Szerintem sokkal jobb, ha otthon eszel valami egészségesebbet, mint a McDonald's-ban hízlalóbbat és egészségtelenebbet! Én évente kb. 2-3-szor járok a Mekibe és akkor is csak hambit eszek. Hát ennyi lenne az én tanácsom...
Máshol jobb csirkét kapsz? Nekem kiváló a szaglásom de nem érzek ilyen szagot.
Ez egy nagyon régi dolog, amit idõrõl idõre felfúj a média. Az a gond az egészben, hogy pontosan ugyanez a helyzet bármelyik étterem csirkéjével vagy otthon a konyhában. Ha túlságosan megsütik az ételt, a húst, a krumplit, a barnára-feketére sült rész tele van káros anyagokkal, akár McDonalds, akár Mari néni csinálta.
Gondolom, ezekre gondol: ízfokozók (pl. nátrium-glutamát), aromák, színezékek, tartósítószerek, állagjavítók, stb. Ezek mind terhelik a szervezetet, allergiára hajlamosoknál növelik az allergiák kialakulásának esélyét. (De ki nem hajlamos manapság már, pont ilyenek miatt?) De sajnos ezek nem csak gyorséttermi kajákban vannak benne, hanem nagyon sokmindenben. És miért? Mert amúgy ehetetlen ipari termékek.
Engem nem érdekel, hogy milyen anyagok vannak benne. Eddig is kajáltam mekiben, ezután is fogok.
Már nincs... Volt egy csomó helyen, aztán megszûnt. Pedig milyen poén volt a Móriczról hazafelé gyalogolva az Ecseri úti metró megállónál télen, mínusz 20 fokban csípõs csirke szendvicset venni, és úgy ballagni tovább haza éjjel 2-3 óra körül :) Az éjjeli járat meg csak a lusta embereknek van :) Ami még hiányzik, az a Donkin Donuts, abból is a mogyoróval leszórt áfonyalekváros fánk. Nekem csak az hiányzik. Meg a csípõs csirke szendvics :)
"Az, hogy mindenfele mesterseges szart hasznalnalnak ezek a gyorsetterem lancok, eddig sem volt titok."
Tényleg csak kötekedni akarok a -szerintem- vacak indoklás miatt - hoznál fel erre a kijelentésre példát, azon kívül, hogy "egyszer olvastam a haver gépén"?
Egyébként pedig menj végig egyre több magyar iskolában, vagy az utcákon. Hány meg hány fiatal lány teszi mindenki számára tisztán láthatóvá hurkáit, egyre növekvõ hátsóját a mini pólókban és bálnafarkat mutogató nadrágban? Nálunk is terjed, mi se fogjuk megúszni, ahogy nyugat-európa sem úszta meg. Csak egyszerûbb megint leírni, hogy "amerikai, angliai". McStupid.
legközelebb majd az derül ki hogy az olajban sült csirke "nyomokban földimogyorót tartalmazhat"
A lenyegre megint nem figyel senki, csak nyafogas megy: "ez az anyag a sültcsirke túlzott mértékû, olajban történt sütésekor keletkezhet."
Az, hogy mindenfele mesterseges szart hasznalnalnak ezek a gyorsetterem lancok, eddig sem volt titok. Az sem titok, hogy egyes mesterseges alapanyagok genmutaciot okoznak az emberi szervezetben, eleg csak vegigsetalni egy amerikai, angliai utcan, iskolaban. Extrem kover emberek, gyerekek mindenutt. A rak drasztikus mertekben terjed, csak Angliaban 81%-kal nott a mellrakosok szama az elmult 10 evben.
Nehogy valaki azt mondja, hogy a TV mast mond! Igen, tudjuk.
El kene gondolkodni az embereknek, hogy a modernkori "mindegy mit eszek csak meno legyen" agymosas a fontosabb, vagy a hosszu elet es az egeszseg.
Pöstbe volt wendy's de bezárt. Amúgy tulajdonképpen minden anyag rákkeltõ lehet (lásd C vitamin) ha túl nagy a dózis. Sõt akár egy kanál vízben is meg lehet fulladni, ha lenyomják az ember torkán (a kanállal együtt :))
Sok untakozó amerikai újabb hisztije. Én meg beperelem az evolóciót mert az ez ember halandó!
Tehát a Wendy's-nél oké minden ...kár h nálunk az még nincs...
Ez kabaré. Szerintem nem patkányokon kell kisérletezni, hanem majmokon, mert a génállományuk lényegében megegyezik a mienkkel és akkor nyissák ki a csipájukat. Meg egyszerûen hihetetlen. Lassan semmit nem ehet az ember, mert egy pár okos ember kitalálja hogy ez meg az rákkeltõ, és az emberek meg dögöljenek éhen. Erre megy ki a játék sajna.
Lassan már odajut a társadalom, h semmit sem ehetünk meg õgy, h ne mérgezne.. ez van :P
Na most már tényleg elég. Ha nyersen eszem a húst galandférges lehetek + ezer+1 vírust összeszedhetek. Ha átsütöm akkor meg prosztatarák...