"ha tejet nem is, de tejterméket mindenféleképpen"
minden bizonnyal az évszázad (egyik) átbaszása.
tudományos cikket kérek arról, hogy az emberi szervezetnek miért van szüksége a tehén által a borja számára termelt, és a borja számára ideális folyadékra.
ha voltál már kórházban, látod a szép nagy plakátokat, hogy igyon mindenki tejet. Mert az egészséges, és segíti a csontok fejlõdését.
Csak azt nem értem, hogy az ókori európai állattenyésztõ, vándorló törzsek elõtti, tehéntejet nem fogyasztó, vagy éppen Ázsiában élõ, tejet soha nem fogyasztó emberek csontozata évezredeken keresztül hogy a *csába nõtt meg -.-
nem tudom, hogy mibõl mennyi van a tejben, de az biztos: van benne genny, és oltóanyag.
Legalábbis a bolti tejben. a házi tej valamilyen szinten kíméletesebb.
Arról nem is beszélve, hogy a csontritkulás kialakulását statisztikailag marhára nem elõzi meg, és többszöröse van benne annak a kalciumnak, ami az ember számára szükséges lenne.
nem hiába, a tehén teje a borjakra lett optimalizálva, nem az emberre.
Nem tudom, hogy pl. a tej idegsejt-gyilkos hatását miért nem propagálják sehol.