Arra minden vendéglátós ugrik hogy ha behordják a üzletébe a cuccokat. Persze ha már már törzsvendég vagy egy ropi tényleg belefér. Viszont nehéz határt húzni. Hamar elérhetünk oda hogy szendvics, dobozos kóla vagy bor. Kösz csak leülök ide. Egyébként a borozókban kb közértáron árulják a sós vackokat. Mint szolgáltatás. Nem azon akarnak kaszálni. Viszont ha már vette a fáradságot hogy tartson naná hogy szeretné eladni.
Ami pedig a viselkedést illeti, túl sok nehéz vendéget láttam már. Persze hogy a vendéget kell kiszolgálni de van pár szabály ami a vendégre vonatkozna. Csak amit az illem és a józan ész megkíván.
Csak egy példa. Olaszországban beültünk egy étterembe. 30 asztal és csak egy foglalt. Csüccs. Jön a pincér udvariasan köszön és megkérdezi várunk-e még valakit? Mondom nem.
Akkor kérem Önöket fáradjanak egy két személyes asztalhoz mert ez 4 fõ számára terítettük.
Picit pislogtam, de baromira igaza volt!
Magyarországon ezt nehezen sütné el. Talán túl sem élné.