Hmmm,neked nincs fogalmad mirõl beszélsz. A flavonidok a nõvény hélyában lévõ szin sejtek,amik nagyon erõs antioxidáns hatással birnak. Ez olyan mint egy élet eszencia. Erõsíti a szervezetet. Csak azért mûtrágyáznak,mert azzal könnyebben ,és gyorsabban megnõ a zöldség,gyümölcs.És mivel akkora mennyiségben megy már a növénytermesztés,hogy a föld ásványkészlete nem birna olyan gyorsan potlódni,ami elég lenne egy normális méretõ zöldség gyümölcshöz. Azért van,hogy a bio dolgok,ált kicsik,mig a mûtrágyásak meg szép nagyok. Csak,mint egy felfújt kondis,nem a valós tulajdonságot mutatja.
A normális, flavonoidban gazdag paradicsom (káros) mellékhatása!? Te már nagyon elborult vagy, öregem...
Nem kötelezõ ilyet enni, bazzeg. Bár szerintem a vízízû gyorsérleltre sem sok gusztusod van. Vagy azért is büszkén eszed az ipari fejlettség tudatával átjárva?
Mondok valamit, amit a hatóságok nem mernek elmondani: a szervezetnek szüksége van a flavonoidokra (és még sokminden másra), ehhez szokott hozzá az évmilliók alatt. Így az értéktelen élelmiszer közvetve rákot okoz...
Csak nevessetek, de pl. itt angliában van vegetáriánus sült krumpli....mit is füzhetnék még ehhez? mmm hülyék?:D
Nem a mennyiséggel, az elosztással van baj. Az EU-ban hegyekben állnak az élelmiszerek, fizetnek a farmereknek, ha nem termelnek adott mennyiségnél többet. Ezt a flavomicsodát meg adják tablettában oszt' jóccakát . . .