mert itt csak leragasztott szemüvegs számítógép függõ kisgyerekek vannak õk meg azt az egy receptet ismerik hogy aggyá pézt a meki googliba beírod fondü recept aztán kidob annyit hogy idén el sem bírod olvasni
ho-hó réjnó piramisjátékban utazik már látom is a topik soesát : ha veszel tõlem fondüsütõt és eladod az ismerõseidnek akkor neked olcsóbban adom , minél több ismerõsöd adja tovább annál többet nyersz rajta ... de elõbb ezt az 1 órás fondüsütõ ügynök tanfolyamot el kell végeznek laza 49990.- +Áfa összegért
Általánosságban értettem, ahogy az elmúlt idõkben észrevettem megártott neked a Karácsony :D Mindenhol osztod a hülyeségeidet :) De ha te tényleg okos vagy és csak hülyéskedsz, akkor nagyon jól csinálod ;) De ne offoljunk.
"* Fondü - (Gasztronómia): Meghatározás Fondü - Téma:Gasztronómia - Online Lexikon. ... A fondü nagyszerû vendégváró, hiszen ehhez minden elõre elkészíthetõ. A barátokkal már csak az élvezetes ... www.mimi.hu/gasztro/fondu.html - 35k - Tárolt változat - Hasonló oldalak"
Ha valaki BUTA, ok (vettél egy felesleges szarságot, tv shop a neked való).. De ha valaki BUTA és mutogatja is(és még el is dicsekszel vele hogy oha nem használtátok), hogy õ mennyire az, az már szánalmas (2009-ben azzal menõzni hogy õ már ausztriában )
Több jó tulajdonsága közül nekem az tetszik a legjobban, hogy minimális elõkészülettel lehet vendégeket hívni- bulit tartani, és nem kell órákat a konyhában fõzõcskéznem elõtte! Mégis jóllaknak!
Ha valaki BUTA, ok.. De ha valaki BUTA és mutogatja is, hogy õ mennyire az, az már szánalmas.
Én elõször Ausztriában ettem, nagyon elegánsan volt tálalva, többféle hús volt; marha, sertés stb... Vettünk is egy készletet aztán, de eddig csak egyszer próbáltuk ki. Fel is vetem az ötletet, hogy valamelyik nap legyen ebédre:)
mi a ...szom az a fondü régi kern kabarékban hallottam róla mondjuk a boltban is mindíg látok kétszersültet de hogy az is mi a ...szom mert még senkit nem láttam olyant enni vagy nem hallottam róla hogy de jól bekétszersülteztem
azt, hogy defaultból sajtot kell beletolni, meg borral csinálják. Lehet, hogy nem is 10 inkább 15-20 év volt az amikor utoljára ettem ilyet a német rokonoknál. De tuti, hogy nem sajt volt amit ettem és nem bor. :)
No. olyan mint a nyársalás, csak tökmás. Az asztalon van egy kondér (mongyuk) abban van valami forró cucc (mártás, vagy ilyesmi). Nyársra (mongyuk) húzod a kis cuccokat (hús, gyümölcs, zöldség, akármi) és belerakod a forró löttybe és abban jól megsül. Ilyen egyfalatos party-cucc. Nagyon jó dolog. És finom. De jóllakni csak nagyon sokára fogsz, nem is ez a lényege... :)