Ez OK. De én az élelmiszereim jelentõs részét magam állítom elõ vagy olyanoktól veszem/cserélem akik szintén. Ebben látom a jövõt is, nem pedig a bolti szemét/mûanyag kajában. Így kicsit drágább a kaja, de nem a teszkó szava a garanciám rá, hogy egészséges is.
Namost amikor levágom a saját csirkémet/nyulamat, vagy kifejtem a kertemben termett babot/borsót akkor veszek hozzá egy 2 Ft-os RF csipet is. Ez idáig OK de a hûtõnek meg kell(ene) mondanom, hogy mi az amibe a csipet raktam. Na ezt az adminisztratív munkát nem vállalom be az okosságért cserébe...
Még mindíg érdekelne, hogy egy RF csiprõl hogy tudja meg a hûtõd, hogy felbontottad-e? Sok termék eltarthatósága függ a csomagolás épségétõl. A füstölt sonkáé is csak akkor nem, ha 4-6 hetet sóban áll majd szakszerûen felfüstölik. Egy aromákkal 2 nap alatt füstölt simán megromlik a hûtõben is, míg elõbbi száraz hûvös helyen éveket is kibír!