehet velem van a baj de én elég sok számba ürességet érzek csak amikor megjelent a(z) MTM akkor kb zenei orgazmusom volt ugyanez volt a többi lemeznél is de most ez valahogy elmarad lehet hogy kicsit jobban át kéne lényegülnöm a lemezhez

5c0rp330n
hat, qrvara erdekes, az biztos. de nem mondanam egyertelmuen rossznak, inkabb kiserletiesnek, es egyedulallonak, van egy furcsa hangulata az egesznek. aki egy ujabb HT-t vagy Meteora-t vart volna toluk es az MTM-et tul mas iranyvonalunak talalta, az erre nemtom mit fog mondani. valoszinuleg csak annyit, hogy fura es/vagy szar, amit mar hallottam parszor 😊

Gurren
na, végighallgattam. az egyetlen értékelhetõ szám a The Messenger. azt megtartom, többi shift+delete.

AntiHero
Érdekes album..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Gurren
nekem egy egészen más jelzõ jutott eszembe, de inkább nem írom le, mert nekem ugrik a sok fanboj 😞

háááát érdekes ez az új album...
mintha prodigy lenne 😄
ez most komoly? 😮
ez kurvajó
5c0rp330n
jó a klip, javított egy kicsit a véleményemen a számról 😄
Bulykin
jaja, mondjuk nekem a szám is tetszik, fõleg Mike<#eljen>
de azért nem mondom hogy nem lett volna jó legalább a végére egy kicsit(nagyon) zúzós rész

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Gurren
legalább a klipje jó, de az kurvára <#eljen>

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Gurren
kezdek végleg lemondani a linkin parkról 😞

FSpofon

Arab money

FSpofon
na erre meg törlik..

Arab money

FSpofon

Arab money

itt van egy jó dnb mix az új számra.
impulsecreator jobban bejön mint az eredeti

Gurren
ez egy trágya.

Tyia
Szép Napot!

"Csendes", lassú (és más..) zene kedvelõként, nagyra értékelem a piano verziokat...is.
<#eljen>

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

lpmaskmancick
A teljes dal nincs már meg valakinek, igaz hogy holnap jön ki, de jó lenne elõbb hallani. 😄

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Catalyst klipp!!

Linkin Park Catalyst

5c0rp330n
ugyanitt elvileg mar az albumborito van. azt hittem az elmosodas ki fog meg tisztulni, de elvileg nem fog..

5c0rp330n
valami keszulodik 😊
szept14-en jon A Thousand Suns (ezt mondjuk regota tudni mar)

hááát, nem egy nagy eresztés, de egynek elmegy
AntiHero
Nekem tetszik.

Doddy a düdõ
ez egy tök semmilyen szám.

AntiHero

na ez jó 😄
Bulykin
lulz

teljesen jó
Bulykin
<#eljen>

LPKENJI
?

LPKENJI
új album mikorra várható

Doddy a düdõ
nem rossz szám ez

AntiHero

Doddy a düdõ
vki nem tudja hogy honnan tudnám letölteni vagy interneten emgnézni a Numb címû dal zongora kottáját?
elõre is köszi