mínusz, erõsen mínusz celsiuson ha jól tudom a kórokozó mikro-makrotestek is konzerválódnak de +36° az ami a legkedvezõbb tenyész-hõmérséklet(az emberi test ezért szokott lázzal reagálni betegség esetén)
1.-4. egy koponyánál függõen hogy lecsupaszított csont vagy még hústest
(tekintve hogy van egy jelen pillanatban bizonytalan eredetû koponya a birtokomban) azt ha 1 napig (szabad levegõn) 100 fokon úgymond forralom az 100% biztonsággal elpusztítja e a csont által feltételezhetõen jelen lévõ (vagy nem) mikrobiológia kártevõket?( a Lentebb említettek)
tekintve hogy a csont puhul , ennek a puhulásnak csökkentésére milyen esetleges szerek/eszközök lehetnek potenciálisan alkalmasak.?
a Zsírtalanítási folyamatnál milyen idõintervallum az optimális valamint forró víz kb milyen hõmérsékletet jelenthet?
a H2O2-s kezelésnél a 2 százaléksûrûségû oldat gondolom azért fontos különbség mert az áztatásnál a nagy sûrûség rombolhatja a a csontot.
egy H2O2-s kezelés után mondjuk áztatás, gondolom vízzel le kell mosni utána esetleg lakkozni... Egy lakkozási folyamat a fehérséget vajon milyen mértékben torzíthatja gondolom függ a lakktól és gyanúm szerint lezárja a csontestet. tehát a mikrobiológiai testek is elzáródnak(megkövülnek)úgymond.. ha egyáltalán vannak még bár remélem kizárt hogy igen .