"Ez egy olcsó trükk a multiktól: Bármit el lehet adni ami édes vagy sós..."
Ez nem egy olcsó trükk, hanem piaci kényszer.
Az olcsó trükk a bátriumcsökkentett só, a bio, a franc se tudja m,it takaró fantázisnevek, mint böfögisz-effenzisz, stb.
Egyébként mit jelent a nátriumcsökkentett só? NaCl és KCl 27:1-hez aránya a só a tengerekben, a kõsóban. Ebben a közegben alakult ki az élõvilágunk, így ezt is kell fogyasztanunk. Na most attól, hogy egy természettudományosan alulmûvelt hülyegyerek, aki egy tévévetélkedõben nem tudta megmondani, hogy egy kétszer nagyobb átmérõjú gömbnek/kockának hányszor nagyobb a térfogata, mint a fele akkorának, azt állítja, hogy a nátriumcsökkentettet kell fogyasztani, amit nevezhetnénk inkább káliumkloriddal dúsítottabbnak, még nem kellene neki hinni.
Ez az igazi olcsó trükk. Elhitetni azokkal, akik nem tudják mi a só, hogy az egyszerû só van manipulálva, hiszen tele van nátriummal, amirõl nem tudja, hogy mi, de rém veszélyesnek hangzik. Ráadásul ha egy biokémikust megkérdeznél, kifejezetten nem ajánlaná a norbiféle káliumkloriddal feldúsított változatot.