Tojást és tejterméket fogyasztok természetesen (1.5%-os tej, kaukázusi kefír, füstölt sajt stb.), azt muszáj a fehérje miatt, bár tojást az elején nem, most is alig. Halat, meg ilyesmit nem fogyasztok. Viszont szedek omega 3-at, majd fogok omega 6-ot is a szívre jó és sajnos csak húsból lehet hozzájutni érzékelhetõ mennyiségben, illetve fogyasztom a Herbalife Shapeworks shake-jét, amiben van elég protein, hogy ne az ember izmai épüljenek le. Tésztaféléket, rizst, gabonát, olajos magvakat sem fogyasztok, illetve a cukros diétát is betartom, max. jégkrém/fagyi fronton bûnözök néha, ilyen melegben pláne.
Hétköznap, melóra:
- Reggelire Herbalife Shapeworks shake por 2.5dl 1.5%-os tejjel.
- Ebédre fél tányér sóska magában, vagy valami fõzelékféle habarva, zöldbab stb., némi sajt néha
- Vacsira gyömölcsök, néha sajt+tej
- Hétvégén reggelire paradicsom, paprika és sajt van, tejjel és kaukázusi kefírrel (az néha hétközben is gyomornyugtatónak)
- Ebédre néha sajt, gomba, vagy kevés krumpli a keményítõ miatt, esetleg karfiol, spárga, a legtöbb dolog tepsiben lesütve, vagy párolva
- Vacsira a hétköznapi vacsi, vagy az sem
Persze mindent csak módjával. Ha mégis nagyritkán "süteményt" sütünk, ahhoz van egy spéci édesítõszer, amit orvos írhat és receptre ad a gyógyszerész kimérve, illetve a "süti" fõleg gyümölcsbõl áll, szinte nulla tésztával.