Sajnos nem csak ezek a problémák állnak fent a cukor fogyasztás miatt (répa, nád, barna stb) az én esetem annyiból áll, hogy édesszájú vagyok és régen sok édességet bezabáltam...és meg is lett az eredménye...Candida albicans fertõzésem lett...fél évig kezeltek mire kikezeltek belõle sima kezeléssel, utána ettem édességet (2 héttel a kezelés után szépen óvatosan az adagokat növelve lehetett enni) de valahogy visszajött, az érdekes hogy vérvételen is voltam mikor kiderült hogy candida-m van, ki is mutatták a gombát a véremben, de fél év után mikor újra visszajött semmit gombát nem találtak a véremben viszont az allergia vizsgálaton kimutatta a gép...úgy hogy újabb fél év kezelés és antibiotikumot is kaptam no meg élesztõs löttyöt kellet naponta innom 2x...ezek után én eldöntöttem hogy ahogy csak tudom kerülöm a cukros dolgokat...de leginkább az édességet...félreértés ne essék, a zsömlébe is van kevés fehér cukor és még sorolhatnám, de ez lényegtelen mennyiség na meg nem ettõl nem jön ki a candida...maga az édesség és túlzott cukorfogyasztás válthatja ki, meg ugye genetikától is függ valaki hajlamosabb rá mint én valaki megeszik tonna számra és kutya baja...Elég szarok a candida tünetek, nem ajánlom senkinek...