Most ettem Maggi Tavaszi Krém Leves-t, és nagyon nyamm, nyamm vót :P:P
haddenem? :D az uj sikerfilm: Mistery of the pizza box
egyebkent vannak kifejezetten finom, es elerheto aru (6-700 ft) rendelheto kajak, amik nem pizzak mondjuk jo helyet meg nem talaltam, ahogy tenyleg finomat sutnek/foznek, de az mas teszta
de ha rendesen beleallitjak 1 frissen sult pizzaba, hogy borul fejre?! max eldol 1 picit oldalra, de keptelenseg, hogy fejreessen, nagyon helye se lenne forogni, merhat nem tul magas a pizzasdoboz
tapasztalatom szerint kulon kerni kell, hogy szeleteljek mar fel, maskulonben nem teszik meg masik, amit imadok: tesznek ugye a pizza kozepebe egy ilyen 3 "labu" muanyag cuccot, hogy a pizzasdoboz teteje ne erjen hozza a pizza tetejehez namost ezt rendszeresen forditva teszik bele, hogy a labak kiallnak a pizzabol, a "teteje" meg bele van sutve a pizzaba IMADOM ! :D instant pizza NAGYON rossz, annyibol mar millioszor finomabb instant kajakat lehet venni szerintem
Valaki tudja esetleg a mögöttes okát annak, hogy miért nem képesek a rendelt pizzát felszeletelve kihozni? Már rendeltem jópár helyrõl itt Bp-n, de sohasem hozták ki szeletelve.
Én a Chilis babot (szószt) szoktam felturbózni, vágok bele egy kis vöröshagymát, csípõs kolbászt. Azt általában elég egyszerû megcsinálni. Egyszer egy ismerõstõl kaptunk egy kis Tabaccho szószt, abból is pár cseppescske és nagyon tuti lett a zacskós csiliszósz! Ajánlom mindenkinek :).
Hát egyszer ettem ilyet extrák nélkül és borzalmas volt. :C Még van belõle kettõ, de nem merem megcsinálni. :)
Én is jobban szeretek rendelni, ott a netpincer.hu, van is benne egy olyan pizzéria ami itt van 2 utcával arrébb, úgyhogy rögtön hozzák is :)
A mirelit pizzának általában borzalmas a tésztája, vagy túl ropogós, vagy olyan mint a paplan. És hát a feltéttel se nagyon rakják meg... Viszont a mirelit lasagne nem szokott rossz lenni, olyat szoktam néha tömni.
nemtudom azt is régen edtem régen nem volt rossz...
sajnos mostanába csak azt a dobozos pudingnak nevezett nemtommit szoktam venni mert mindneoh jó olcsó... tetején tejszinhab, van csokis meg vaniliás..bár mindig veszek egy halommal:D:D:D de köze sincs ahoz amit én fõzök:)
puding...ah... Pohárba beleöntv,e kihûlve és kinalazni:D
am régeben tényleg jobbak voltak:(
meg van a fõzés nélküldi puding. csak fel kell tejbe rázni, és kész is:D
Amúgy nem aem akarok reklámot, de a Don Pepenek van egy ilyen mézes-szezámmagos csirkesültje rízzsel, meg édessvanyúval, na az baromi finom, és valami 750 forint.
Ezek az istant kajákkal vigyázni kell, mert baromi finomak, viszont úgy teleszórják mindenféle szarral, hogy szétmarja a beledet.
Amúgy én inkább rendelek, minthogy ilyet egyek. Néha szoktam pudingot csinálni, de az is egyre szarabb ízben. Mirelit pizzák még tûrhetõek, de azok sem érnek fel egy rendelt pizzával. Annyival nem is drágább. Kb 600 forint egy mirelit pizza + ugye energia, meg figyelni is kell, hogy ne égjen oda, kb 28 centis csak... Míg ha rendelsz kijön egy 1esbõl kb, és sokkal finomabb, nagyobb.
Meg azért mégis inkább eszik az ember sütõben készült kaját, mint lombikban készûltet :P
Sajtosnál ez még mûködik de csirkénél ez a képzettársitás már valahogy nem :P
Na ja, nyilván keverni kell a dolgot, és persze forrásban levõ vizben, de épp ez a baj, hogy igy is állandóan összecsomósodik egy része, és rátapad a bögre aljára (és igen, krémleves). Még akkor is, ha õrülten keveri az ember. Ha porra öntöm a forróvizet, akkor meg pláne az aljára ragad :D
A smack az tényleg frankó, ott nincsenek ilyen problémák
instant sajtos krémleves, nyámm. mega csirkés is jó...
amúgy a sajtosba én kifejezetten szerettem ha össze van csomósodva:D ahogy eLOLvada számba, és oyan mintha igazi sajt lenne:D
plusz volt mikor azt a mikrós pizzát vettem sokat, mikro, 2 perc, és kész a pizza:D igaz ez annyir anem instant mert nem kell rá víz:D
Nem mindegyik finom,de egy kis bacon+sajt rá dögivel és már ehetõ! [img]http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/essen___trinken/4[1].gif[/img]
Ha nincs benne csomósodás gátló adalék, akkor úgy csináld, hogy elõször a levesport öntöd a tálba, majd rá a forró vizet, vagy pedig folyamatos kevergetés mellett lassan öntöd bele a levesport.
Pont a puritánsága miatt szoktam felturbózni egy kicsit a Smackjeimet.
A fûszer elõtt rakok bele thai curry-t, egy kicsike fokhagymás chiliszószt, kevéske szójaszószt, a vége felé beleszórok egy kis kókusztejport, jól összefõzöm a tésztával, hagyom egy-két percet hûlni és belerakok egy vagy kettõ tojássárgáját, majd jól összekeverem. Megszórom összevágott póréhagymával és kész is.
Bár még így is mérföldekre van az igazi ramentõl, de mennyei végeredmény.
Az én szememben az instant leves: Vifon, Smack levesek. Ezek nagyon egyszerûek és elképesztõ finomak
dobozos kaja rox, fõleg a dobozos sör:DDD
amúgy gyorsrízs instant kaja? ahhoz is csk forró víz kell:)
Ha a bögrés krémlevesekre gondolsz, akkor egybõl el kell kezdeni, és jó sokáig keverd A másik, meg hogy már szinte forrásban lévõ vízbe rakd (kicsit többe mehet mint az elõírt, úgyis erõsen párolog)
Remélem nincs hasonló topik ebben a témakörben, mert ezt lehet kismillióféleképpen írni.
Elsõként egy égetõ problémáról kérdezném a nálam tapasztaltabbakat, mégpedig arról hogy a bánatba lehet hogy beleszórni a levesport a forróvízbe, hogy ne csomósodjon össze, hogy az istennek se olvadjon el rendesen? Olyan ez az instant leves is mint a programozás, csinálni könnyû, de jól csinálni már nem.