félreértettél, a mûsor maga nem az angol konyhamûvészetre hajaz, hanem a srác(döme) használ a jamie féle mûsorból egyértelmûen elorzott jegyeket: már a kinézete is(bekem frizko), kismocival a piacra, ami egyértelmûen jamie használt elõször a fõzõmûsorában,otthon fõzõcskézés,stb..de ezen hasonlóságokról magad is meggyõzõdhetsz ha megnézel egy jamie féle músort.
több lopás nincs is a mûsorban, hiszen fõzõtudományban, improvizációban fel sem veheti a versenyt az angol eredetivel, viszont itt beletettek egy kiscsajt is legyen kivel pofáznia, mivel fõzés közben döme a lassuságával(amit tobacco kolléga is említ)csak elaltatná a mûsort..szal valszeg tud fõzni a srác de nem hiszem hogy jobban mint egy átlagos szakács egy átlagos étteremben..egyébként ismerem a srácot tudtommal a színmûvészetire járt pár éve rendezõi szakra, tehát nem a fõzés az élete, ellenben jamievel akin látni hogy erre született...