Hogy itt is kötözködjek kicsit:) "a cukor elnyomja a dolgok igazi ízét" Nem,inkább megváltoztatja..a cukor -mint a többi ételízesítõ- mennyiségétõl függ,hogy milyen hatást mutat..ugyanezt mondhatnád a sóra,borsra is...Sütésnél-fõzésnél a hozzáadott ízesítõk összhangja adja a végsõ ízharmóniát(jó esetben:D), ha kihagyod valamelyiket vagy túladagolod,borul a bili:) (persze érdemes kipróbálni mindent amit lehet ízesítés nélkül...aztán hoppácska van és kiderül,hogy a hús milyen "szar" só nélkül,stb...nem mintha az lenne,csak már annyira hozzászoktunk az ízesítõk használatához,hogy roppant nehéz megválni tõlük)
Másik csacsiság:)A legtöbb tea a benne lévõ tannin miatt érzõdik keserûnek..kis tej és máris semlegesítõdik (á lá angol módi)