Direkt kírom, na. Pedig a cimke szerint aznap csomagolták. Úgyhogy a legutóbbi nagybevásárlást a corában ejtetük meg.
Hol vannak már a régi szép idõk... mikor még volt hentes, pék, zöldséges meg tejbolt.
Ezentúl az ilyeneket inkább a csarnokban veszem meg, még ha drágább is.
Be ha csak a negyedét nem kell lidobni, már jól járt a cslád.
És itt az ÚJ, a LEGNAGYOBB, az IGAZI:
A PAPRIKABOTRÁNY
Ennél felháborítóbbat...húúúú...
A lényeg, aki látta az RTL-en tudja- Augusztus 5óta tudják a gyártók, és mégis piacra dobták a mérgezõ paprikát.
0: Veszélynek tették ki s több millió ember egészségét.
1: A nagy nehezen kivívott HUNGARIKUM megnevezés, melynek feltételei a magyarországi eredet, veszélybe kerül.
2: a magyar konyha, és az ezzel összefüggõ "gasztrotu
rizmus" visszaeshet
3: A magyar fûszerpaprika termelés (kb 8000 t/ év )több mint 60 % a kerül exportra. Ki fogja ezt ezután megvenni?
Ja, és a legszebb: a PICK Szeged lenyilatkozta, hogy az õ húskészítményeik veszélytelenek, mert ÕK bevizsgálják a felhasznált anyagokat, a paprikát is ( van náluk HACCP meg ISO 9000 is épp úgy mint a Szegedi Paprika RT nél).
Kérdés: Ki a Szegedi Paprika Rt 100 %-os tulajdonosa?