(az utóbbi kettõbõl lehet több, ha valaki több töltelékkel szereti)
Elkészítése tök egyszerû, a kiflit kaarikákra fel kell vágni; a tojás sárgáját a 4 cukorral és a vaníliáscukorral összekeverjük, majd a felforralt tejet ehhez hozzáöntjük. Kicsit tovább melegítjük, majd a karikákra vágott kiflire ráöntjük (fontos, hogy nem egyszerre, hanem célszerû egy merõkanállal öntögetni, hogy az összes kifli tejes legyen); majd letakarjuk, és olyan 10 percig hagyjuk állni.
Kikenünk egy tepsit (vagy jénait) margarinnal (az oldalát is!), majd rétegesen elhelyezzük a kiflit, diót, és a meggyet, arra ügyeljünk, hogy a tetejét teljesen takarjuk be kiflivel (nekem ált. ki szokott jönni 2 réteg meggy).
Elõmelegített sütõben 4-es fokozaton sütjük 30 percig, vagy amíg a teteje meg nem pirul; ekkor kivesszük, a tetejére a tojásfehérjébõl vert habot ráöntjük, kis cukorral még megszorhatjuk, majd még 5-10 percre visszatesszük.