az én kedvenc kajám, amit jókis téli kaja és nagyon egyszerû az a káposztás csirke:)
kell hozzá ízlés szerint, de legalább 1 kg savanyú káposzta, csirkecombok -ez is amennyit fõre készítjük-, 4-5 nagy szem krumpli, megpucolva, földarabolva, 2 alma megpucolva, földarabolva, vegeta, kakukkfû, bors, olaj.
Fogom a magas falú tepsit, rakok bele káposztát, rá, a krumplit, rá az almát rá a combokat, jól befûszerezem, nem kell tõle sajnálni, és a maradék káposztával befedem, meglocsolom egy kevés olajjal. Fóliát teszek rá, be a sütõbe, kb 1 óra alatt tökéletesen megpuhl minden, leveszem a fóliát és szép pirosra sütöm.
Lehet hozzá enni kenyeret is, de ha van elég krumpli benne akkor nem kell. Ízlés szerint tejfölözhetõ:)