Egyàltalan nem biztos hogy az OMG (génmanipulàlt) , gyorfagyasztott, gàzzal kondicionàlt, zoldég, gyumolcs, nem àrtalmas az egészségre.
XY szabvànnyal tanusitott zoldégtermelo uzem Dél-Alfoldon, mely paradicsom- és paprika termsztéssel foglalkozik. A foliàban nem permeteznek hanem pesztiszid grànotot alkalmaznak. Bedobnak kettot-hàrmat, majd lezàrjàk a foliàt. A vegyszerfusttel irtjàk ki a kàrtevo rovarokat, gombakat, méregfustebn àll az egész tobb napig. Bemenni persze életveszélyes.
Nem kellene vakon megbizni ezekben az élelmiszerekben, csak azért mert gyumolcs, zoldség. Halvàny sejtelmunk sincs, nem hogy mas kontinensen, de még Magyarorszàgon se, arrol hogy milyen korulmények kozott folyik a termelés, és hogy milyen korulményeket "adnak a tudtunkra".
Màs2: "nagyapàm ezt evett, eddig élt"....persze csak ha az étel az egyetlen paraméter ami befolyàsolja a leélt,megélt évek szàmàt.....
Màs3: eddig csak azt gondoltam hogy az sg-n csak, csillagàszok, fejlesztomérnokok, fizikusok, kutatok, marketingesek, magas szintu promgramozok, vérbeli jàték-teszterek, biologusok, politikusok, torténészek vannak. Tévedtem: rengeteg a nutricionista is.