#114, #115: Nos, erre csak azt tudom mondani, hogy amíg nem dolgoztatok konyhán, addig nem tudhatjátok. Salsoulnak külön: igen, az utcán is 20 felé kell. Ám nem annyira megfeszítve, nem állandó stressznek kitéve, nem olyan gyorsan. (persze, vannak kirívó esetek, de azok kirívóak; konyhán folyamatos, megfeszített figyelem kell, utcán nem, hacsak nem paranoid hajlamú az ember)
#116: Vannak nõi szemmel érthetetlennek tûnõ férfihisztik is, lássuk be. :) Rengeteg hímnemû ismerõsöm van, és gyakran eszembe jut a vicc, miszerint: ha a férfiak menstruálnának, havi 1 hét fizetett szabadságuk lenne. :)
Amit te írsz, az csupán a mosogató "szakma". Az sem könnyû, én csináltam, 3 hét alatt testileg-lelkileg-szellemileg megtörtem. Nem nõnek való dolog... De még csak nem is embernek. A chefnek/szakácsnak ennél sokkal stresszesebb az "élete", hisz figyelnie kell idõre, minõségre, mennyiségre, díszítésre, tartalékokra, tisztaságra, hidegre-melegre-forróra, mindezt néha mindössze 3 perc alatt, 30 fõre. (nade, ez már nagyon off, ha valakit érdekelnek az éttermi kulisszák, kérdezzen pmben, vagy nyisson neki topikot :D)